Πρόβλημα με την κοπέλα που γνώρισα. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Quote Originally Posted by stavraki4ever View Post
    Αυτό ακριβός τον επιασαν την Παρασκευή. Δικαστήριο αναστολη 15 μηνες και πρόστιμο. Και ξανα τα ιδια παλι χτες το βραδυ έλειπε η κοπελα μπηκε σπιτι της τα εσπασε ολα και εφυγε. Ξανα μήνυση. Περιμενει τωρα να τον ξανα πιάσουν.
    καλα, πως μπαινει και ξαναμπαινει σπιτι της; δεν αλλαξε κλειδαρια μετα την πρωτη φορα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Αρχιζω να συμφωνω με elis, παιζει να μην ξανασχοληθει ο τυπος και της κοπελας να της λειψει. Σοβαρα ομως παιζει
    τι ειναι αυτα που λετε βρε παιδια;
    αν ηθελε αυτη να την κυνηγαει, θα του εκανε ασφαλιστικα μετρα;
    για τα σιδερα ειναι ο τυπος.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    τι ειναι αυτα που λετε βρε παιδια;
    αν ηθελε αυτη να την κυνηγαει, θα του εκανε ασφαλιστικα μετρα;
    για τα σιδερα ειναι ο τυπος.
    Θεωρούν πως μπορεί να ανήκει στην κατηγορία γυναικών που γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά αυτή είναι μόλις 20. Απλά έμπλεξε με τον συγκεκριμένο. Έκανε λάθος.

Banned
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Η λογική σας ορισμένων είναι απίστευτη, η κοπέλα είναι θύμα εκφοβισμού και βίαιας συμπεριφοράς και πρέπει να βγάλουμε το συμπέρασμα ότι είναι ασυνείδητη κι ότι τα έφιαξε με το αλητήριο πρεζάκι για να κάνει το κομμάτι της. Κι ας βγάλει μόνη της το φίδι από την τρύπα, που να μπλέκουμε τώρα,ε; Άλλωστε στα 20 όλοι σας ήσασταν οι αλάνθαστοι και όλες σας οι επιλογές αξίζαν και σας βγήκαν ολόσωστες,ε;

