Πως θα ξεκολλήσω από έναν τοξικό άνθρωπο? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 53
    Banned
    Μα δεν παριστάνει την άσχετη. Μόνη της τα λέει. Και δεν έγινε μια φορά, τουλάχιστον 2 φορές έχει αναφέρει.

Τοξικότητα προς τον εαυτό της ε;

Banned
    ενω αν δεν τον ειχε αφησει να τα διαλυσει ολα θα ειχε διαλυσει το μυαλο της με ηρεμιστικα για να μη σκεφτεται τιποτα ετσι βλεπει αυτον ως καλυτερη λυση

αλλα εσεις μεχρι να παρετε χαμπαρι τι λεει θα ξημερωσουμε πρωτα :-) γι αυτο και βαριεμαι και να γραφω...

Junior Member
    Τα καταλαβαίνω όλα αυτά που μου λες. Και σε πολλά συμφωνώ. Έχω χάσει τον εαυτό μου και ξέρω ότι πλεον πρέπει να κάνω ότι είναι δυνατό να τον βρω πάλι. Όμως να πω εδώ ότι έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να εξαφανιστώ, να ηρεμίσω, να μην τον ακούω και μόλις περνάει μια ή δυο εβδομάδες εμφανίζεται εκεί και ότι έχω χτίσει το διαλύω αμέσως. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω πως αισθάνομαι έχοντας επίγνωση ότι θα εξαφανιστεί, αλλά ίσως τελικά αυτό πρέπει να γίνει. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι δεν θέλω να πέσω τόσο πολύ και να έχει να λέει ότι με έφερε σε αυτό το σημείο.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    ενω αν δεν τον ειχε αφησει να τα διαλυσει ολα θα ειχε διαλυσει το μυαλο της με ηρεμιστικα για να μη σκεφτεται τιποτα ετσι βλεπει αυτον ως καλυτερη λυση

αλλα εσεις μεχρι να παρετε χαμπαρι τι λεει θα ξημερωσουμε πρωτα :-) γι αυτο και βαριεμαι και να γραφω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by love1981 View Post
    Έχω γράψει και στο παρελθόν για έναν άνθρωπο που τον άφησα να μπει στη ζωή μου και να τα διαλύσει όλα. Τον γνώρισα, έζησα μαζί του πράγματα που άλλοι τα ζουν σε σχέση χρόνων και μετά με γείωσε για την πρώην. Και εγώ να περιμένω καρτερικά μήπως και αλλάξει κάτι και είμαστε πάλι μαζί. Και όταν χώρισε άρχισε πάλι να μου δίνει ελπίδες και εγώ η χαζή να πιστεύω ότι θα αλλάξουν όλα και θα ζήσω το όνειρό μου, να είμαστε μαζί. Και εκείνη τη στιγμή τελικά να ανακαλύπτω ότι έκανε σχέση με κάποια άλλη. Και εγώ αντί να τον χαστουκίσω και να εξαφανιστώ από τη ζωή του, να είμαι εκεί να παριστάνω τη φίλη και να τον βλέπω να είναι με κάποια άλλη. Πως θα καταφέρω να τον βγάλω από το μυαλό μου? Αυτός ο άνθρωπος είναι τοξικός, μου ρουφάει όλη την ενέργεια μου. Είμαι μαζί του και νιώθω ζωντανή, είμαι μακριά του και δεν έχω κανένα ενδιαφέρον. Θέλω να γνωρίσω κάποιον άλλον και δεν θέλω όμως. Θέλω εκείνον. Το μυαλό μου είναι συνέχεια σε εκείνον. Ξυπνάω και κοιμάμαι κοιτώντας τις φωτογραφίες που τραβούσαμε παρέα. Και δεν μπορώ να καταλάβω τι έφταιξε. Δεν μπορεί να είμαι τόσο αφελής, νιώθω ότι με ήθελε, ότι αισθανόταν πράγματα για μένα. Δεν μπορεί να έπαιζε τόσο πολύ μαζί μου. Ακόμα μου στέλνει μηνύματα, με καλεί σπίτι του για καφέ και εγώ πηγαίνω. Πρέπει να ξεκόψω, αλλά δεν το τολμώ. Νιώθω ότι χωρίς να τον ακούω δεν έχει νόημα η ζωή μου και αυτό είναι λάθος. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας τοξικός άνθρωπος για μένα, αλλά δεν έχω τη δύναμη να απαλλαγώ. Πως θα τον βγάλω από τη ζωή μου?
    δεν ειναι τοξικος.
    εσυ εισαι τοξικη για τον εαυτο σου.
    αυτος απλα δεν σε θελει αρκετα για να σε εχει διπλα του.
    σε θυμαται οταν εχει αναβροχιες και μετα παει με αυτην που θελει ν κανει σχεση.
    δεν ειναι τοξικοτητα αυτο.
    εσυ δεν σεβεσαι τον εαυτο σου και ελκεσαι αποε ναν ανδρα που σε απαξιωνει ουσιαστικα, προτιμωντας αλλες.

αν θελεις να απομακρυνθεις, καντο μια κι εξω.
    οταν αρχισεις να σεβεσαι τον εαυτο σου, απλα δεν θα καθεσαι σε τετοιες συμπεριφορες.
    θα φευγεις πρωτη.

Banned
    Quote Originally Posted by love1981 View Post
    Τα καταλαβαίνω όλα αυτά που μου λες. Και σε πολλά συμφωνώ. Έχω χάσει τον εαυτό μου και ξέρω ότι πλεον πρέπει να κάνω ότι είναι δυνατό να τον βρω πάλι. Όμως να πω εδώ ότι έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να εξαφανιστώ, να ηρεμίσω, να μην τον ακούω και μόλις περνάει μια ή δυο εβδομάδες εμφανίζεται εκεί και ότι έχω χτίσει το διαλύω αμέσως. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να του πω πως αισθάνομαι έχοντας επίγνωση ότι θα εξαφανιστεί, αλλά ίσως τελικά αυτό πρέπει να γίνει. Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι δεν θέλω να πέσω τόσο πολύ και να έχει να λέει ότι με έφερε σε αυτό το σημείο.
    Ενώ τώρα δεν έχεις πέσει δηλαδή...

Banned
    οι αλλοι πιανονται απο αυτα που γραφεις και τα επαναλαμβανουν χωρις να καταλαβαινουν οτι αλλα λες και αλλα ενοεις

αναφερεσαι πχ στη πτωση και τη κορυφη κατι που αποτελει το πεπρωμενο σου και επειδη ολο αυτο δεν εχει καμια λογικη οι αλλοι ματαια ψαχνουν να βρουν την ακρη νομιζοντας οτι υπευθυνος για ολα ειναι αυτος που διχνεις

ο μονος τροπος πχ να τα βγαλει κανεις περα μαζι σου ειναι να σε αφησει να κανεις ενα κυκλο που θα σε οδηγισει στο ιδιο σημειο που ξεκινησες οσο οι αλλοι τριζει ο εγκεφαλος τους με ολα αυτα.

Banned
    για καπιο ακαταλαβηστικο λογο (ως τωρα )η καταστροφη συνδεεται αμεσα με την πνευματικη αναγενηση και την προοδο και εγω θα συνεχισω να το επεξεργαζομαι αυτο μεχρι να το αποδειξω

και οι αλλοι με το να με προκαλουν το μονο που πετυχαινουν ειναι να γινομαι ανυποχωρητος εντελως πανω σε αυτα που λεω γιατι δε προκειται να υποχωρισω σε ενα θεμα που ξερω οτι εχω δικιο σε αυτο..

αν οι αλλοι πχ βλεπουν ως σκουπιδια αυτο το θεμα αυτο συμβαινει γιατι δε μπορουν να αγγιξουν ουτε το πατο ουτε τη κορυφη δυο ενοιες απολυτα σχετικες

οι αλλοι νομιζουν πχ θα σε δουν σε ενα στερεο εδαφος με συμβουλες αεραλογιας κατα την αποψη μου την ωρα που η ασταθεια αποτελη την ιδια σου τη φυση δηλαδη ενα πραγμα να σε αποθει και μετα να σε ελκει

σε ολα τα θεματα παντα επικρατει η ασταθεια γιατι παντα οι ανθρωποι ελπιζουν οτι η ζωη τους θα αλαξει προς το καλυτερο αφου αυτη η ψευδαισθηση της βελτιωσης ειναι παντα μεσα στο μυαλο τους σα να βρισκεται πουθενα και παντου

τους παραπονιεσαι πχ για την ασταθεια που σε περιβαλει σκεπτομενη πως θα βρεθεις σε στερεο εδαφος και αυτοι ακολουθουν αυτη την ουτοπικη σκεψη που κανεις χωρις να καταλαβαινουν οτι δεν ειναι ρεαλιστικη.

