Αυτοβοήθεια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Απλά νιωθω κουρασμενη...σηκώνομαι πεφτω ξανασηκωνομαι.. και ειμαι ετσι για αρκετά χρονια..η ζωή είναι μικρή κι εγω θελω να ζήσω...Χωρίς πόνο το υπόλοιπο της..Με βοήθησε πάρα πολύ η συζήτηση μαζί σας..Και ειδα λιγο απ τη χημεία της αγάπης .. Η οποία μου έδωσε μια μικρη ώθηση.. Απλά χρειάζομαι έναν καλό ύπνο.. Και λίγο φαγητό.. ιδανικα θα ήταν οι παιδικές αγκαλιές και τα φιλια..Αλλά τα έχω διακοπές με τους γονείς μου..

Εστάλη από SM-A520F στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Fad View Post
    Θα επιβιώσεις. Στο υπόσχομαι!
    Ετσι μπράβο Fad!
    Τωρα τα λες ωραία!!

Member
    Να φας οτι σου αρέσει. Το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό και όσο θες. Για αρχή και αυτο καλό είναι.

Member
    Quote Originally Posted by Anna137 View Post
    Ετσι μπράβο Fad!
    Τωρα τα λες ωραία!!
    Τα λέω για να τα ακούω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Guilty View Post
    Καλημέρα σας :)

Δεν έχω κοιμηθεί καλα..Και η σκέψεις μου είναι ακαταστατες και το μυαλουδάκι θολο. Δεν ξερω τι να να σας πρωτογραψω και η αληθεια ειναι πως κάνοντας αυτο το ποστ νιωθω πως ειναι ενα μεγάλο βήμα για μενα.
    Ας ξεκινήσω απλα γράφοντας σας οτι εχω τρομερό άγχος. Έχω ένα βάρος στο στήθος μου. Πέρασα κατι αντίστοιχο πριν 5 χρόνια περίπου με αποτέλεσμα να πάθω αλωπεκιαση. Εχασα σχεδον ολο το αριστερό μου φρύδι. Και μεγαλο μέρος των μαλλιών μου. Ευτυχώς το ξεπέρασα και μετά από 2 χρόνια επανήλθα πλήρως. Χτες το πρωί παρατηρησα οτι αρχίζει και αραιώνει παλι το φρύδι μου..Και αυτό που προκαλεί ακομα περισσότερο άγχος. Πηρα την απόφαση να πάω σε ψυχολόγο.. Ενώ ήμουν κάθετη για αρκετό καιρό. Δυστυχώς μίλησα μαζί της στο τηλέφωνο και δέχεται μόνο απογεύματα.. εγω δουλευω ολα τα απογεύματα.. Εκτός Κυριακής :)
    Μένω επαρχεία δεν οδηγώ και ο κοντινότερος ψυχολόγος ειναι μιση ωρα απο μένα. Γιαυτο λοιπόν καταλαβα οτι βοήθεια δεν θα λάβω μέχρι τον Σεπτέμβρη όπου θα έχω κάποια απογεύματα κενά. Η αλήθεια είναι πως δεν ρκανα και την καλύτερη αρχη με την συγκεκριμένη ψυχολόγο. Αφού μολις την πήρα τηλ..Ενώ ήμουν παρα πολυ χαλια..Και μου είπε δεν δέχεται πρωινά.. μου είπε στο τηλ.." ενταξει δεν πειραζει " αχαχα
    Λιγα πραγματα για μενα..
    Είμαι 38 χρονών και έχω 2 παιδακια .
    Είμαι απίστευτα ενοχική.. κρίνω πολυ αυστηρά τον εαυτό μου..ακομα και για μικροπράγματα..εχω κλειστεί στον εαυτό μου. Νιωθω οτι εχω καταθλιψη και άγχος. Μου πρότεινε ένας φίλος παθολόγος τα entact..Τα πήρα για 3 μέρες..δεν άντεξα παραπανω. Νιωθω οτι ειπα πολλα προς το παρον.
    Δεν ξερω γιατι εκανα στ αληθεια αυτο το ποστ.Ισως απλα ηθελα καποιος να με ακούσει.. Γιατί απλά θέλω να ουρλιάξω σε όλους ότι δεν ειμαι καλα..Απλά δεν το λέω..
    Αυτά.. Και συγγνώμη αν σας κουρασα

Γειά σου.
    Συνεδρίες μέσω Skype δεν γίνεται να κανεις?