stavraki4ever το από εδώ και πέρα τι γίνεται, 100% δεν μπορεί κανείς να το ξέρει. Εγώ πιστεύω ότι με τον καιρό θα ηρεμήσουν τα πράγματα σιγά σιγά, εσύ καλό είναι να την στηρίζεις την κοπέλα να αισθάνεται ότι δεν είναι μόνη της εντελώς. Συζήτα μαζί της, γνώρισε την καλύτερα, προσπάθησε να μην πέσεις με τα μούτρα από την αρχή και να μην επενδύσεις υπερβολικά στην 'οποια σχέση σας μέχρι να δεις που πάει το πράγμα.
    Από εκεί και πέρα όταν είναι σε αυτή την φάση, υπάρχει ο κίνδυνος άθελά της να σε δει λιγάκι και σαν σανίδα σωτηρίας και να πέσει μαζί σου στα βαθιά, χωρίς απαραίτητα να υπάρχει η χημεία και οι βάσεις για μια σχέση. Κι όταν ο κίνδυνος περάσει, όλα αυτά να βγουν στην επιφάνεια και να τελειώσει η σχέση άδοξα. Μπορεί επίσης να έχει περάσει διάφορα με τον άλλο όσο ήταν ακόμα μαζί και να τις βγουν σε φοβίες ή σε άλλα πράγματα μαζί σου. Μπορεί τελικά να είναι η κατάλληλη κοπέλα την κατάλληλη στιγμή για εσένα και να δεις ότι δένετε φοβερά. Πολλά μπορεί. Φυσικά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πριν.
    Σωστό όλο το σχόλιο. Αλλά είναι θέμα της αστυνομίας ο συγκεκριμένος γιατί τέτοια άτομα μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Ναι γι αυτο τα εφτιαξε με αλητηριο πρεζακι να κανει το κομματι της..τρομερη συνειδητοτητα...αλλα της βγηκε πιο τρελος απ οτι περιμενε.
    Τωρα αν θες να την κουτουπωσεις ή αν θες απλα να την βοηθησεις οπως και να χει σε καταλαβαινω αλλα Ηρακλειο εισαι τοσες φοιτητριες εχει απ ολη την Ελλαδα βρες τιποτα αλλο.Μην κανεις τον ηρωα επειδη αυτη ειναι ηλιθια...το οτι ο αλλος ειναι παιδι της σφαλιαρας κα ιτον εχεις δεν παει να πει οτι δε μπορει να σου κανει ζημια...καμια φορα αυτοι οι θρασυδειλοι ειναι οι πιο επικινδυνοι.
    Τείνω κι εγώ να συμφωνήσω πως η επιλογή της να τα φτιάξει μαζί του δεν ήταν τυχαία, χωρίς να επεκταθω σε ερμηνείες γιατι και τι και πώς. Η όλη κατάσταση θα έπρεπε να ήταν κατα τη γνώμη μου κόκκινο καμπανάκι για σένα και ως προς το ενδιαφέρον σου για την κοπέλα. Δεν λέω πως είναι κι αυτή οπωσδήποτε αληταριο, πιθανον να μην είναι. Αλλα όλο και κάποια αλυτα θεματακια θα έχει για να ένιωσε έλξη για τέτοιον ανθρωπο, και δυστυχώς νομίζω πως σε βλέπει σαν φάρμακο σε αυτή την "ασθενεια" της έλξης στα κωλοπαιδα, μιλάμε για μια χλιαρή κατάσταση παρηγοριάς και ασφάλειας μαζί σου οσο έχει βουηξει το κεφάλι της με τον βλακα. Άμα ηρεμήσει ο άλλος δεν ξέρω πόσο θα της πάρει να σε βαρεθει. Εγώ στη θέση σου θα ανησυχούσα για το πόσο συνειδητοποιημένη είναι οντως...
    Δεν χρειάζεται ούτε ηρωας να είσαι ούτε πατεριτσα.
    Αλλά για να προβληματιζεσαι και να μας γράφεις νομίζω πως μάλλον ψήνεσαι να σώσεις την Πριγκηπέσσα από το κάστρο απλά ανησυχείς για τις συνεπειες, αλλιώς θα είχες γίνει ήδη Λούης...ότι νομίζεις κάνε απλά πρόσεχε, και στη θέση σου θα μετριαζα τις προσδοκίες μου από αυτή τη σχέση. Μη περιμένεις δλδ να τη βοηθήσεις και μετά να σου χρωστάει αιώνα ευγνωμοσύνη όντας μαζί σου κι ερωτευμένη...

Senior Member
    Μπραβο σου τεκνο μου και εισ ανωτερα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ρε φιλε εφοσον προσφατα χωρισε (αν χωρισε) και μαλιστα τοσο επεισοδιακα δε μπορουσε να μεινει λιγο μονη να ηρεμησει? ηθελε κατευθειαν σχεση μαζι σου? αυτο δε σε παραξενευει? ποτε προλαβε και σε ερωτευτηκε-.. εσυ ποσο εισαι? και εφοσον λες οτι τον εχεις για πλακα μηπως γ αυτο σε επελεξε? σου ζητησε να την υπερασπιστεις η το κανεις απο μονο σου σαν ανθρωπια? συμφωνω με καποιους παραπανω που αναφερθηκανε στο οτι για να επιλεξει εναν τετοιο τυπο δεν ειναι απλα μια επιπολεοτητα η ενα ατυχες συμβαν.. εμενα κατι δε μ αρεσει στο ολο story

Senior Member
    Ενα βλακα σαν κι εσενα θελουν ολα τα κοριτσια οι εξυπνοι δε παντρευονται

