Originally Posted by
Macgyver
Αγαπητη Κασσανδρα , δεν μετραω θερμιδες , δεν πιστευω σε ΚΑΜΜΙΑ διαιτα , πιστευω στην σωστη διατροφη ........... μια ερευνα που ειχα διαβασει ελεγε οτι οι χρονια παχεις που αδυνατιζουν , σε βαθος χρονου , οι 29 απο τους 30 θα ξαναπαρουν τα κιλα που εχασαν με την ' διαιτα ' .......... κανω διατροφη για να χασω τα 20 κιλα που ειχα παρει απο την καταναλωση αλκοολ , το οποιο φυσικα εκοψα .....δεν τρωω εδω και χρονια γλυκα , δεν μαρεσουν , η εχω μαθει τον εαυτο μου να μην μου αρεσουν , δεν τρωω πετσες , τις σιχαινομαι , λιπαρα , σε αντιθεη με οτι πιστευεται , δεν παχαινουν οσο η καταναλωση υδατανθρακων ( τους εχω αντικαταστησει με ολικης αλεσης ) , θα φαω τα δυο μου τηγανητα αυγα καθε πρωι , αλλα ως εκει τα τηγανητα ...παρασπονδια θα κανω μια φορα /15 μερες περιπου ... πρεπει ναναφερω οτι γυμναζομαι με βαρη απο το 86 , και αν μπεις στο τριπακι της γυμναστικης , θα μαθεις να τρως και αυτο που πρεπει ....δλδ αρκετες πρωτεινες ......
συμφωνω με την μειωση ποσοτητων τροφης , ετσι εχασε ο πατερας μου 14 κιλα σε 2 χρονια , για λογους υγειας , που ειναι 92 ( και τσακαλι στους η/υ ! ) , και δεν εχει ιδεα απο διατροφη , τρωει οτι τουρθη , αλλα μικρες ποσοτητες ......... εγω ειμαι πιο βιαστικος ( ! ) και χανω 4 κιλα/μηνα , το μαξ που μπορει να χασει ενας ανθρωπος ( 1% του βαρους του / μηνα ) ...... οι διαιτες πεινας εχουν αποτυχει ......