Quote:
Originally posted by parlats
Κανείς δε σε αποσιώπησε και κανείς δε σου είπε να σταματήσεις να γράφεις για χ, ψ λόγους.
Αν οι απόψεις σου δε συμβαδίζουν με τις δικές μου, θα σου εκφέρω την αντίθεσή μου έστω και αν όλοι συμφωνούν μαζί σου. Δεν πάω με τα λόγια των πολλών προσωπικά, πάω με τη δική μου γνώμη.
Δεν ενίσταμαι στη βιβλιογραφία σου, ενίσταμαι στον τρόπο που τις στηρίζεις λες και είναι ευαγγέλια.
Οι έρευνες διαρκούν λίγο καιρό, άντε 2-3 χρόνια και πολύ λέω. Τα αποτελέσματα, με αλήθειες μέσα βέβαια, αλλά όχι τελειωτικά και επιβεβαιωμένα 100%.
Τα 10 χρόνια ενασχόλησής μου, δε τα ανέφερα για να μου δώσεις συγχαρητήρια, αλλά για να σου δείξω ότι 10 χρόνια είναι αρκετά για να έχεις κάποιες πιο τεκμηριωμένες και πιο σωστές απόψεις.
Επίσης δεν ανέφερα πουθενά ότι είσαι ολοκληρωτικά λάθος και ότι λόγω ηλικίας και απειρίας, λες αρλούμπες.
Το άλλο βιβλία και άλλο πράξη, δεν είναι καθόλου εξαίρεση φίλε μου.
Θα βρεις άπειρα βιβλία και έρευνες που λένε ότι στην οξεία φάση τενοντίτιδας, εφαρμόζεται θερμό.
Η πλέον σύγχρονη και αποδεκτή προσέγγιση, είναι με τη χρήση κρύου.
Αυτό θα πει ότι το κρύο αποδείκτηκε ότι προσφέρει περισσότερα πλεονεκτήματα από το θερμό, εντούτοις δεν αποσύρθηκαν οι προηγούμενες έρευνες ως άκυρες.
Δεν φιλοσοφώ, απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ τη δικιά μου πλευρά.
Αν θες να πιστεύεις ότι σου επιτίθεμαι, λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό για την τενοντίτιδα, σίγουρα δεν περίμενα να το δω σε φόρουμ για διατροφικές διαταραχές. Όπως και να έχει όταν εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος αποφασίσεις να εκθέσεις να στηρίξεις τις απόψεις σου και επί του θέματος που έθιξα και παρέθεσα βιβλιογραφία, και όχι πιασμένος από αόριστα και άσχετα θέματα ή προσωπικές επιθέσεις, θα επανέλθω.