Quote:
Originally posted by Sediaita
Ξεκινάω αυτό το topic γιατί δεν ξέρω αν ο στόχος μου είναι εφικτός. Ξέρω ότι θεωρητικά είναι αν μείνω σταθερή σε μια ισορροπημένη δίαιτα με διαιτολόγο, αλλά αυτό είναι και το δύσκολο. Είμαι 84 kg, 32 ετών, πάντα είχα παραπάνω κιλά. Τα έχει καταφέρει καμιά σας χωρίς όμως χειρουργική επέμβαση και αν ναι πώς καταφέρατε να πειθαρχήσετε? Και με τι ρυθμό απώλειας βάρους? Όλο ξεκινάω δίαιτα και μια διακοπές, μια stress, μια κάποιο ιδιαίτερο γεγονός, δεν έχω καταφέρει να ακολουθήσω καμιά δίαιτα για πάνω από 2 εβδομάδες! Αν έχει κανείς σας ανάλογη εμπειρία πραγματικά θα με βοηθήσει. Ευχαριστώ!
SEDIAITA ΜΟΥ το χειρουργειο το οποιο δεν λεγεται τυχαια βαριατρικο κ ειναι τρομερο σοκ για τον οργανισμο-φαντασου να σου ΚΟΒΟΥΝ!το στομαχι σε ενα πολυ μεγαλο μερος του κ να στο πετανε!ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ για ατομα με νοσηρη παχυσαρκια κ παλι μονο οταν ειναι αδυνατο να αδυνατισουν.Στα κιλα που εισαι σαφως θα χασεις κ θα φανει ευκολα η διαφορα αρκει να εχεις υπομονη κ ψυχραιμια.Εδω εχουν καταφερει ατομα με 100και κιλα να χασουν 20 25 30 35 40 45 κ βαλε κιλα με διατροφη κ περπατημα αλλοιμονο!Να εισαι ψυχραιμη κ να απολαμβανεις τη διαδρομη.Εδω ειμαστε εμεις μια χαρα θα τα πας κ συ κ ολοι μας!:starhit: