Καλημέρα σας :)
Δεν έχω κοιμηθεί καλα..Και η σκέψεις μου είναι ακαταστατες και το μυαλουδάκι θολο. Δεν ξερω τι να να σας πρωτογραψω και η αληθεια ειναι πως κάνοντας αυτο το ποστ νιωθω πως ειναι ενα μεγάλο βήμα για μενα.
Ας ξεκινήσω απλα γράφοντας σας οτι εχω τρομερό άγχος. Έχω ένα βάρος στο στήθος μου. Πέρασα κατι αντίστοιχο πριν 5 χρόνια περίπου με αποτέλεσμα να πάθω αλωπεκιαση. Εχασα σχεδον ολο το αριστερό μου φρύδι. Και μεγαλο μέρος των μαλλιών μου. Ευτυχώς το ξεπέρασα και μετά από 2 χρόνια επανήλθα πλήρως. Χτες το πρωί παρατηρησα οτι αρχίζει και αραιώνει παλι το φρύδι μου..Και αυτό που προκαλεί ακομα περισσότερο άγχος. Πηρα την απόφαση να πάω σε ψυχολόγο.. Ενώ ήμουν κάθετη για αρκετό καιρό. Δυστυχώς μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και δέχεται μόνο απογεύματα.. εγω δουλευω ολα τα απογεύματα.. Εκτός Κυριακής :)
Μένω επαρχεία δεν οδηγώ και ο κοντινότερος ψυχολόγος ειναι μιση ωρα απο μένα. Γιαυτο λοιπόν καταλαβα οτι βοήθεια δεν θα λάβω μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου θα έχω κάποια απογεύματα κενά. Η αλήθεια είναι πως δεν ρκανα και την καλύτερη αρχη με την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Αφού μολις την πήρα τηλ..Ενώ ήμουν παρα πολυ χαλια..Και μου είπε δεν δέχεται πρωινά.. μου είπε στο τηλ.." ενταξει δεν πειραζει " αχαχα
Λιγα πραγματα για μενα..
Είμαι 38 χρονών και έχω 2 παιδακια .
Είμαι απίστευτα ενοχική.. κρίνω πολυ αυστηρά τον εαυτό μου..ακομα και για μικροπράγματα..εχω κλειστεί στον εαυτό μου. Νιωθω οτι εχω καταθλιψη και άγχος. Μου πρότεινε ένας φίλος παθολόγος τα entact..Τα πήρα για 3 μέρες..δεν άντεξα παραπανω. Νιωθω οτι ειπα πολλα προς το παρον.
Δεν ξερω γιατι εκανα στ αληθεια αυτο το ποστ.Ισως απλα ηθελα καποιος να με ακούσει.. Γιατί απλά θέλω να ουρλιάξω σε όλους ότι δεν ειμαι καλα..Απλά δεν το λέω..
Αυτά.. Και συγγνώμη αν σας κουρασα
Εστάλη από SM-A520F στο
E-Psychology.gr Mobile App