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Λοιπόν χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, κάποτε στα 20 είχα βοηθήσει μία φίλη που είχε μπλέξει με έναν τέτοιο κουρ*δόμαγκα. Όλοι λέγανε ο τύπος είναι επικίνδυνος, τι θες και μπλέκεις, θα βρεις τον μπελά σου, είναι δουλειά της οικογένειας της κοπέλας,ή ας το αναλάβει η αστυνομία κτλ κτλ. Συζούσαν και αυτός ήταν ναρκομανής, αλκοολικός, ψεύτης, κλέφτης και είχε γίνει πάρα πολύ βίαιος και ουσιαστικά η κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη και όλοι οι γύρω της είχαν απομακρυνθεί από τον φόβο αυτουνού. Η φήμη του στο μικρό μέρος που ζούσαν και ο φόβος για αυτόν ήταν υπερβολικά δυσανάλογος με την πραγματική απειλή που αποτελούσε, σίγουρα δεν είχε το ανάστημα που του αποδίδαν. Προβλήματα με τον νόμο είχε έτσι κι αλλιώς, ο φόβος της αστυνομίας τι να του έκανε; Κατά βάση την φιλενάδα μου φυγάδευσα από το σπίτι και την στήριξα να πάει σε άλλη πόλη. Και τι έγινε, βρήκε αυτός το κινητό μου, άκουγα απίστευτες απειλές και βρισίδια για κανένα τρίμηνο, ξεθύμανε, του πέρασε. Εκεί που μόλις την προηγούμενη μέρα απειλούσε ότι θα με σπάσει στο ξύλο, εμφανίστηκα φάντης μπαστούνι απέναντι του, προσπέρασα και μπήκα σε ένα μπαρ που ήταν βέβαια και αρκετοί φίλοι μου τριγύρω. Σας πληροφορώ ότι ήρθε κάθησε δίπλα μου, με κέρασε ποτό και με ήρεμο τόνο με ρώτησε η τάδε τι κάνει. Αυτό ήταν, πάντα σε απόσταση τον είχα, αλλά μια ζωή μετά κυριλλέ μου φερότανε. Η φίλη μου χρόνια μετά μου έλεγε αν δεν με έβαζες τότε στο ΚΤΕΛ να φύγω, μπορεί να ήμουνα σε κάνενα χαντάκι τώρα. Η κοπέλα είναι παντρεμένη με παιδί κι εκείνος με τα τσαμπουκαλίκια και τις μαγκιές τι κατάλαβε; Δυστυχώς πέθανε από τις καταχρήσεις πριν καν φτάσει 50 χρονών.

Η αστυνομία δεν μπορεί να την βοηθήσει την κοπέλα σε προσωπικό επίπεδο όσο ένας φίλος ή μία σχέση σε κάποια πράγματα. Είναι άλλη η δουλειά της αστυνομίας κι άλλη η δικιά σου. θεωρώ ότι ο τύπος σύντομα θα ηρεμήσει, μόλις το πάρει χαμπάρι για τα καλά ότι πάει το πουλάκι, πέταξε. Συνήθως αυτοί που είναι όντως στα μεγάλα κόλπα, δρουν πολύ πιο "έξυπνα" και δεν εκτείθονται έτσι. Αυτός μάλλον τώρα έχει θιχτεί ο εγωισμός του κι έχει φυσικά προβλήματα θυμού κτλ να λύσει. Μόλις βρει καμια άλλη να ασχολείται ή δει ότι πλέον δεν τον παίρνει να κάνει μαγκιές, θα την αφήσει ήσυχη. Τώρα είναι μάλλον νωρίς ακόμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Θεωρούν πως μπορεί να ανήκει στην κατηγορία γυναικών που γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις. Αλλά αυτή είναι μόλις 20. Απλά έμπλεξε με τον συγκεκριμένο. Έκανε λάθος.
    κι εγω αυτο πιστευω.
    ειναι μικρη η κοπελα, δεν ξερει απο ανθρωπους.
    μπορει οντως να την γοητευσε ο τυπος, να της φανηκε κουλ και ωραιος τυπος, και δεν καταλαβε οτι το "κουλ" ηταν απλα η εμπειρια απο τις αλητειες. πολλοι τετοιοι τυποι, ειναι γοητευτικοι κοινωνικα πριν δειξουν το προσωπο της αρρωστιας τους. μην νομιζετε οτι ειναι τπτ τερατα με δυο κεφαλια.
    οταν καταλαβε ποιος ειναι, ηταν αργα. ειχε μπλεξει.

