τρόμος από οδοντόβουρτσα!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Senior Member
    βρε εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν βλέπω χιλιάδες κοπέλες να κάνουν τα νύχια τους κάθε εβδομάδα από δω κι από κεί, ή στην κάθε μία που φτιάχνει νύχια σπίτι της, απορώ, δεν το σκέφτονται?? αυτές πως δε φοβούνται??

Senior Member
    Quote Originally Posted by lloullou00 View Post
    βρε εγώ συμφωνώ μαζί σου, αλλά όταν βλέπω χιλιάδες κοπέλες να κάνουν τα νύχια τους κάθε εβδομάδα από δω κι από κεί, ή στην κάθε μία που φτιάχνει νύχια σπίτι της, απορώ, δεν το σκέφτονται?? αυτές πως δε φοβούνται??
    εχουν αγνοια κινδυνου, η ειναι ελαφρως βρωμυλες..
    στο σπιτι ειναι αλλιως. τα εργαλεια ειναι δικα σου. μια καλη καθαριοτητα αρκει, δεν χρειαζεται και κλιβανος.
    αλλα σε ινστιτουτα ειναι επιβεβλημενο. μπορεις να παθειςμ μυκητιασεις, που δεν ειναι ανεδαφικος φοβος η ιψδ, ειναι πολυ ρεαλιστικος κινδυνος.

Senior Member
    όχι εννοώ η κάθε τεχνήτρια που τους τα φτιάχνει από το σπίτι της. περνάνε ένα σωρό η μία μετά την άλλη. σιγά μην έχουν κλίβανο. δεν ξέρω... μόνο εγώ τα σκέφτομαι αυτά? τέλος πάντων, το άγχος μου εμένα τώρα είναι με την οδοντόβουρτσα... τρέμω ακόμα

Senior Member
    Στο λεωφορειο οταν μπαινεισ τι κανεισ τα χρηματα πωσ τα πιανεισ;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    κάποια στιγμή μετά τη γέννα του παιδιού μου βγήκαν τέτοιες φοβίες...
    εχει σχεση με αυτο δηλαδη

Senior Member
    Εγω λογικο το βρισκω.υπαρχουν πολλοι παθογονοι μικροοργανισμοι
    Χρησιμοποιησε οινοπνευμα η αποστειτωμενο νερο για να καθαρισεις επιφανειες

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    παιδιά δεν έχω θέμα με τα χρήματα ούτε με τα κοινά μικρόβια. η φοβία μου αφορά κυρίως ΣΜΝ και μόλυνση με τέτοιους ιούς (έιτζ, ηπατίτιδες)..

Senior Member
    παιδιά δεν έχω θέμα με τα χρήματα ούτε με τα κοινά μικρόβια. η φοβία μου αφορά κυρίως ΣΜΝ και μόλυνση με τέτοιους ιούς (έιτζ, ηπατίτιδες)..
    Αμα σου λεω εγω οτι κατι σε ζοριζει με το σεξ, εσυ μου λες "ολα καλα". Χειροτερος φορέας μικροβιων απο χρηματα και χερουλια δεν εχει λεμε, εσυ το ειντζ ονειρευεσαι. ΕΙΔΙΚΑ το ειντζ, μεσω τριτου δεν το κολλάς με τπτ με οδοντοβουρτσες και οδοντοκρεμες.
    Αν πεις για ηπατίτιδα, την αλλη κολλας πανευκολα κι απο ποτηρι. Οχι την ΣΜΝ

Senior Member
    ε τι μπορεί να με ζορίζει δεν το έχω βρεί ούτε κανείς ψυχολόγος μου το ανέφερε... όλοι μου λένε ότι έχω ΙΨΔ κι από κεί ξεκινάνε όλα. και η αλήθεια είναι πως έχω όλα τα συνμπτώματα της ψυχαναγκαστικής διαταραχής. κάθε λίγο θα σκαλώσω σε μια τέτοια φοβία που αφορά μόλυνση. τώρα ειλικρινά έχω φάει σκάλωμα με την οδοντόβουρτσα και όλο φοβάμαι μήπως πήρε τη δικιά μου και μου μετέδωσε κάτι

Senior Member
    ε τι μπορεί να με ζορίζει δεν το έχω βρεί ούτε κανείς ψυχολόγος μου το ανέφερε... όλοι μου λένε ότι έχω ΙΨΔ κι από κεί ξεκινάνε όλα. και η αλήθεια είναι πως έχω όλα τα συνμπτώματα της ψυχαναγκαστικής διαταραχής. κάθε λίγο θα σκαλώσω σε μια τέτοια φοβία που αφορά μόλυνση. τώρα ειλικρινά έχω φάει σκάλωμα με την οδοντόβουρτσα και όλο φοβάμαι μήπως πήρε τη δικιά μου και μου μετέδωσε κάτι
    Δεν αμφισβητει κανεις οτι εχεις ΙΨΔ. Φοβασαι μην κολλησεις κατι ανιατο ή/και θανατηφορο μονο? Αν ξεκινησε απο τη γεννηση του παιδιου σου, μηπως αυτος ειναι ο φοβος σου? Μην παθεις κατι σοβαρο και δεν μπορεις να το φροντιζεις?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    μπορεί επειδή γενικά είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο... όμως ρε παιδιά ταλαιπωρούμαι πολύ από τις σκέψεις αυτές! είναι πολύ βασανιστικό!! τώρα πως θα μπορέσω να ξεαγχωθώ μ΄αυτό που με βρήκε???

Senior Member
    μπορεί επειδή γενικά είμαι πολύ υπεύθυνο άτομο... όμως ρε παιδιά ταλαιπωρούμαι πολύ από τις σκέψεις αυτές! είναι πολύ βασανιστικό!! τώρα πως θα μπορέσω να ξεαγχωθώ μ΄αυτό που με βρήκε???
    Δε σε βρηκε κατι. Μονη σου επινοησες το σεναριο οτι η φιλη σου μπερδεψε τις οδοντοβουρτσες επειδη μοιαζουν.
    Πραγματικα η καταστροφολογια, νοσοφοβια, υποχονδριαση κλπ μπορει να σε βασανιζουν παρα πολυ, το πιστευω, αλλα αν δεν μπορεσες να βρεις τροπους και τεχνικες να το διαχειριζεσαι μεσα απο την ψυχοθεραπεια, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο σα ριζικη αντιμετωπιση. Το να περιμενεις 2 μηνες για να κανεις εξετασεις για ειτζ, ειναι κουκουλωμα του προβληματος σου.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    πραγματικά το πιστεύετε με αυτά που είπα ότι δεν υπάρχει φόβος για κάτι τέτοιο? με άγχωσαν και κάτι συμπτώματα σαν πονόλαιμος και πονοκέφαλος αυτές τις μέρες και όλα τα αποδίδω εκεί. έχω κάνει ψυχοθεραπεία όπου ο τρόπος να το ξεπεράσω ήταν να εκτεθώ στις φοβίες μου αυτές (στην συγκεκριμένη περίπτωση να βάλω στο μυαλό μου ότι όντως έχω κάτι). δε με βοηθάει αυτό όμως. εξακολουθώ να χαλιέμαι

Senior Member
    Φανταζεσαι οποιος εχει πονοκεφαλο να νομιζει οτι εχει ειτζ?
    Εσυ επινοεις σεναρια και συμπτωματα για να στηριξεις καπως το φοβο σου, κατι παιρνεις απο αυτο, ισως ετσι αποφευγεις τα πραγματικα σου υπαρκτα προβληματα? Ή πραγματικα φοβασαι τρομερα το θανατο? Δεν ξερω, μου κανει εντυπωση που δεν τα δουλεψατε στην ψυχοθεραπεια τα ΓΙΑΤΙ σου.
    Εχουν εμφανιστει πολλα ατομα με υποχονδριαση στο φορουμ, θυμαμαι χαρακτηριστικά μια κοπελα που ειχε γραψει οτι ετσι ειναι και η μανα της και η θεια της "Ολο πεθαινουμε κι ολο εδω ειμαστε" ειχε πει χιουμοριστικα και παντελως ευστοχα.

Senior Member
    στην οικογένεια μου κανείς δεν έχει τέτοια θέματα ούτε τέοια άγχη εντωμεταξύ να πείς πως ξεκίνησαν από αυτούς... ίσα ίσα. πως ακριβώς έπρεπε να τα δουλέψω στην ψυχοθεραπεία δεν ξέρω... οι ειδικοί πρέπει να ξέρουν, όχι εγώ..

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast