ωχ λαθος.yoko μας εσυ εκανες την ανακαλυψη. sorry
Printable View
ωχ λαθος.yoko μας εσυ εκανες την ανακαλυψη. sorry
Κι εμένα μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα.......
Να υποθεσω οτι απαγορευεται οποιαδηποτε μορφη γλυκου στη συγκεκριμενη διατα?
Οπως οι μπαρες δημητριακων?
Κατα αλλα ευκολη δειχνει...
Thanks για τα link natallia!! :) Κανένα πρόβλημα BARB3 το θέμα είναι να βοηθήσει, και σας ευχαριστώ όλες που το πήρατε τόσο ζεστα!! Θα ζυγιστώ την Κυριακή το πρωί και θα σας γράψω το νέο μου βάρος. Ήδη νιώθω "ξεφουσκωμένη" και πέρασαν μόλις 4 μέρες. LIDA, θα καταγράφω την πρόοδο μου..και όσοι πιστοί προσέλθετε!! Naki σωστά..απαγορεύεται η ζάχαρη,τώρα για τις μπάρες δημητριακών τι να σου πω..αν δεν έχουν ζάχαρη φαντάζομαι δεν πειράζει να φας κανα δυο για πρωινο, σκέτες όμως χωρις γάλα, αν και θα σε συμβούλευα να μην τρως τυποποιημένα προιόντα, η απόφαση δική σου!
Το έχω γράψει και σε προηγούμενο ποστ..είμαι φοβερή γλυκατζού και δεν με ΄πιάνει τρελα για γλυκό..δεν είχα καμμία κρίση 4 μέρες τώρα..ούτε στον καφέ δε βάζω ζαχαρη. Δύσκολο μεν αλλά δε μου προκαλείται επιθυμία για γλυκό. Κάπου διάβασα πως μετά από τρεις μέρες χωρίς..μπορείς να "απεξαρτηθείς" απ τη ζάχαρη...σε μένα έπιασε πάντως!
ΥΟΚΟ, προσπάθησε να πίνεις καφές με γάλα, βοηθάει να κόψεις τη ζάχαρη. Βέβαια κάπου διάβασα ότι κάνει πιο αργό τον μεταβολισμό αλλά δεν είμαι σίγουρη. Αν ξέρεις κάτι σχετικά ενημέρωσε. Επίσης αναρρωτιέμαι αν ισχύει το ίδιο για τον νες χωρίς καφείνη. Υπάρχει και φυτική κρέμα γάλακτος σε σκόνη (μελίτα) που ίσως θα μπορούσες να προσθέσεις στον καφέ σου αλλά δεν ξέρω πόσες θερμίδες έχει ή αν έχει ζάχαρη. Εγώ δε θέλω να πέσω στην παγίδα του τρώω όσο θέλω γιατί υποφέρω από κρίσεις υπερφαγίας και ξέρω ότι θα κάνω υπερβολές. Πίνω που και που κανένα μέτριο ελληνικό καφέ και γενικά δεν εφαρμόζω το κάθε 4 ώρες γιατί με αγχώνει. Προσπαθώ όμως από σήμερα να μην συνδυάζω λάθος τις τροφές στα γεύματά μου. Θα δούμε τα αποτελέσματα. Αν θέλεις γράφε τι τρως κάθε μέρα στο σχετικό τοπικ, κάνω κι εγώ το ίδιο να παίρνουμε ιδέες η μια από την άλλη. Σίγουρα η δίαιτα αυτή δεν είναι επικίνδυνη γιατί ο γιατρός μου δε θα μου την έδινε. Εξάλλου τρως απ΄όλα μέσα στην ημέρα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!.
Καλησπέρα mag αυτό για το μεταβολισμό είναι μύθος, δεν τον μειώνει το γάλα στον καφέ, αλλά δημιουργεί κακή ένωση στο στομάχι..δε θυμάμαι και ακριβώς....έχει σχέση με συστολή - διαστολή(το γάλα διαστέλλει ο κάφές το αντίθετο), θα ξαναρωτήσω το άτομο που μου το πε, για να μη γράφω άσχετα. Δυστυχώς σ αυτή τη διατροφή δεν μπορείς να βάλεις γάλα στον καφέ, το απαγορεύει, τελικά όμως το κατάφερα..κάθε πρωί πίνω ένα freddo espresso διπλό σκέτο yaaaiks! Την πρώτη φορά κόντεψε να μου ρθει εγκεφαλικό..μετά από 4 μέρες συνήθισα! Οντως οι 4 ώρες κενό καμιά φορά μου δίνουν στα νεύρα και μένα..απ τις 17:30 που έφαγα μια μπανάνα περίμενα να φτάσει 22:30 για να φάω..(κοτοπουλο καλαμάκι (2) και χωριάτικη. Θα δω το τόπικ και θα ξεκινήσω να γράφω και εγώ! Καλή επιτυχία και σε σένα! Βήμα βήμα όλα θα τα καταφέρουμε! Θετική σκέψη χρειάζεται και πίστη στον εαυτό μας! ʼντε, καλή μας δύναμη! :) :*
ευκολη φαινεται!μπορεις να την ακολουθησεις και οταν τρως εξω και κανεισ δεν καταλαβαινει οτι προκειται για διαιτα. θα την ξεκινησω και εγω κοριτσια γιατι εχω αρχισει και ξαναπαιρνω κανα-δυο κιλα απο αυτα που ειχα χασει. καλη επιτυχια σε ολες. αν την εχει ξεκινησει καποια ας γραψει ποσα κιλα εχασε αν εχασε και σε τι χρονικο διαστημα!