Γεια σου ! Ναι..είδα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα ..Αλλά να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιάζει η ιδέα.. Ίσως αν ειχα παει σε ψυχολόγο.. ηξερα πως ειναι..να ήμουν πιο άνετη σε κατι τετοιο..ντρέπομαι και μόνο στην ιδέα της καμερας..ειδα οτι υπάρχει και γραπτως μονο...παλι ομως δεν με ενθουσιάζει.. Θα προσπαθήσω να κάνω 2 μήνες υπομονη..κι αν δω ότι δεν τα καταφέρνω.. Θα το επιχειρησω..

Senior Member
    Διαζυγιο να παρεισ αλλα τα παιδια εκει που περνανε καλα εκει να τα αφησεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Μαζί μου παντα

Senior Member
    Πατε στην αθηνα ειναι χειροτερα απο εδω που θα πατε δεν εχει καλυτερα απο εδω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Η ζωή στην επαρχία ειναι αδιαμφισβήτητα καλυτερα ποιοτικα..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Γεια σου ! Ναι..είδα ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα ..Αλλά να σου πω την αληθεια δεν με ενθουσιάζει η ιδέα.. Ίσως αν ειχα παει σε ψυχολόγο.. ηξερα πως ειναι..να ήμουν πιο άνετη σε κατι τετοιο..ντρέπομαι και μόνο στην ιδέα της καμερας..ειδα οτι υπάρχει και γραπτως μονο...παλι ομως δεν με ενθουσιάζει.. Θα προσπαθήσω να κάνω 2 μήνες υπομονη..κι αν δω ότι δεν τα καταφέρνω.. Θα το επιχειρησω..

Σκεψου να το δοκιμάσεις αν δεις ότι δεν αντέχεις αυτούς τους 2 μήνες.
    Δεν έχεις κάτι να χάσεις.
    Δοκίμασε και κάποιο χόμπι,κάτι ενεργητικό για εκτόνωση.

Θα με βοηθούσε η γυμναστική.. Είμαι σίγουρη...απλα πρεπει πρωτα να σηκωθω.....δουλεια κρεβατι ειμαι..νιωθω παντως λιγο καλυτερα....πιο αισιόδοξα εννοω...βοηθάει να τα βγάζουμε από μεσα μας..Ακόμα και ανώνυμα...σας ευχαριστώ ολους

Senior Member
    Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη..το οποίο το θεωρώ ελάττωμα..ελαττώματα μπορω να σου πω όσα θες..θετικά χαρακτηριστικά...δυσκολεύο� �αι αρκετά.. Θα προσπαθήσω όμως..
    Είμαι αστεία.. Έχω κατανόηση.. κάποτε ημουν αισιόδοξη.. δεν μπορώ να βρω κάτι άλλο αυτη τη στιγμη

Μαρεσουν οι ευαίσθητοι άνθρωποι, προτέρημα για εμένα!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Και όταν λέω ευαίσθητη δεν εννοώ με την έννοια κάτι συμβαίνει στην ζωή μου και το περνώ κατάκαρδα και σκέφτομαι όλα τα αρνητικά, αλλά ότι ευαισθητοποιουμε με το πρόβλημα κάποιου ανθρώπου στεναχωριέμαι, νοιάζομαι γιαυτον, θέλω να βοηθήσω, καλή καρδιά δηλαδή!

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App

Φυσικά...Αλλά νομίζω συνδέονται τα 2...θελω να βοηθήσω.. στεναχωριέμαι πολύ για όλα τα ασχημα που βλέπω γύρω μου..Και πληγώνομαι με το παραμικρό.. τα παίρνω κατάκαρδα ολα...

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast