-
Εντάξει.Δεν είναι ανάγκη να λες συγγνώμη.Απλά προσπαθώ να τα καταλάβω ποιος είναι ο λόγος να νευριάσεις.Όπως και να 'χει...
Εγώ αυτές τις μέρες δεν είμαι και τόσο καλά, αλλά προσπαθώ να ελέγχω τη σκέψη μου και να μην επιφορτίζομαι με παραπάνω τύψεις.Κοιτάζω ν' απασχολούμαι με διάφορα για να μη σκέφτομαι μια κατάσταση που με στενοχωρεί.
Δεν ξέρω αλλές πολλές φορές νιώθω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το νικήσω αυτό το πράγμα.
-
Κλεανθη μου αν δεν διαβασες το θεμα "ειμαι ο/η και ειμαι καλα" καντο σε παρακαλω γιατι σε εχω στο μυαλο μου..
-
Σε καταλαβαινω..αυτο που προτεινω ειναι να μην πιεσεις τον εαυτο σου να ξεχαστει,απλα να προσπαθησεις. Ελπιζω να με καταλαβαινεις. Οσο πιεζεσαι παλι μπουμερανγκ θα γυρισει. Οποτε δωσε λιγο χωρο και χρονο στον εαυτο σου να αφομειωσεις καποιες καταστασεις. Καμια φορα χρειαζομαστε και ενα διαλλειμμα απο τη προσπαθεια. Μη τα δινεις ολα με τη μια..οπως διαιτα και μετα με τα μουτρα στο φαι.
Δε ξερω αν καταλαβα καλα το πως νιωθεις παντως ελπιζω να σε εκανα να νιωσεις καπως καλυτερα. Τα προβληματα παντα θα υπαρχουν.
-
Παιδια χρονια πολλα σε ολους..
Free_powered,επειδη το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και μονη μου μαλλον κυκλους κανω,πηγα σε καποιον ειδικο και αποφασισα να αντιμετωπισω δυναμικα την κατασταση.Οι θεωριες ειναι καλες γιατι σε κανουν να αντιδρας καπως,αλλα στη δικη μου τουλαχιστον περιπτωση τοσα χρονια λυση δεν εφεραν...Υποψιαζομαι τους λογους,αν κατσω και σκεφτω κι αλλο κι αλλο κι αλλο θα βρω και αλλους,ομως τελικα δεν ειναι αυτο που μπορει να με βοηθησει πραγματικα,εκει εχω καταληξει,ισως καποιος αλλος να μην ειναι σε τοσο σοβαρη κατασταση και να μπορεσει να βοηθηθει μονο απο αυτο.Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη!
Παντως παιδια ειναι πραγματικα κριμα να χανουμε πραγματα απο τη ζωη και να καθομαστε ανημποροι να αντιδρασουμε...Ας κανουμε κατι,ο καθενας ο,τι νομιζει καλυτερο,ας το πολεμησουμε.
Ειναι πολυ υπουλο πραγμα η βουλιμια,ξερει και παιζει πολυ καλο κρυφτο.Εκει που λες πως κατι παει να γινει ερχεται η στιγμη που για αλλη μια φορα νομισες τελικα λαθος...
Ο,τι πιο ριζοσπαστικο εχει ο καθενας ας το χρησιμοποιησει,ας πιεσει τον εαυτο του στην αρχη εστω και με το ζορι,να μην το ξανακανει,να μην ξανασκεφτει τα ιδια μαυρα πραγματα,να βγει απο το τρυπακι θερμιδες-κιλα-φαγητο-ψευτικη ευτυχια-ψευτικα ονειρα-ψευτικη ζωη...ας βαλει ενα τελος στο παραμυθιασμα.Εσεις δεν κουραστηκατε να λετε ψεματα στον εαυτο σας και να του ταζεται παραδεισους που δεν υπαρχουν πουθενα?Δεν ειναι καθολου ευκολα και απλα τα πραγματα δυστυχως...
