βρε εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν βλέπω χιλιάδες κοπέλες να κάνουν τα νύχια τους κάθε εβδομάδα από δω κι από κεί, ή στην κάθε μία που φτιάχνει νύχια σπίτι της, απορώ, δεν το σκέφτονται?? αυτές πως δε φοβούνται??
Printable View
βρε εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν βλέπω χιλιάδες κοπέλες να κάνουν τα νύχια τους κάθε εβδομάδα από δω κι από κεί, ή στην κάθε μία που φτιάχνει νύχια σπίτι της, απορώ, δεν το σκέφτονται?? αυτές πως δε φοβούνται??
εχουν αγνοια κινδυνου, η ειναι ελαφρως βρωμυλες..
στο σπιτι ειναι αλλιως. τα εργαλεια ειναι δικα σου. μια καλη καθαριοτητα αρκει, δεν χρειαζεται και κλιβανος.
αλλα σε ινστιτουτα ειναι επιβεβλημενο. μπορεις να παθειςμ μυκητιασεις, που δεν ειναι ανεδαφικος φοβος η ιψδ, ειναι πολυ ρεαλιστικος κινδυνος.
όχι εννοώ η κάθε τεχνήτρια που τους τα φτιάχνει από το σπίτι της. περνάνε ένα σωρό η μία μετά την άλλη. σιγά μην έχουν κλίβανο. δεν ξέρω... μόνο εγώ τα σκέφτομαι αυτά? τέλος πάντων, το άγχος μου εμένα τώρα είναι με την οδοντόβουρτσα... τρέμω ακόμα
Στο λεωφορειο οταν μπαινεισ τι κανεισ τα χρηματα πωσ τα πιανεισ;
Εγω λογικο το βρισκω.υπαρχουν πολλοι παθογονοι μικροοργανισμοι
Χρησιμοποιησε οινοπνευμα η αποστειτωμενο νερο για να καθαρισεις επιφανειες
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
παιδιά δεν έχω θέμα με τα χρήματα ούτε με τα κοινά μικρόβια. η φοβία μου αφορά κυρίως ΣΜΝ και μόλυνση με τέτοιους ιούς (έιτζ, ηπατίτιδες)..
Αμα σου λεω εγω οτι κατι σε ζοριζει με το σεξ, εσυ μου λες "ολα καλα". Χειροτερος φορέας μικροβιων απο χρηματα και χερουλια δεν εχει λεμε, εσυ το ειντζ ονειρευεσαι. ΕΙΔΙΚΑ το ειντζ, μεσω τριτου δεν το κολλάς με τπτ με οδοντοβουρτσες και οδοντοκρεμες.
Αν πεις για ηπατίτιδα, την αλλη κολλας πανευκολα κι απο ποτηρι. Οχι την ΣΜΝ
ε τι μπορεί να με ζορίζει δεν το έχω βρεί ούτε κανείς ψυχολόγος μου το ανέφερε... όλοι μου λένε ότι έχω ΙΨΔ κι από κεί ξεκινάνε όλα. και η αλήθεια είναι πως έχω όλα τα συνμπτώματα της ψυχαναγκαστικής διαταραχής. κάθε λίγο θα σκαλώσω σε μια τέτοια φοβία που αφορά μόλυνση. τώρα ειλικρινά έχω φάει σκάλωμα με την οδοντόβουρτσα και όλο φοβάμαι μήπως πήρε τη δικιά μου και μου μετέδωσε κάτι
μπορεί επειδή γενικά είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο... όμως ρε παιδιά ταλαιπωρούμαι πολύ από τις σκέψεις αυτές! είναι πολύ βασανιστικό!! τώρα πως θα μπορέσω να ξεαγχωθώ μ΄αυτό που με βρήκε???
Δε σε βρηκε κατι. Μονη σου επινοησες το σεναριο οτι η φιλη σου μπερδεψε τις οδοντοβουρτσες επειδη μοιαζουν.
Πραγματικα η καταστροφολογια, νοσοφοβια, υποχονδριαση κλπ μπορει να σε βασανιζουν παρα πολυ, το πιστευω, αλλα αν δεν μπορεσες να βρεις τροπους και τεχνικες να το διαχειριζεσαι μεσα απο την ψυχοθεραπεια, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο σα ριζικη αντιμετωπιση. Το να περιμενεις 2 μηνες για να κανεις εξετασεις για ειτζ, ειναι κουκουλωμα του προβληματος σου.
πραγματικά το πιστεύετε με αυτά που είπα ότι δεν υπάρχει φόβος για κάτι τέτοιο? με άγχωσαν και κάτι συμπτώματα σαν πονόλαιμος και πονοκέφαλος αυτές τις μέρες και όλα τα αποδίδω εκεί. έχω κάνει ψυχοθεραπεία όπου ο τρόπος να το ξεπεράσω ήταν να εκτεθώ στις φοβίες μου αυτές (στην συγκεκριμένη περίπτωση να βάλω στο μυαλό μου ότι όντως έχω κάτι). δε με βοηθάει αυτό όμως. εξακολουθώ να χαλιέμαι
Φανταζεσαι οποιος εχει πονοκεφαλο να νομιζει οτι εχει ειτζ?
Εσυ επινοεις σεναρια και συμπτωματα για να στηριξεις καπως το φοβο σου, κατι παιρνεις απο αυτο, ισως ετσι αποφευγεις τα πραγματικα σου υπαρκτα προβληματα? Ή πραγματικα φοβασαι τρομερα το θανατο? Δεν ξερω, μου κανει εντυπωση που δεν τα δουλεψατε στην ψυχοθεραπεια τα ΓΙΑΤΙ σου.
Εχουν εμφανιστει πολλα ατομα με υποχονδριαση στο φορουμ, θυμαμαι χαρακτηριστικά μια κοπελα που ειχε γραψει οτι ετσι ειναι και η μανα της και η θεια της "Ολο πεθαινουμε κι ολο εδω ειμαστε" ειχε πει χιουμοριστικα και παντελως ευστοχα.
στην οικογένεια μου κανείς δεν έχει τέτοια θέματα ούτε τέοια άγχη εντωμεταξύ να πείς πως ξεκίνησαν από αυτούς... ίσα ίσα. πως ακριβώς έπρεπε να τα δουλέψω στην ψυχοθεραπεία δεν ξέρω... οι ειδικοί πρέπει να ξέρουν, όχι εγώ..