σου ειναι απαραιτητο να χανεσαι κατα διαστηματα αφου ο ενας σου κοσμος κοιτα το ονειρο και ο αλλος τη πραγματικοτητα και εσυ εισαι το μπαλακι του ΠΙΝΚΠΟΝΚ που πηγαινει απο τον ενα κοσμο στον αλλο ακολουθοντας ενα φαυλο κυκλο.

Junior Member
    ξέρω τι είναι να ζεις με τοξικό άνθρωπο σε νιώθω ειλικρινά και σε συμπονώ. τι κανεις ??? η μένεις κοντά του κι τρελαίνεσαι "πασ χαμενος" η την κοπανάς και άντε γεια. αν είναι γονιός αυτός την έβαψες γιατί αναγκάζεσαι να μένεις κοντά τους για λόγους φιλοτιμίας λόγο συγγένειας . αν είναι κάποιος φίλος αυτός ο άνθρωπος ο τοξικός η γνωστός του δίνεις ένα σουτ κι "ουστ από εκεί στο χαλαρό. δε του χρωστάς στο κάτω κάτω τίποτε να τον ανέχεσαι. "σουταρετον" απλά κι άντε γεια πέστου να βρει άλλο κορόιδο να ρουφάει την ενέργεια του.

Banned
    Μην πιεστεις να κάνεις κάτι με άλλον γιατί πιθανότατα τα ίδια θα κάνεις με όσα περιγράφεις. Ίσως μια καλή αρχή να ήταν να εσβηνες τα πάντα όσα σχετίζονται με εκείνον. Ξεκίνα από τις φώτο που έχετε βγάλει μαζί. Άσχημο να διαγραφείς το παρελθόν, αλλά από το να σε τρελάνει προτιμότερο. Καλή δύναμη.

Banned
    αυτο εχει κανει ειδη απο οτι φαινεται ομως δε πιανει
    :-/

Senior Member
    Δεν το εχει κανει. Κοιματε και ξυπναει με τις φωτογραφιες του. Εχει δρομο πολυ ακομη, η καλυτερα ανηφορα.

Banned
    κοιμαται και ξυπναει με τις φωτογραφιες του και το πιστευετε ακομα οτι δε θελει να το κανει

σας λεει πεταει ο γαιδαρος και εσεις απαντατε πεταει χωρις να σας απασχολει τι ενοει πραγματι.

Senior Member
    Αυτο λεμε να ξεκολησει απο μια κατασταση που την αρρωσταινει.

Banned
    ενα ανθρωπο δε τον κατακτας ουτε με κολπα ουτε με ραδιουργιες ουτε με πλαγιες απειλες οτι θα μινει μονος του ουτε περοριζοντας τον

τον κατακτας οταν εισαι σε θεση να τον καταλαβεις και να βρισκεσαι στη σωστη συχνοτητα αυτο ειναι αποδειξη οτι εισαι ικανος..

ολοι οι αλλοι ας λενε οτι θελουν θα τους παραδεχομουν αν εχουν καποια αποδειξη οτι ειναι καλυτεροι απο το ολο θεμα και αυτοι επικοινωνουν με ενα καλυτερο τροπο

Senior Member
    love1981, γνώμη μου είναι να πας σε έναν ψυχολόγο να δεις τα βαθύτερα αίτια αυτής της συμπεριφοράς. Προφανώς σου λείπει αυτοπεποίθηση και κάτι άλλο στην ζωή σου και υποσυνείδητα ο άνθρωπος αυτός για εσένα λειτουργεί σαν κάτι άλλο από μια ερωτική σχέση. Μεταθέτεις σε αυτόν αισθήματα και χαρακτηριστικά που πηγάζουν από αλλού. Αν βρεις ποιά είναι τα πραγματικά αίτια αυτής της συμπεριφοράς, θα τον ξεχάσεις σε χρόνο dt. Λίγη ψυχανάλυση δεν έβλαψε κανέναν : )

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast