Καλησπερα. Μπαινω πρωτη φορα σ αυτο το site, για να ζητησω βοηθεια σ ενα διλημμα απο το οποιο δεν μπορω να βγω. Οι δικοι μου ανθρωποι δε με καταλαβαινουν. Θα εκτιμουσα οποιαδηποτε γνωμη που μπορει να με βγαλει απο το αδιεξοδο.
Εχω σχεση με εναν ανθρωπο που αγαπαω πολυ και μ αγαπαει κι αυτος. Εγω μενω Αθηνα και εκεινος επαρχια. Οι γονεις του με συμπαθουν πολυ, και οι δικοι μου το ιδιο για εκεινον. Ειπαμε να παντρευτουμε, και μοιραια προεκυψε το θεμα ποιος θα εγκαταλειψει τον τοπο του. Εκεινος θελει να παω εγώ, αφηνοντας τη 15χρονη δουλεια μου, αφηνοντας γονεις, αδελφια, ανηψια, φιλους, φιλες, για να παω σε μια κωμοπολη στην οποια ουσιαστικα θα ειμαι μονη μου.
Εγω πιστευω πως ειναι πιο ευκολο για εκεινον να ερθει, μια και στη δουλεια που ειναι τωρα, ειναι καινουριος με μετριο μισθο, κατι που μπορει να βρει κι εδω. Οσο, για συγγενεις και φιλους του, νομιζω - μπορει να κανω και λαθος - οτι ενας αντρας μπορει να ξεκολλησει πιο ευκολα απο τους γονεις του απο μια γυναικα.
Απο τους δικους μου δεν υπαρχει καμια υποστηριξη, μου επαναλαμβανουν μονο να μην παω, και να ερθει εκεινος.
Το προβλημα μου ειναι οτι φοβαμαι μηπως στο τελος τον χασω....
Αν μπορειτε, δωστε μου τη γνωμη σας. Ισως καποιος αγνωστος, να μπορει τελικα να δωσει τη σωστη λυση.
Ευχαριστω