Βρε George1 αυτό που περιγράφεις τι είναι ? Ανασφάλεια του άντρα μη τυχόν κ είναι ερωτική η γυναίκα κ φαίνεται εκείνος ανεπαρκής? Ή αυτοβασανιστηριο ...δεν το καταλαβαίνω...
Να είσαι ερωτικός κ να μην θέλεις να τα κάνεις όλα με την γυναίκα σου? Με τον άνθρωπο που ξέρεις πως όχι μόνο περιστασιακό δεν θα είναι...αλλά θα είναι το μυστικό σας..μα θα σας φέρνει αυτή η λίγη " αταξία" πιο κοντά... Κ επειδή υπάρχει αγάπη από πίσω που τα συμπληρώνει όλα..μπορείς να νιώσεις άνετα κ να εκπληρώσει όλες τις φαντασιώσεις χωρίς να φοβάσαι πως εκτίθεσαι η εκτίθεται ο άλλος? Με την Άνθεια μας φαίνεται παράλογο αυτο...
Μια γυναίκα αν νιώσει ασφάλεια κ τρυφερό τητα μπορεί να κάνει κ να θέλει τα πάντα στο κρεβάτι...κ στην τελική μια ζωή την έχουμε...να μην πειραματιστούμε να δούμε αν μασ αρέσουν κ πράγματα πιο πικάντικα..έστω από περιέργεια που λέει ο λόγος...
Ίσως εννοείς αυτό που παθαίνουν κάποιοι άντρες κ αν αγαπούν κ σέβονται την σύντροφό τους..δεν την θεωρούν αρκετά " βρώμικη" ώστε να είναι άτακτοι μαζί της στο κρεβάτι....κ μετά τα παιδιά..είναι η μαμά των παιδιών τους δεν μπορούν να την δουν αλλιώς..
Ανθια μου . Αυτό το," μόνο αυτό έχεις στο μυαλό σου " μου το έλεγε κι εκείνος....σε νιώθω...εγώ να φανταστείς έφτασα στο σημείο να του πω ..πάμε αγάπη μου να κάνουμε τα swinging ..να δεις πως κάνει έρωτα ο κόσμος..μήπως κ θυμηθείς..
Κ ναι...κ κάθε μέρα να θέλεις φυσιολογικό είναι ...εκτός πια κ αν είναι τοοοοοοσο κουρασμένος ..εκεί πάω πασο
Εστάλη από TA-1020 στο
E-Psychology.gr Mobile App