Quote:
Originally posted by tato
Συμφωνώ κούκλα μου,
τους κακομαθαίνουμε .... αλλά το χειρότερο είναι ότι τους διαλέγουμε και κακομαθημένους. Χτες σκέφτηκα ότι ή θα χωρίσω ή θα αρχίσω να παίζω διαφορετικά το παιχνίδι .... Τον έβαλα να κάνει το αυγό του παιδιού το απόγευμα και να τον ταίσει ανακινώνοντάς του με γλυκήτητα ότι από εδώ και πέρα το απογευματινό του παιδιού θα το αναλάβει αυτός. Το παιδάκι ούρλιαζε - έκλαιγε (δεν του είχε δώσει αρκετά παιχνίδια για να πετάξει στο πάτωμα και να ανοίξει το στόμα του) και εγώ καθόμουν στον καναπέ με τα πόδια στο τραπέζι (ότι ακριβώς κάνει ο άντρας μου όταν ασχολούμαι εγώ με το μωρό) και διάβαζα το βιβλίο μου.... Μετά επενέβην και έδειξα στον άντρα μου πώς να ταϊζει το παίδί δινοντάς του παιχνίδια.
Τελικά, βέβαια, τον ταίσα εγώ αλλά ήταν σαν ένα μάθημα για τον άντρα μου στο πώς να τον ταϊζει και να του φτιάχνει το φαγητό. Πρέπει να καταλάβει πόσο ζορίζομαι και εγώ και να αναλάβει μέρος των ευθυνών, μέρος της έντασης, μέρος της οικογένειας.
Από χτες το απογευματινό του ήλιου μας θα το φτιάχνει ο μπαμπάς του. Σε λίγο θα του ζητήσω να αναλάβει τα φάρμακα του παιδιού από το φαρμακείο και διάφορες άλλες ανάγκες του μωρού και του σπιτιού. Σταδιακά είτε θα τον βάλω στο παιχνίδι είτε θα τον χωρίσω ... γιατί στο μυαλό μου τον έχω εντελώς απαξιώσει
ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗ!