Τι σας προβληματίζει τώρα; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 50
    Senior Member
    Tη δουλεια μου σκεφτομαι... αλλα απο την αλλη θελω να κανω ενα μονοετες μεταπτυχιακο στο εξωτερικο, για αλλαγη και την εμπειρια...

νιωθω οτι εχω κουραστει απο τις διαπροσωπικες σχεσεις, δεν θελω να βγαινω, και κλεινομαι στα βιβλια μου...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εμενα το πόδι μου που χτύπησα και δεν μπορώ να περπατήσω
    Ελισαβετ μου περαστικα!! Διαβασες τι σου εγραψα στο θεμα μου; Ησουν η μονη που βοηθησε ουσιαστικα αρχικα και μετα και αλλοι.

Senior Member
    Προσπαθώ να βρω δουλειά και να την βολέψω με το πρόγραμμα της σχολής και τις υπόλοιπες δραστηριότητες μου... αλλά προς τα παρόν η προσπάθεια καταλήγει σε αποτυχία. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να βελτιώσω τα οικονομικά μου, αλλά δεν τον βρίσκω!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εμενα το πόδι μου που χτύπησα και δεν μπορώ να περπατήσω
    Ελισάβετ, περαστικά...σε καταλαβαίνω...εγώ έχω μια φλεγμονή στο πόδι που μου προκαλούσε τόσο πόνο που ο γιατρός μου έκανε ένεση κορτιζόνης και μετά πήρα κι αντιφλεγμονώδη κι είναι κάπως καλύτερα αλλά εξακολουθεί να με ενοχλεί...μου είπε ότι αν συνεχίσει θα κάνουμε κι άλλη ένεση...

Σήμερα με προβληματίζει η ζωή μου γενικά που είναι δύσκολη και με τρομάζει τόσο πολύ που εύχομαι να πέθαινα για να μην νιώθω φόβο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Με προβληματιζει οτι καθομαι και χαλιεμαι για τον καθενα, ενω αυτοι επρεπε να χαλιουνται που ειναι τοσο σκατοχαρακτηρες. Υποφερουν μεσα τους που ειναι σκατοχαρακτηρες, αλλα δεν αλλαζουν, να γινουν καλυτεροι ανθρωποι, εκει, να τυρανανε τους αλλους και τον εαυτο τους. Για λυπηση ειναι και εγω καθομαι και σκαω και τους ξεσυνεριζομαι. Αντι να τους βαλω μυαλο, εγω φταιω.

Senior Member
    Ξυπνησα με ζαλαδες και απροπροσαναρολισμο γαμω

Senior Member
    Με προβληματιζει οτι ολοι, εκτος απο κακοι, ειναι και ρηχοι, κανουν σχεσεις για την πλακα, δενονται με το σεξ και μετα απατανε η χωριζουν για αλλη η αλλον συνηθως, δηλαδη ελεος, οτι χειροτερο, της Ποπης γινεται.

Senior Member
    Εγω προβληματιζομαι για πραγματα που δεν πρεπει να προβληματιζομαι, ενω το ξερω οτι δεν πρεπει να προβληματιζομαι, αλλα και παλι προβληματιζομαι για αυτα που δεν πρεπει να προβληματιζομαι!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Εγω προβληματιζομαι για πραγματα που δεν πρεπει να προβληματιζομαι, ενω το ξερω οτι δεν πρεπει να προβληματιζομαι, αλλα και παλι προβληματιζομαι για αυτα που δεν πρεπει να προβληματιζομαι!
    ΑΑ, ενταξει, φαντασου να μας δουλευες κιολας!! ; )

Senior Member
    Ελα λουλουδι δεν σας δουλευω! Αληθεια ειναι αυτα που λεω,απλος τα ειπα με πιο χιουμοριστικο τροπο! και ειναι σοβαρα τα πραγματα περα απο την πλακα γιατι........................................ .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εμενα κατι φοροι, και δεν εχω τον τσ%$% να του σπασω το κεφαλι.
    Ωωωω , πως σε καταλαβαινω , ρεμ ..................εδω να δεις φορους ........αλητες λες και τα κλεψαμε ,,,,,

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Ελα λουλουδι δεν σας δουλευω! Αληθεια ειναι αυτα που λεω,απλος τα ειπα με πιο χιουμοριστικο τροπο! και ειναι σοβαρα τα πραγματα περα απο την πλακα γιατι........................................ .....
    Α καλα, ενταξει, παω πασο τοτε............ αφου προβληματιζεσαι που προβληματιζεσαι, προβληματισου να μην προβληματιστεις.

Senior Member
    Eγω λεω να παντρευτω η να οχι ? εχω κι απαιτησεις ο σκασμενος .......

Senior Member
    Να παντρευτεις μια που θα ταιριαξετε. Εχεις σχεση; Αν εχεις, συζητηστε το, αν οχι, βρες μια να ταιριαξετε! Απλα τα πραγματα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eγω λεω να παντρευτω η να οχι ? εχω κι απαιτησεις ο σκασμενος .......
    εσυ θα το αποφασισεις κι αυτη που θα διαλεξεις (και θα σε διαλεξει). εμεις τι να πουμε?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast