καλα, πως μπαινει και ξαναμπαινει σπιτι της; δεν αλλαξε κλειδαρια μετα την πρωτη φορα;
Printable View
Τείνω κι εγώ να συμφωνήσω πως η επιλογή της να τα φτιάξει μαζί του δεν ήταν τυχαία, χωρίς να επεκταθω σε ερμηνείες γιατι και τι και πώς. Η όλη κατάσταση θα έπρεπε να ήταν κατα τη γνώμη μου κόκκινο καμπανάκι για σένα και ως προς το ενδιαφέρον σου για την κοπέλα. Δεν λέω πως είναι κι αυτή οπωσδήποτε αληταριο, πιθανον να μην είναι. Αλλα όλο και κάποια αλυτα θεματακια θα έχει για να ένιωσε έλξη για τέτοιον ανθρωπο, και δυστυχώς νομίζω πως σε βλέπει σαν φάρμακο σε αυτή την "ασθενεια" της έλξης στα κωλοπαιδα, μιλάμε για μια χλιαρή κατάσταση παρηγοριάς και ασφάλειας μαζί σου οσο έχει βουηξει το κεφάλι της με τον βλακα. Άμα ηρεμήσει ο άλλος δεν ξέρω πόσο θα της πάρει να σε βαρεθει. Εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα για το πόσο συνειδητοποιημένη είναι οντως...
Δεν χρειάζεται ούτε ηρωας να είσαι ούτε πατεριτσα.
Αλλά για να προβληματιζεσαι και να μας γράφεις νομίζω πως μάλλον ψήνεσαι να σώσεις την Πριγκηπέσσα από το κάστρο απλά ανησυχείς για τις συνεπειες, αλλιώς θα είχες γίνει ήδη Λούης...ότι νομίζεις κάνε απλά πρόσεχε, και στη θέση σου θα μετριαζα τις προσδοκίες μου από αυτή τη σχέση. Μη περιμένεις δλδ να τη βοηθήσεις και μετά να σου χρωστάει αιώνα ευγνωμοσύνη όντας μαζί σου κι ερωτευμένη...
Μπραβο σου τεκνο μου και εισ ανωτερα
Ρε φιλε εφοσον προσφατα χωρισε (αν χωρισε) και μαλιστα τοσο επεισοδιακα δε μπορουσε να μεινει λιγο μονη να ηρεμησει? ηθελε κατευθειαν σχεση μαζι σου? αυτο δε σε παραξενευει? ποτε προλαβε και σε ερωτευτηκε-.. εσυ ποσο εισαι? και εφοσον λες οτι τον εχεις για πλακα μηπως γ αυτο σε επελεξε? σου ζητησε να την υπερασπιστεις η το κανεις απο μονο σου σαν ανθρωπια? συμφωνω με καποιους παραπανω που αναφερθηκανε στο οτι για να επιλεξει εναν τετοιο τυπο δεν ειναι απλα μια επιπολεοτητα η ενα ατυχες συμβαν.. εμενα κατι δε μ αρεσει στο ολο story
Ενα βλακα σαν κι εσενα θελουν ολα τα κοριτσια οι εξυπνοι δε παντρευονται
Λοιπόν χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, κάποτε στα 20 είχα βοηθήσει μία φίλη που είχε μπλέξει με έναν τέτοιο κουρ*δόμαγκα. Όλοι λέγανε ο τύπος είναι επικίνδυνος, τι θες και μπλέκεις, θα βρεις τον μπελά σου, είναι δουλειά της οικογένειας της κοπέλας,ή ας το αναλάβει η αστυνομία κτλ κτλ. Συζούσαν και αυτός ήταν ναρκομανής, αλκοολικός, ψεύτης, κλέφτης και είχε γίνει πάρα πολύ βίαιος και ουσιαστικά η κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη και όλοι οι γύρω της είχαν απομακρυνθεί από τον φόβο αυτουνού. Η φήμη του στο μικρό μέρος