-
Ωραια τα λες βρε freedom8 και κατα καιρους και εγω ωραια τα λεω και τα σκεφτομαι αλλα το θεμα ειναι στην πραξη τι ειναι αυτο το ριζοσπαστικο που μπορουμε να καμουμε...μολις ειχα επεισοδιο και παλευω με τον εαυτο μου να μην χρησιμοποιησω παλι ακυρωτικες μεθοδους...δεν νομιζω οτι θα τα καταφερω...δεν εντεχω τον εαυτο μου ετσι οπως ειναι τωρα...
-
Kassi κρατησου και μην κανεις εμετοκτλ,κτλ.Αυτο δε θα ηταν ριζοσπαστικο για σενα τωρα?Κρατησου,παλεψε το,προσπαθησε το.
-
θες και αλλα?
Κλεισε αυριο ραντεβου με ειδικο.
Μιλα σε καποιον που αγαπας και ως τωρα δεν τολμουσες να του πεις τιποτα,ποιος ξερει μπορει και να σε βοηθησει..
Ξεκινα απο αυριο κιολας μια δραστηριοτητα που σε γεμιζει και σε κανει να ξεχνιεσαι.
Βρες τροπους να δειχνεις στον εαυτο σου οτι τον αγαπας,και να μη συμβαινει αυτο ''προσποιησου''οτι συμβαινει...
-
ναι αυτο ειναι το πιο ριζοσπαστικο που μπορω να σκεφτω αυτη την στιγμη...δεν αντεχω το σωμα μου...το νιωθω απαισιο και συν τοις αλλοις ποναει και η κοιλια μου,ειμαι ετοιμη να σκασω..θα προσπαθησω να κρατηθω ομως...καπου πρεπει να μπει μια τελεια στον φαυλο κυκλο...
-
Καταλαβαινω πως νιωθεις,αλλα κρατησου.Πες δυνατα τωρα στον εαυτο σου σ αγαπω και δε θα στο κανω αλλο αυτο.Φωναξε,ουρλιαξε,ξεσπα� �ε αλλα αντιστασου.
Κανε την αρχη ΤΩΡΑ,σημερα,αυτο το βραδυ.Αυτην την τελεια που λες.Βαλτην τη ρημαδα!
-
ΕΛΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ
ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ
ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ
ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Η ΦΡΙ Σ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΟ-ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΞΕΡΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ
ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΘΑ ΘΕΛΕΣ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΝΑ
ΧΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΑΠ
ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΣΚΕΨΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ
ΑΠ ΟΛΟΥΣ
-
Συμφωνω απολυτα με τη τζενη...μιλα..ζητα μια αγλαλια! Δεν εισαι μονη και αυτο να σε κανει να σκεφτεσαι θετικα! Ολα καλα θα πανε,θα το δεις. Μην απογοητευεσαι ετσι γινεται ..καποιες φορες ''πεφτουμε'' λιγακι..
οκ? φιλακια και καλη δυναμη κουκλα μου!!!
-
Παιδια σας ευχαριστω ολους πραγματικα παρα πολυ για τις απαντησεις σας!!Ηταν και ειναι μια ανασα για μενα...τελικα δεν εκανα εμετο χτες ουτε χρησιμοποιησα καθαρτικα...βεβαια νιωθω σαν εγγυος σημερα αλλα τι να κανουμε???αυριο πιστευω να μαι καλυτερα...αν και σημερα παλι μεχρι στιγμης εχω κατεβασει τον αγλεορα αλλα θα κοιταξω τουλαχιστον να μην το συνεχισω μεχρι τελους της ημερας...
-
KASSI ΜΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΝΑ ΠΩ ΣΤΙΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ..<<ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.ΕΙΣΑΙ ΧΟΡΤΑΤΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ>>. ΑΥΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ Τ'ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ,ΟΚ?
ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕΣ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΜΕΤΟ ΚΛΠ!!
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!
-
kassi μου θα δεις ολα θα πανε καλα
μην πιεζεσαι εχεις δικαιωμα να εισαι οπως γουσταρεις
δεν θα μας σκανε συνεχως οι ψυχαναγκασμοι μας!!!!!!!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ.........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ...........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ........
κατι που εχετε πει στον εαυτο σας;;;;;;;
ΕΕΕΕΕ;;;
φαε οσο θες οτι θες οποτε θες
ετσι για σπασιμο