Φιλε μου ,πρωτα απο ολα σου ευχομαι να υπαρξει μια ξεκαθαρη αποφαση στο μυαλο της χωρις πλεον αλλους ενδιασμους! κι να ειναι η αποφαση της να ειστε μαζι!
Απο τα οσα γραφεις δειχνεις οτι εσαι αξιολογο παληκαρι με ξεκαθαρα τα πραματα μεσα σου κι ξερωντας τι θελεις απο την ζωη σου, χωρις επαρσης, νομιζω οτι αξιζεις μια σοβαρη ,μετριμενη κι καλη κοπελα οπως εσενα!
Ανατριχιασα! σε μια φαση διαβαζωντας τις δικαιολογιες της, ρε γαμωτο! λες κι εχουν μια βιβλο κι λενε ολες τους τα ιδια! μας γραφουν οτι αξιζουμε πολυ, οτι ειμαστε καλοι εραστες! κι μαζι γραφουν κι οτι ακομα δεν ειναι ετοιμες!!
Δεν θελω να σε ξενερωσω φιλε μου, για αυτο κι δεν θα σου πω τι νομιζω το τι παιζει με την δικη σου, αλλα θα σου πω τι επαιζε αντιστοιχη φαση με εμενα(βεβαια σε εμενα ηταν μικροτερη) ,η φαση σου τεροιαζε πολυ με την δικη μου εμπερια, με καποιες δυαφωρες στους χρονους , αλλα κι εμενα εξαφανιζωτα κι ξαξα ερχοταν δυναμικα! Νομιζω οτι ταυτοχρονα με εμενα εκαμε το ιδιο κι σε αλλους! κι μου το ειπε μια γνωστη μου, μαλιστα οτι καπως ετσι φεροταν κι στους αλλους! οτι ηταν λεει σε δυσκολη φαση διοτις επρεπε να διαλεξει αναμεσα σε μενα κι σε αλλους! -ενιωσα πολυ ασχημα κι ευχομαι να μην το νιωσεις -βεβαια φερθηκα κι εγω καπως ασχημα σε καποιο σημειο ,αλλα αρκετα με μενα, θα σου πω την γνωμη μου φιλε μου .
Λοιπον,αφου ειναι κοινη γνωστη σου με φιλικο σου κυκλο καλα θα εκαμες να αντλουσες οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορεις απο την παρε σου, ρωτα να μαθεις δλδη οσο γινετε!, μετα, κατα την γνωμη μου προσπαθησε να ξανα ερθεις μια τελευταια φορα σε επαφη δυναμικη μαζι της! -στο προτεινω διοτις καταλαβα οτι σου εκαμε το "κλικ" που λενε κι οτι ακομα κατις σιγο καιει μεσα σου -κανε μια τελευταια προσπαθεια ,καντην αλλα μετα , αν δεις οτι παλυς κανει τα ιδια ΤΕΛΟΣ!
Αν ομως δεις να ειναι ξεκαθαρη συναισθηματικα απεναντι σου, αν δλδη ερθει στην πολη σου, αν παψει να ταλαντευετε συναισθηματικα αν ειναι σταθερη στα θετικα συναισθηματα της μαζι σου τωτες γιατι οχι να συνεχησεις?? πηστεψεμε πολλες φορες εκει που δεν το περιμενουμε μπορει να γεννηθει ενας μεγαλος ερωτας! Φιλεμου, οσο ασχημα κι αν εχει φερθει, επειδη κακα τα ψεματα δεν την γνωριζεις καλα ,δεν ξερεις το τι μπορει να εχει περασει ! Ειναι και η ηλικια της που δεν δικαιολογει το να φερετε τσουλικα χωρις λογο ,για αυτο σου λεω καμε μια τελευταια προσπαθεια κι μετα αν δεν,,,ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟ!!