Προφανώς τον τύπο (τον πρώην) η κοπέλα τον χώρισε, τον απέρριψε! Αυτός είναι κολλημένος μαζί της. Το ζήτημα είναι η κοπέλα να έχει κολλήσει με τον θεματοθέτη. Αν ισχύει αυτό, ως προς τον πρώην ισχύει το time heal wounds, ο χρόνος θεραπεύει τις πληγές, σιγά σιγά θα ξεζεσταθεί το σίδηρο.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Λοιπόν χωρίς να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, κάποτε στα 20 είχα βοηθήσει μία φίλη που είχε μπλέξει με έναν τέτοιο κουρ*δόμαγκα. Όλοι λέγανε ο τύπος είναι επικίνδυνος, τι θες και μπλέκεις, θα βρεις τον μπελά σου, είναι δουλειά της οικογένειας της κοπέλας,ή ας το αναλάβει η αστυνομία κτλ κτλ. Συζούσαν και αυτός ήταν ναρκομανής, αλκοολικός, ψεύτης, κλέφτης και είχε γίνει πάρα πολύ βίαιος και ουσιαστικά η κοπέλα ήταν εγκλωβισμένη και όλοι οι γύρω της είχαν απομακρυνθεί από τον φόβο αυτουνού. Η φήμη του στο μικρό μέρος που ζούσαν και ο φόβος για αυτόν ήταν υπερβολικά δυσανάλογος με την πραγματική απειλή που αποτελούσε, σίγουρα δεν είχε το ανάστημα που του αποδίδαν. Προβλήματα με τον νόμο είχε έτσι κι αλλιώς, ο φόβος της αστυνομίας τι να του έκανε; Κατά βάση την φιλενάδα μου φυγάδευσα από το σπίτι και την στήριξα να πάει σε άλλη πόλη. Και τι έγινε, βρήκε αυτός το κινητό μου, άκουγα απίστευτες απειλές και βρισίδια για κανένα τρίμηνο, ξεθύμανε, του πέρασε. Εκεί που μόλις την προηγούμενη μέρα απειλούσε ότι θα με σπάσει στο ξύλο, εμφανίστηκα φάντης μπαστούνι απέναντι του, προσπέρασα και μπήκα σε ένα μπαρ που ήταν βέβαια και αρκετοί φίλοι μου τριγύρω. Σας πληροφορώ ότι ήρθε κάθησε δίπλα μου, με κέρασε ποτό και με ήρεμο τόνο με ρώτησε η τάδε τι κάνει. Αυτό ήταν, πάντα σε απόσταση τον είχα, αλλά μια ζωή μετά κυριλλέ μου φερότανε. Η φίλη μου χρόνια μετά μου έλεγε αν δεν με έβαζες τότε στο ΚΤΕΛ να φύγω, μπορεί να ήμουνα σε κάνενα χαντάκι τώρα. Η κοπέλα είναι παντρεμένη με παιδί κι εκείνος με τα τσαμπουκαλίκια και τις μαγκιές τι κατάλαβε; Δυστυχώς πέθανε από τις καταχρήσεις πριν καν φτάσει 50 χρονών.

Η αστυνομία δεν μπορεί να την βοηθήσει την κοπέλα σε προσωπικό επίπεδο όσο ένας φίλος ή μία σχέση σε κάποια πράγματα. Είναι άλλη η δουλειά της αστυνομίας κι άλλη η δικιά σου. θεωρώ ότι ο τύπος σύντομα θα ηρεμήσει, μόλις το πάρει χαμπάρι για τα καλά ότι πάει το πουλάκι, πέταξε. Συνήθως αυτοί που είναι όντως στα μεγάλα κόλπα, δρουν πολύ πιο "έξυπνα" και δεν εκτείθονται έτσι. Αυτός μάλλον τώρα έχει θιχτεί ο εγωισμός του κι έχει φυσικά προβλήματα θυμού κτλ να λύσει. Μόλις βρει καμια άλλη να ασχολείται ή δει ότι πλέον δεν τον παίρνει να κάνει μαγκιές, θα την αφήσει ήσυχη. Τώρα είναι μάλλον νωρίς ακόμα...
    ο κουραδ.μαγκας ηρεμησε γιατι ησουν φιλη της...και αφου ηρεμησε λιγο σκεφτηκε να σε πλησιασει για να την πεισεις να ερθει πισω ή κατι παρομοιο...

