Originally Posted by
love1981
Έχω γράψει και στο παρελθόν για έναν άνθρωπο που τον άφησα να μπει στη ζωή μου και να τα διαλύσει όλα. Τον γνώρισα, έζησα μαζί του πράγματα που άλλοι τα ζουν σε σχέση χρόνων και μετά με γείωσε για την πρώην. Και εγώ να περιμένω καρτερικά μήπως και αλλάξει κάτι και είμαστε πάλι μαζί. Και όταν χώρισε άρχισε πάλι να μου δίνει ελπίδες και εγώ η χαζή να πιστεύω ότι θα αλλάξουν όλα και θα ζήσω το όνειρό μου, να είμαστε μαζί. Και εκείνη τη στιγμή τελικά να ανακαλύπτω ότι έκανε σχέση με κάποια άλλη. Και εγώ αντί να τον χαστουκίσω και να εξαφανιστώ από τη ζωή του, να είμαι εκεί να παριστάνω τη φίλη και να τον βλέπω να είναι με κάποια άλλη. Πως θα καταφέρω να τον βγάλω από το μυαλό μου? Αυτός ο άνθρωπος είναι τοξικός, μου ρουφάει όλη την ενέργεια μου. Είμαι μαζί του και νιώθω ζωντανή, είμαι μακριά του και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Θέλω να γνωρίσω κάποιον άλλον και δεν θέλω όμως. Θέλω εκείνον. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε εκείνον. Ξυπνάω και κοιμάμαι κοιτώντας τις φωτογραφίες που τραβούσαμε παρέα. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε. Δεν μπορεί να είμαι τόσο αφελής, νιώθω ότι με ήθελε, ότι αισθανόταν πράγματα για μένα. Δεν μπορεί να έπαιζε τόσο πολύ μαζί μου. Ακόμα μου στέλνει μηνύματα, με καλεί σπίτι του για καφέ και εγώ πηγαίνω. Πρέπει να ξεκόψω, αλλά δεν το τολμώ. Νιώθω ότι χωρίς να τον ακούω δεν έχει νόημα η ζωή μου και αυτό είναι λάθος. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας τοξικός άνθρωπος για μένα, αλλά δεν έχω τη δύναμη να απαλλαγώ. Πως θα τον βγάλω από τη ζωή μου?