Results 16 to 30 of 53
-
06-06-2018, 01:40 #16
Μα δεν παριστάνει την άσχετη. Μόνη της τα λέει. Και δεν έγινε μια φορά, τουλάχιστον 2 φορές έχει αναφέρει.
Τοξικότητα προς τον εαυτό της ε;
- 06-06-2018, 01:56 #17
ενω αν δεν τον ειχε αφησει να τα διαλυσει ολα θα ειχε διαλυσει το μυαλο της με ηρεμιστικα για να μη σκεφτεται τιποτα ετσι βλεπει αυτον ως καλυτερη λυση
αλλα εσεις μεχρι να παρετε χαμπαρι τι λεει θα ξημερωσουμε πρωτα :-) γι αυτο και βαριεμαι και να γραφω...
06-06-2018, 11:49 #18
Τα καταλαβαίνω όλα αυτά που μου λες. Και σε πολλά συμφωνώ. Έχω χάσει τον εαυτό μου και ξέρω ότι πλεον πρέπει να κάνω ότι είναι δυνατό να τον βρω πάλι. Όμως να πω εδώ ότι έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να εξαφανιστώ, να ηρεμίσω, να μην τον ακούω και μόλις περνάει μια ή δυο εβδομάδες εμφανίζεται εκεί και ότι έχω χτίσει το διαλύω αμέσως. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω πως αισθάνομαι έχοντας επίγνωση ότι θα εξαφανιστεί, αλλά ίσως τελικά αυτό πρέπει να γίνει. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι δεν θέλω να πέσω τόσο πολύ και να έχει να λέει ότι με έφερε σε αυτό το σημείο.
06-06-2018, 12:07 #19
δεν ειναι τοξικος.
εσυ εισαι τοξικη για τον εαυτο σου.
αυτος απλα δεν σε θελει αρκετα για να σε εχει διπλα του.
σε θυμαται οταν εχει αναβροχιες και μετα παει με αυτην που θελει ν κανει σχεση.
δεν ειναι τοξικοτητα αυτο.
εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και ελκεσαι αποε ναν ανδρα που σε απαξιωνει ουσιαστικα, προτιμωντας αλλες.
αν θελεις να απομακρυνθεις, καντο μια κι εξω.
οταν αρχισεις να σεβεσαι τον εαυτο σου, απλα δεν θα καθεσαι σε τετοιες συμπεριφορες.
θα φευγεις πρωτη.
06-06-2018, 15:42 #20
06-06-2018, 16:00 #21
οι αλλοι πιανονται απο αυτα που γραφεις και τα επαναλαμβανουν χωρις να καταλαβαινουν οτι αλλα λες και αλλα ενοεις
αναφερεσαι πχ στη πτωση και τη κορυφη κατι που αποτελει το πεπρωμενο σου και επειδη ολο αυτο δεν εχει καμια λογικη οι αλλοι ματαια ψαχνουν να βρουν την ακρη νομιζοντας οτι υπευθυνος για ολα ειναι αυτος που διχνεις
ο μονος τροπος πχ να τα βγαλει κανεις περα μαζι σου ειναι να σε αφησει να κανεις ενα κυκλο που θα σε οδηγισει στο ιδιο σημειο που ξεκινησες οσο οι αλλοι τριζει ο εγκεφαλος τους με ολα αυτα.
06-06-2018, 16:25 #22
για καπιο ακαταλαβηστικο λογο (ως τωρα )η καταστροφη συνδεεται αμεσα με την πνευματικη αναγενηση και την προοδο και εγω θα συνεχισω να το επεξεργαζομαι αυτο μεχρι να το αποδειξω
και οι αλλοι με το να με προκαλουν το μονο που πετυχαινουν ειναι να γινομαι ανυποχωρητος εντελως πανω σε αυτα που λεω γιατι δε προκειται να υποχωρισω σε ενα θεμα που ξερω οτι εχω δικιο σε αυτο..
αν οι αλλοι πχ βλεπουν ως σκουπιδια αυτο το θεμα αυτο συμβαινει γιατι δε μπορουν να αγγιξουν ουτε το πατο ουτε τη κορυφη δυο ενοιες απολυτα σχετικες
οι αλλοι νομιζουν πχ θα σε δουν σε ενα στερεο εδαφος με συμβουλες αεραλογιας κατα την αποψη μου την ωρα που η ασταθεια αποτελη την ιδια σου τη φυση δηλαδη ενα πραγμα να σε αποθει και μετα να σε ελκει
σε ολα τα θεματα παντα επικρατει η ασταθεια γιατι παντα οι ανθρωποι ελπιζουν οτι η ζωη τους θα αλαξει προς το καλυτερο αφου αυτη η ψευδαισθηση της βελτιωσης ειναι παντα μεσα στο μυαλο τους σα να βρισκεται πουθενα και παντου
τους παραπονιεσαι πχ για την ασταθεια που σε περιβαλει σκεπτομενη πως θα βρεθεις σε στερεο εδαφος και αυτοι ακολουθουν αυτη την ουτοπικη σκεψη που κανεις χωρις να καταλαβαινουν οτι δεν ειναι ρεαλιστικη.