Εδω εχουμε αλλη περιπτωση.Αν δεν ησουν η Σονια αλλα ο Σονιος που κουτουπωνει ή ειναι υποψηφιος να κουτουπωσει την κοπελα/πρωην του θα ετρωγες ξυλο.Αν δε μπορουσε να σε δειρει παιζει μαχαιρι.Αν ακομα κι εκει κωλωνε 4 τα ξημερωματα θα εβλεπες το αμαξι σου/μηχανακι σου χαρακωμενα,σπασμενα ή καμμενα.

Αλλα και παλι η ιστορια σου τι μας λεει?Οτι ο stavraki πρεπει να την βαλει σε ενα πουλμαν να τη διωξει.Οχι να τη σπιτωσει ουτε να γινει ο γκομενος της.Η φιλη σου αλλαξε πολη και αλλαξε ζωη,αν εμενε εκει πως θα τη βοηθουσες?
    Στις μικρες ειδικα πολεις οποια τα φτιαχνει με τοσο προβληματικα ατομα μπαινει σε μπλακ λιστ.Κανεις δε την θελει κι ας ειναι ωραια γιατι κανεις λογικος δεν θελει να μπλεξει.Και το πρεζακι περιμενει στη γωνια με ποιον θα τα φτιαξει για να ξεκινησει φασαρια γιατι ξερεις τα πρεζακια εκτος απο απροβλεπτα δεν εχουν και πολλα ν ασχοληθουν στη ζωη τους.
    Οποτε η λυση ειναι να σηκωθει να παει στο πατρικο της για καποιο διαστημα οσο οι μπατσοι και το δικαστηριο κανουν τη δουλεια τους και ο stavrakis να κατσει στ αυγα του.

Senior Member
    Όχι ακριβώς. Ηρέμησε πιο πολύ διότι νόμιζε ότι θα με φοβίσει αλλά δεν του πέρασε. Όταν πάντα του απαντούσα ήρεμα χωρίς να εκμαιεύσει τίποτα για την κοπέλα, έφτασε σε σημείο να μου λέει να μην πατήσω καν το πόδι μου στο τάδε μέρος (κατάγομαι από αλλού) διότι θα μου κάνει και θα μου δείξει.. Όταν είδε ότι πήγα πάλι εκεί και δεν μάσησα, έκοψε τις βλακείες. Σε εκείνο το μέρος δούλεψα άλλες 7-8 σεζόν μετά το σκηνικό. Και την κοπέλα την ξετρύπωσε μετά από λίγο που είναι από έναν βλάκα ξαδερφό της, αλλά ενώ κι αυτηνής βρήκε το σταθερό και της έσουρνε τα μύρια όσα, όταν μετά από λίγο καιρό πήγε να την βρει και κατέβηκε εκείνη κάτω από το σπίτι να μιλήσουν, τύπος και υπογραμμός ήταν. Διότι όπως του μίλησε, τότε κατάλαβε ότι πια δεν τον φοβόταν κι ότι δεν θα γυρνούσε πίσω, είχε βρει αλλού δουλειά και σπίτι και φίλους και στήριξη και δεν τον έπαιρνε να κάνει βλακείες. Λίγους μήνες μετά βρήκε άλλη κοπέλα κι αυτός και τελείωσε το θέμα.

Η κοπέλα που αναφέρω είχε ένα σωρό οικονομικά προβλήματα, δεν είχε πάει καν στην σχολή που είχε περάσει και στο μέρος που ζούσε με αυτόν το μόνο της μέλλον θα ήταν να συνεχίσει να δουλεύει στο μαγαζί αυτουνού ή να πάει να γίνει τσοπανοπούλα - και δεν το λέω υποτιμητικά, αλλά λέω ότι μάλλον πίσω την κρατούσε το να μείνει εκεί. Η κοπέλα που περιγράφει ο φίλος πήγε από το χωριό της να σπουδάσει Ηράκλειο, δούλευε κιόλας και είχε κάνει βήματα μπροστά προφανώς. Το να γυρίσει πίσω στο χωριό και να παρατήσει τις σπουδές το θεωρείς πιο σωστό;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast