Quote:
Originally posted by spaceride
Smart μου απεχει μακραν η ιδανικη αυτη κατασταση που περιγραφεις απο τα να πραγματοποιηθει...Για μενα οσα περισσοτερα κιλα ειναι καποιος τοσο περισσοτερη τροφη (και σε ογκο και σε περιεκτικοτητα) πρεπει να καταναλωνει.. Γτ πολλα λεγονται για τους παχυσαρκους αλλα παντα ξεχνανε καποιοι να αναφερουν το μυικο συστημα που αυτα τα ατομα αναπτυσσουν για να κουβαλανε ενα σωμα 100,200,300 κιλων...Εγω καθημερινα βλεπω ατομα που ερχονται απο συναδελφους μου με εναν πλεον αθλιο μεταβολισμο που εχει εδραιωθει στις 1000-1200 θερμιδες απο τις προσπαθειες σε αναλογες διαιτες και μου βγαινει η πιστη -μην πω τπτ αλλο- για να τους φερω σε ενα επιπεδο που να μπορουν να ζουν χωρις να τρωνε σαν καναρινια.. Οσο για τις ποινες, συμφωνω και επαυξανω αλλα σκεψου λιγο και το δικο μας μεριδιο... Οταν δλδ πας και λες "εγω θελω να χασω παση θυσια 10 κιλα μεχρι το παρτυ"..Αλλοι τους βοηθουν, εγω τους λεω οτι αφου ειναι παση θυσια, να απευθυνθουν στο ΚΑΤ που εχει εξαιρετικους αγγειοχειρουργους και να ακρωτηριασουν ενα ποδι...Του κερατα....ενα μπουτι 10 κιλα θα το πιανει... χαχαχαχα
XA xa το ιδιο μου ειχε πει και ο διατροφολογος στο κεντρο στην Αγγλια.Τον ειχα ρωτησει ''πως να χασω γρηγορα 10 κιλα;'' και με κοιταζει αταραχος και μου λεει:Για αρχη,μπορεις να κοψεις το ενα σου ποδι!''Χα χα