Αδερφε χωρισ παρεξηγηση αν αγαπασ τον παππου σου που πολεμησε αληθινα θα πασ εγω γι αυτο πηγα τον τιμησα μου μεινε κουσουρι κ ξαναπαω αν θελουν
Printable View
Αδερφε χωρισ παρεξηγηση αν αγαπασ τον παππου σου που πολεμησε αληθινα θα πασ εγω γι αυτο πηγα τον τιμησα μου μεινε κουσουρι κ ξαναπαω αν θελουν
Μπορεισ κ να μην πασ αναλογα πωσ μεγαλωσεσ παντωσ παιζει κ ξυλο αναλογα που θα εισαι κ πωσ θα φερθεισ εγω ακομα δε συνηρθα περασαν δεκαπεντε χρονια κι απεκτησα κουσουρια ψυχολογικα
Ειμαι 37 χρονων δουλεψα εικοσι χρονια κ πηγα στρατο κ αφου εκανα το καθηκον μου σαν πολιτησ βριζω τουσ πολιτικουσ κ το στρατο γτ η χωρα δεν ειναι λουλουδι οπωσ θα πρεπε γενικα αν δεν κανω κατι δεν το κρινω η αν δεν παθω
Παλια μπορει να ηταν πιο αυστηρα, τωρα δεν μου φαινεται να ειναι ετσι οπως τα περιγραφεις...
Αλλα μαρεσεις γιατι εγω ποσταρα εδω για να βοηθηθω και εσυ μου απαντας μονο αρνητικα και λες τα χειροτερα που μπορει να συμβουν... χαχαχαχαχαχαχαχα. Αυτο με καλη προθεση το λεω.
Τεσπα, εγω περιιμενα καποιον να μου πει εαν εχει υπηρετησει με κρισεις πανικου/κοινωνικη φοβια/αγοραφοβια.
Ας στειλει προσωπικο μηνυμα οποιος εχει πρ. εμπειρια...??
Αυτο σ λεω εγω εκανα το καθηκον μου κ τωρα τουσ βριζω γτ με ετοιμασαν για πολεμο κ δεν μπορω να συνελθω τωρα δεν ξερω πωσ ειναι τα πραγματα ακουσα οτι τα αλλαξαν ολα δεν ξερω τι ισχυει νομιζω τωρα ειναι καλα
Απλοσ φανταροσ να πασ μη μπλεξεισ με τιποτα αλλο
Εννοειτε ρε!!!
Τι περιμενες εσυ... βατραχανθρωπος ή ΟΥΚας να παω? χαχαχαχα :P :P
Παντως φτανει μη πεις και αλλα τοσο ευχαριστα πραγματα σχετικα με το στρατο :P :P (Δεν με βοηθας και ιδιαιτερα). Ξερω ειναι καλο να ξερεις την αληθεια και να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους αλλα σε αυτη τη περιπτωση ας το αφησουμε στην ακρη αυτο!!! ;)
Btw σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου!!!
Ενταξει κανε οτι θεσ εγω σ λεω πωσ τα ειδα τωρα μπορει να ειναι καλα