Αλαλουμένια μου,μη με τρελαίνεις που κάθεσαι και χαλιέσαι με τη χαζομάρα της κάθε άσχετης πωλήτριας!
Οκ,δέχομαι πως εκείνη τη στιγμή σου ήρθε απότομο,θα ήθελες ενδεχομένως ν'ανοίξει η γη να σε καταπιεί,
αλλά όποια λέει τέτοιες μαλακίες σε συνάνθρωπο(πόσο μάλλον πελάτη)δεν είναι να την παίρνουμε στα σοβαρά!
Με σύγχισες τόσο πολύ που ούτε παπάκι δεν έβαλα στο α της μαλακίας της(και να που το επαναλαμβάνω κιόλας!)
Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά πόσο άστοχο ήταν αυτό,άσε που είναι ανεπίτρεπτο γενικότερα για οποιονδήποτε!
Για την καλή σου φίλη,έχεις κάθε δίκιο να χαλιέσαι σε πρώτη φάση,να πληγώνεσαι,ν'απογοητεύεσαι εν μέρει από κείνη...
Δεν μπορώ να ξέρω την πρόθεση της,αν όντως σε σνόμπαρε ή θέλησε να σε ταρακουνήσει κι ενδεχομένως δε βρήκε
την κατάλληλη έκφραση λόγου και σώματος.Όπως και να'χει όμως,αν μιλάμε για φίλη δοκιμασμένη και καρδιακή
σου προτείνω έναν διαχωρισμό μέσα σου για να το τακτοποιήσεις.Είναι ευχής έργο οι φίλοι που αγαπούμε να μας καταλαβαίνουν
κιόλας,χωρίς ωστόσο να είναι πάντα εφικτό.Προσωπικά δεν τους απορρίπτω,απλά δεν επιλέγω να τους ανοίγω εντελώς
την καρδιά μου.Αν νιώθεις να σε πληγώνει το θέμα,βάλε όρια και μην επιτρέπεις κουβέντα σχετικά.Απόλαυσε την παρέα της,
κράτα την τρυφερά μέσα σου και προτίμησε να επικοινωνήσεις για το θέμα αυτό-όποτε νιώθεις να το χρειάζεσαι-με κάποιον
που σου έχει αποδείξει πως μπορεί να σε συναισθανθεί και να σε στηρίξει θετικά στην όποια σου προσπάθεια!
Ο καλός σου είναι υπέροχος κι αυτό είναι αξίωμα!Το τι ενδεχομένως θα ήθελε δεν ακυρώνει το πόσο θέλει αυτό που ήδη έχει!
Δε χρειάζεσαι να φορτώνεις κι άλλο την ψυχή σου και να επιβαρύνεσαι ενδεχομένως με επιπλέον τύψεις για όσα θα μπορούσες
στους άλλους να προσφέρεις!Από τη μία η άσχετη στο μαγαζί,από την άλλη η φίλη,μου κοτσάρεις τώρα και τον καημένο σύζυξ
που δεν ξεστόμισε τίποτα ο έρμος,το βρήκες και το έδεσες μια χαρά να κλείσει το εορταστικό με τον αυτοχαρακτηρισμό "μπαλόνι"!
Ναι,πρέπει να χάσεις βάρος για την υγεία σου.Ναι,θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου,θα το χαρείς κι εσύ κι οι αγαπημένοι σου
σίγουρα πολύ!Με το να σε υποτιμάς όμως κι ακόμα χειρότερα να επιτρέπεις να επηρεάζεσαι αρνητικά από τον κάθε τυχάρπαστο,
ν'αυτομαστιγώνεσαι και να χαλιέσαι,δε σε βοήθησε ποτέ κι ούτε και πρόκειται.Προφανώς δεν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων
που τα παίρνουν και κινητοποιούνται μόλις τους στριμώξεις ή τους προσβάλεις.Οι περισσότεροι δεν ανήκουμε εκεί άλλωστε...
Συγχώρεσε τον εαυτό σου που ξέφυγε,αποδέξου τον και συνεργάσου επιτέλους μαζί του!Μη βασανίζεσαι άλλο!Δεν είναι τόσο τραγικό!
Είσαι μια κούκλα,το χαμόγελο σου λάμπει,έχεις ευλογηθεί με πολλή αγάπη,έχεις αξιωθεί τόσα και τόσα πολύτιμα και κάθεσαι
και δεν απολαμβάνεις τα μέγιστα για μια λεπτομέρεια,που είναι μάλιστα και στο χέρι σου να τη διευθετήσεις!
Τι ώρα σε βολεύει να σε μπατσίσω;