καπου διαβασα οτι τα φρουτα πρεπει να τρωγονται μονα τους.ισχυει?υπαρχουν και αλλοι κανονες?
Συνδυάστε τα ζυμαρικά σας με ψάρι και κρέας ή λαχανικά και τυρί, αποφεύγοντας τις μεγάλες ποσότητες λίπους, και χάστε τα κιλά που σας ταλαιπωρούν.
Επιλογές πρωινού
? 1 ποτήρι γάλα 1,5% + 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης με 1 κ.τ.γ. μαρμελάδα ή μέλι.
? 1 γιαούρτι 0-2% + 2 φρυγανιές ολικής άλεσης με 1 κ.τ.γ. μέλι.
? 1 γιαούρτι 0-2% + 5 αμύγδαλα ή καρύδια + 1 κ.τ.γ. μέλι.
? 2 φρυγανιές + 1 φέτα τυρί για τοστ.
Δεκατιανό (κάθε μέρα ίδιο)
2 αποξηραμένα φρούτα + 1 μπάρα δημητριακών ή 2 κριτσίνια ολικής άλεσης.
Επιλογές μεσημεριανού
? 250 γρ. Σπαγγετίνη βιολογικής γεωργίας με ντομάτα, μοτσαρέλα και φρέσκο τυρί κρέμα + 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 250 γρ. Σπαγγέτι βιολογικής γεωργίας με θαλασσινά και ούζο + 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 200 γρ. σαλάτα Ζυμαρικών (Κριθαράκι βιολογικής γεωργίας ή Κοφτό βιολογικής γεωργίας) με ντομάτα, φέτα και ελιές + 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 250 γρ. Τριβέλι βιολογικής γεωργίας με λαχανικά και τυρί cottage + 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 250 γρ. Πέννες ριγέ βιολογικής γεωργίας με κουνουπίδι, σταφίδες και κουκουνάρι + 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 200 γρ. παστίτσιο με πράσα + 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 250 γρ. Λινγκουίνι βιολογικής γεωργίας με σπανάκι και τυρί κρέμα light +
? 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
Επιλογές απογευματινού
? 2 φρούτα εποχής μικρά.
? 1 ποτήρι φρέσκο χυμό χωρίς ζάχαρη.
? 1 παγωτό γρανίτα light.
Επιλογές βραδινού
? 1 τόνο σε νερό + 1 μερίδα σαλάτα εποχής με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 1 μερίδα σαλάτα εποχής + 1 μικρή πατάτα βραστή + 1 αβγό βραστό.
? 1 μερίδα σαλάτα εποχής + 1/2 στήθος κοτόπουλο ψητό με 1 κ.τ.σ ελαιόλαδο.
? 1 γιαούρτι 0-2% + 5 καρύδια + 1 κ.τ.γ. μέλι.
? 1 μπιφτέκι ψητό + 1 μερίδα σαλάτα εποχής ή χωριάτικη με 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο.
? 1 τοστ με 1 φέτα τυρί με χαμηλά λιπαρά, 1 φέτα ζαμπόν γαλοπούλας βραστό και 2 φέτες ντομάτα.
? 1 σουβλάκι καλαμάκι χοιρινό σε πίτα αλάδωτη και 1 ντομάτα σε φέτες.
ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΜΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥ - ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΚΠΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΑΛΛΕΡΓΙΑ
κανει λαθος η διατροφολογος?πειτε μου αν ειδατε αποτελεσματα!
καλησπέρα irenepe. Σε παρακαλώ να βάλεις αυτή τη διατροφή σα νέο θέμα στο φόρουμ, εδώ μιλάμε μόνο για τη διαιτα συνδυασμου τροφών.
Ναι τα φρούτα είναι καλύτερο να τρώγονται μόνα τους. Έχω ξεκινήσει εδω και μία εβδομάδα και αύριο θα ζυγιστώ. Ήδη έχω ξεφουσκώσει και είναι ολοφάνερο. Σε κιλα ξεκινας να χάνεις μετα την πρώτη εβδομάδα..για να αρχισει να δουλεύει το συστημα της διατροφής. Όντως είναι πολύ εύκολη!
Και η διατροφή που δίνεις φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, αν την κάνεις γραψε και εσυ εντυπώσεις.
Μετά από 1 εβδομάδα έχασα 1,5 κιλό!
Το καλό είναι..πως το πρόσεξαν όσοι ειχαν με με δουν μια βδομάδα.
Και η μαμά και η κολλητή μου και κάποιο συνεργάτες σήμερα. Κούμπωσε ένα παντελόνι που με ταλαιπωρεί ένα μήνα. Νιώθω καλά.
ΜΠΡΑΒΟ YOKO KEEP GOING
thanks ANNEZINA!! :)
Μπράβο Yoko!