που ζούσαν και ο φόβος για αυτόν ήταν υπερβολικά δυσανάλογος με την πραγματική απειλή που αποτελούσε, σίγουρα δεν είχε το ανάστημα που του αποδίδαν. Προβλήματα με τον νόμο είχε έτσι κι αλλιώς, ο φόβος της αστυνομίας τι να του έκανε; Κατά βάση την φιλενάδα μου φυγάδευσα από το σπίτι και την στήριξα να πάει σε άλλη πόλη. Και τι έγινε, βρήκε αυτός το κινητό μου, άκουγα απίστευτες απειλές και βρισίδια για κανένα τρίμηνο, ξεθύμανε, του πέρασε. Εκεί που μόλις την προηγούμενη μέρα απειλούσε ότι θα με σπάσει στο ξύλο, εμφανίστηκα φάντης μπαστούνι απέναντι του, προσπέρασα και μπήκα σε ένα μπαρ που ήταν βέβαια και αρκετοί φίλοι μου τριγύρω. Σας πληροφορώ ότι ήρθε κάθησε δίπλα μου, με κέρασε ποτό και με ήρεμο τόνο με ρώτησε η τάδε τι κάνει. Αυτό ήταν, πάντα σε απόσταση τον είχα, αλλά μια ζωή μετά κυριλλέ μου φερότανε. Η φίλη μου χρόνια μετά μου έλεγε αν δεν με έβαζες τότε στο ΚΤΕΛ να φύγω, μπορεί να ήμουνα σε κάνενα χαντάκι τώρα. Η κοπέλα είναι παντρεμένη με παιδί κι εκείνος με τα τσαμπουκαλίκια και τις μαγκιές τι κατάλαβε; Δυστυχώς πέθανε από τις καταχρήσεις πριν καν φτάσει 50 χρονών.
Η αστυνομία δεν μπορεί να την βοηθήσει την κοπέλα σε προσωπικό επίπεδο όσο ένας φίλος ή μία σχέση σε κάποια πράγματα. Είναι άλλη η δουλειά της αστυνομίας κι άλλη η δικιά σου. θεωρώ ότι ο τύπος σύντομα θα ηρεμήσει, μόλις το πάρει χαμπάρι για τα καλά ότι πάει το πουλάκι, πέταξε. Συνήθως αυτοί που είναι όντως στα μεγάλα κόλπα, δρουν πολύ πιο "έξυπνα" και δεν εκτείθονται έτσι. Αυτός μάλλον τώρα έχει θιχτεί ο εγωισμός του κι έχει φυσικά προβλήματα θυμού κτλ να λύσει. Μόλις βρει καμια άλλη να ασχολείται ή δει ότι πλέον δεν τον παίρνει να κάνει μαγκιές, θα την αφήσει ήσυχη. Τώρα είναι μάλλον νωρίς ακόμα...
κι εγω αυτο πιστευω.
ειναι μικρη η κοπελα, δεν ξερει απο ανθρωπους.
μπορει οντως να την γοητευσε ο τυπος, να της φανηκε κουλ και ωραιος τυπος, και δεν καταλαβε οτι το "κουλ" ηταν απλα η εμπειρια απο τις αλητειες. πολλοι τετοιοι τυποι, ειναι γοητευτικοι κοινωνικα πριν δειξουν το προσωπο της αρρωστιας τους. μην νομιζετε οτι ειναι τπτ τερατα με δυο κεφαλια.
οταν καταλαβε ποιος ειναι, ηταν αργα. ειχε μπλεξει.
Προφανώς τον τύπο (τον πρώην) η κοπέλα τον χώρισε, τον απέρριψε! Αυτός είναι κολλημένος μαζί της. Το ζήτημα είναι η κοπέλα να έχει κολλήσει με τον θεματοθέτη. Αν ισχύει αυτό, ως προς τον πρώην ισχύει το time heal wounds, ο χρόνος θεραπεύει τις πληγές, σιγά σιγά θα ξεζεσταθεί το σίδηρο.
ο κουραδ.μαγκας ηρεμησε γιατι ησουν φιλη της...και αφου ηρεμησε λιγο σκεφτηκε να σε πλησιασει για να την πεισεις να ερθει πισω ή κατι παρομοιο...
Εδω εχουμε αλλη περιπτωση.Αν δεν ησουν η Σονια αλλα ο Σονιος που κουτουπωνει ή ειναι υποψηφιος να κουτουπωσει την κοπελα/πρωην του θα ετρωγες ξυλο.Αν δε μπορουσε να σε δειρει παιζει μαχαιρι.Αν ακομα κι εκει κωλωνε 4 τα ξημερωματα θα εβλεπες το αμαξι σου/μηχανακι σου χαρακωμενα,σπασμενα ή καμμενα.
Αλλα και παλι η ιστορια σου τι μας λεει?Οτι ο stavraki πρεπει να την βαλει σε ενα πουλμαν να τη διωξει.Οχι να τη σπιτωσει ουτε να γινει ο γκομενος της.Η φιλη σου αλλαξε πολη και αλλαξε ζωη,αν εμενε εκει πως θα τη βοηθουσες?
Στις μικρες ειδικα πολεις οποια τα φτιαχνει με τοσο προβληματικα ατομα μπαινει σε μπλακ λιστ.Κανεις δε την θελει κι ας ειναι ωραια γιατι κανεις λογικος δεν θελει να μπλεξει.Και το πρεζακι περιμενει στη γωνια με ποιον θα τα φτιαξει για να ξεκινησει φασαρια γιατι ξερεις τα πρεζακια εκτος απο απροβλεπτα δεν εχουν και πολλα ν ασχοληθουν στη ζωη τους.
Οποτε η λυση ειναι να σηκωθει να παει στο πατρικο της για καποιο διαστημα οσο οι μπατσοι και το δικαστηριο κανουν τη δουλεια τους και ο stavrakis να κατσει στ αυγα του.
Όχι ακριβώς. Ηρέμησε πιο πολύ διότι νόμιζε ότι θα με φοβίσει αλλά δεν του πέρασε. Όταν πάντα του απαντούσα ήρεμα χωρίς να εκμαιεύσει τίποτα για την κοπέλα, έφτασε σε σημείο να μου λέει να μην πατήσω καν το πόδι μου στο τάδε μέρος (κατάγομαι από αλλού) διότι θα μου κάνει και θα μου δείξει.. Όταν είδε ότι πήγα πάλι εκεί και δεν μάσησα, έκοψε τις βλακείες. Σε εκείνο το μέρος δούλεψα άλλες 7-8 σεζόν μετά το σκηνικό. Και την κοπέλα την ξετρύπωσε μετά από λίγο που είναι από έναν βλάκα ξαδερφό της, αλλά ενώ κι αυτηνής βρήκε το σταθερό και της έσουρνε τα μύρια όσα, όταν μετά από λίγο καιρό πήγε να την βρει και κατέβηκε εκείνη κάτω από το σπίτι να μιλήσουν, τύπος και υπογραμμός ήταν. Διότι όπως του μίλησε, τότε κατάλαβε ότι πια δεν τον φοβόταν κι ότι δεν θα γυρνούσε πίσω, είχε βρει αλλού δουλειά και σπίτι και φίλους και στήριξη και δεν τον έπαιρνε να κάνει βλακείες. Λίγους μήνες μετά βρήκε άλλη κοπέλα κι αυτός και τελείωσε το θέμα.
Η κοπέλα που αναφέρω είχε ένα σωρό οικονομικά προβλήματα, δεν είχε πάει καν στην σχολή που είχε περάσει και στο μέρος που ζούσε με αυτόν το μόνο της μέλλον θα ήταν να συνεχίσει να δουλεύει στο μαγαζί αυτουνού ή να πάει να γίνει τσοπανοπούλα - και δεν το λέω υποτιμητικά, αλλά λέω ότι μάλλον πίσω την κρατούσε το να μείνει εκεί. Η κοπέλα που περιγράφει ο φίλος πήγε από το χωριό της να σπουδάσει Ηράκλειο, δούλευε κιόλας και είχε κάνει βήματα μπροστά προφανώς. Το να γυρίσει πίσω στο χωριό και να παρατήσει τις σπουδές το θεωρείς πιο σωστό;