-
Και εγώ είμαι μια από τις περιπτώσεις αυτές , και άρχισα στριφτό, εννοείται ότι καπνίζω λιγότερο, αλλά συνεχίζω, ας πούμε ότι περνάω 5 μέρες με 1 πακέτο καπνού, στην τσέπη μου έχω δει την διαφορά το θέμα είναι να κάνουμε και κάτι για την υγεία μας!Μου άρεσε η ιδέα για το κάπνισμα στον κήπο στην περίπτωση μου και λέω από σήμερα να το εφαρμόσω!!!
-
nanco πως πας? το κοψα κ γω. ειχα 24 ωρες να καπνισω κ επιασα ενα, το εβαλα στο στομα κ το εβγαλα.
Οι τζουρες ηταν σαν δηλητηριο. Καταλαβα οτι με σκοτωνω ξανα κ το εσβησα.
εφαγα ο,τι ναναι σημερα, προσπαθησα να ξεσπασω στο φαγητο αλλα κι αυτο ανοητο ηταν κ δεν το εκανα.
Αντε να δουμε αυριο. αχ ας περασει αυτη η εβδομαδα κ η επομενη κ θα σπασω το φραγμα μου, την προγουμενη φορα το ξαναρχισα μετα τη δευτερη εβδομαδα.
-
εγώ παιδιά το έκοψα μαχαίρι, τη δεύτερη φορά !! στις 15/08/2009 ___ η μανούλα μου μόλις είχε κάνει επέμβαση καρκίνο πνεύμονα, και της υποσχέθηκα να μην ξανακαπνίσω __ και μιλάμε ότι ήμουν φουγάρο, κάπνιζα 4 πακέτα πουράκια.... ___ είδα ένα βίντεο στο youtube και είχα πάθει σοκ ! _ είδα πόσο βλαμένο ήμουν όταν πηγαινα να δω τη μαμα στο θεαγένειο, και έκλεβα χρόνο για να παω απέναντι να πιω καφε και να καπνίσω __ την πρώτη φορά που είχα αποφασίσει να το κόψω ήταν 10/2007 , δεν το έκοψα μαχαίρι αλλά μασουσα επι ενα χρονο τις τσίκλες, και μόλις τις σταμάτησα τις τσίκλες και πάλι φουγάρο η κυρία __ είναι στον άνθρωπο όμως
πολλοί άνθρωποι καταφέρνουν να καπνίζουν λίγα για όλη τους τη ζωή, πχ 3 τσιγάρα την ημέρα
εγώ είμαι των άκρων σε όλα
την πρώτη φορά που το έκοψα έβαλα 17 κιλά περίπου ( με είχαν περιλάβει και στις κορτιζόνες οι γιατροί ) και σε συνδιασμό έβαλα τα διπλά κιλά από ότι θα έβαζα χωρίς την κορτιζόνη
δυστυχώς τα διατηρώ ακόμη
προχθές ένοιωσα ασφαλής να ξεκινήσω δίαιτα
και τα δύο μαζί θεωρώ προσωπικά δύσκολο δίαιτα και κόψιμο τσιγάρου εννοώ , αλλά ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τον άνθρωπο και πάλι
εγώ δεν τα κατάφερα με δύο εχθρούς
υπομονή και κουράγιο χρειαζόμαστε και πολύ αγάπη
-
yeap it's all about love!