Δεν νομίζω να είπα κάτι το διαφορετικό καλή μου Σοφία...Απλά το αστείο είναι τραγικό και τούμπαλιν σ' ένα φόρουμ υποστήριξης...
Ένας σωστός τραγέλαφος δηλαδή....
Printable View
Αγαπητε Νικο D
Θα ηθελα σε παρακαλω πολυ να ξερω ακριβως τους λογους για τους οποιους τροποποιηθηκε το μηνυμα μου....Το μελος στο οποιο αναφερθηκα εχει <<στολισει>> καποιους εδω μεσα μεταξυ των οποιων και εγω με αυτο το πολυ αισιοδοξο,γλυκο,γεματο αγαπη μηνυμα>
H απάντηση στα υπαρξιακά ερωτήματα είναι μία
Why the hell not?
To έλυσα. Κατά τ' άλλα ο κάθε καμμένος προβάλλει στους άλλους τα κόμπλεξ, τις στερήσεις, τους καθωσπρεπισμούς και τις μαλακίες του. Πάρντον μάι φρέντς. Και να μη, ΝΑ δηλαδή.
Πρόσωπα υπέρ άνω πάσης υποψίας που ξαφνικά μεταμορφώνονται σε Βλέπω το Θάνατό σου IV
Και μετά σου κάνουν κήρυγμα για καρδιά vs μυαλό. ΜΥΑΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ! Εννοείται...#Δε μπορείς να πεις Λου, πρωτοτύπησα, λολ
και αυτο ως επισης
Ψυχοπονιάρη μου εσύ! Άσε ρε, που θεωρείς τους πακιστανούς κατώτερους από την αφεντομουτσουνάρα σου, διάσημε όμορφε ψηλέ δημοσιοκάφρε και θέλεις να μας το παίξεις και καρδιακός. Καρδιά my arse έχεις, όλα για το θεαθήναι. Βρήκες τον άλλον και αλληλογλύφεστε και πετάτε καρφιά. Όσους πιστούς έχω γνωρίσει στη ζωή μου, όλοι ήταν υποκριτές, σοβαροφανείς ηθικολόγοι, καμιά αλήθεια, καμία ουσία. Από επιχειρήματα έχετε τίποτε, ή μόνο ad hominem ατάκες?
αυτο που εγραψα εγω ηταν απλα διαπιστωσεις που ψυχοθεραπευτικα δεν πιστευω οτι διαφωνεις!!!!!!!!!!!!!
Μιας και ανασύρθηκε αυτό το θέμα, θα ήθελα να πω ότι το πρώτο από τα μηνύματα που είχε γράψει ο αλέξανδρος τότε, δεν είχα καν προφτάσει να το διαβάσω πριν το διαγράψει η διαχείριση. Στα επόμενα, απάντησα με τον τρόπο που νόμιζα εδώ στο φόρουμ, και ουδέποτε ζήτησα την παρέμβαση της διαχείρισης. Πιθανώς και να το είχα κάνει αν επαναλαμβάνονταν. Αλλά τότε δεν βρήκα κανένα λόγο να ζητήσω διαγραφή μηνυμάτων ή του μέλους που τα έγραψε.
Γνώμη μου είναι πως η επίθεση στην επίθεση δεν βγάζει πουθενά σε τέτοιες περιπτώσεις.
Εγώ σοκαρίστηκα απ' όσα διάβασα πάντως. Και θεωρώ πως έπρεπε να είχαν σβηστεί και τα quotes και όλα όσα αναφέρονταν σε σένα Μαρίνα, γιατί δεν έχω διαβάσει ποτέ τίποτε που να μου έχει δώσει την εντύπωση πως άξιζες τέτοια επίθεση και τόσο μένος. Ίσα ίσα σε έχω βρει πολύ βοηθητική σε πολλά μέλη, με ψύχραιμα, μελετημένα και έγκυρα ποστς. Περισσότερα δεν θα αναφέρω προς το παρόν, προσωπικά κρατάω μία στάση αναμονής, αλλά απευθύνθηκα εκεί που έπρεπε και θεωρώ πως έπραξα καλώς.
Όσο για το Σάββα, επίσης θεωρώ πως έπραξε αυτό που έπρεπε και έκρινε ο ίδιος ως θεμιτό, για να θέσει τα όριά του και να υπερασπιστεί τον εαυτό και-πολύ περισσότερο-τα μέλη της οικογένειάς του. Το σταματάω εδώ και εύχομαι όντως κι εδώ να μείνει.:)