σου ειναι απαραιτητο να χανεσαι κατα διαστηματα αφου ο ενας σου κοσμος κοιτα το ονειρο και ο αλλος τη πραγματικοτητα και εσυ εισαι το μπαλακι του ΠΙΝΚΠΟΝΚ που πηγαινει απο τον ενα κοσμο στον αλλο ακολουθοντας ενα φαυλο κυκλο.
06-06-2018, 20:07 #23
ξέρω τι είναι να ζεις με τοξικό άνθρωπο σε νιώθω ειλικρινά και σε συμπονώ. τι κανεις ??? η μένεις κοντά του κι τρελαίνεσαι "πασ χαμενος" η την κοπανάς και άντε γεια. αν είναι γονιός αυτός την έβαψες γιατί αναγκάζεσαι να μένεις κοντά τους για λόγους φιλοτιμίας λόγο συγγένειας . αν είναι κάποιος φίλος αυτός ο άνθρωπος ο τοξικός η γνωστός του δίνεις ένα σουτ κι "ουστ από εκεί στο χαλαρό. δε του χρωστάς στο κάτω κάτω τίποτε να τον ανέχεσαι. "σουταρετον" απλά κι άντε γεια πέστου να βρει άλλο κορόιδο να ρουφάει την ενέργεια του.
06-06-2018, 21:21 #24
Μην πιεστεις να κάνεις κάτι με άλλον γιατί πιθανότατα τα ίδια θα κάνεις με όσα περιγράφεις. Ίσως μια καλή αρχή να ήταν να εσβηνες τα πάντα όσα σχετίζονται με εκείνον. Ξεκίνα από τις φώτο που έχετε βγάλει μαζί. Άσχημο να διαγραφείς το παρελθόν, αλλά από το να σε τρελάνει προτιμότερο. Καλή δύναμη.
06-06-2018, 21:33 #25
αυτο εχει κανει ειδη απο οτι φαινεται ομως δε πιανει
:-/
07-06-2018, 01:26 #26
Δεν το εχει κανει. Κοιματε και ξυπναει με τις φωτογραφιες του. Εχει δρομο πολυ ακομη, η καλυτερα ανηφορα.
07-06-2018, 16:15 #27
κοιμαται και ξυπναει με τις φωτογραφιες του και το πιστευετε ακομα οτι δε θελει να το κανει
σας λεει πεταει ο γαιδαρος και εσεις απαντατε πεταει χωρις να σας απασχολει τι ενοει πραγματι.
07-06-2018, 22:30 #28
Αυτο λεμε να ξεκολησει απο μια κατασταση που την αρρωσταινει.
08-06-2018, 01:31 #29
ενα ανθρωπο δε τον κατακτας ουτε με κολπα ουτε με ραδιουργιες ουτε με πλαγιες απειλες οτι θα μινει μονος του ουτε περοριζοντας τον
τον κατακτας οταν εισαι σε θεση να τον καταλαβεις και να βρισκεσαι στη σωστη συχνοτητα αυτο ειναι αποδειξη οτι εισαι ικανος..
ολοι οι αλλοι ας λενε οτι θελουν θα τους παραδεχομουν αν εχουν καποια αποδειξη οτι ειναι καλυτεροι απο το ολο θεμα και αυτοι επικοινωνουν με ενα καλυτερο τροπο
08-06-2018, 07:42 #30
love1981, γνώμη μου είναι να πας σε έναν ψυχολόγο να δεις τα βαθύτερα αίτια αυτής της συμπεριφοράς. Προφανώς σου λείπει αυτοπεποίθηση και κάτι άλλο στην ζωή σου και υποσυνείδητα ο άνθρωπος αυτός για εσένα λειτουργεί σαν κάτι άλλο από μια ερωτική σχέση. Μεταθέτεις σε αυτόν αισθήματα και χαρακτηριστικά που πηγάζουν από αλλού. Αν βρεις ποιά είναι τα πραγματικά αίτια αυτής της συμπεριφοράς, θα τον ξεχάσεις σε χρόνο dt. Λίγη ψυχανάλυση δεν έβλαψε κανέναν : )