Πολύ κακως που δεν μας είπες τις εμπειρίες σου.κάποιοι είναι πολύ περιεργοι.????????????
Printable View
Το θέμα σου είπαμε πιο είναι. Για μένα που έχω ζήσει κάτι αναλογο θεωρώ ότι πρέπει να ξεκοψεις και να πάψεις να σκέφτεσαι κάτι που δεν υπαρχει
Αντικοιμενικη αποψη δεν μπορει να γραφει απο την στιγμη που εχουμε μονο την δικη σου καταθεση!
Το συγουρο ειναι οτι δεν προχωρησατε κι με των δυο φτεξιμο! Σκεψου οτι μπορει να εχει ασχημες εμπειριες απο το παρελθον κι σε παρομιες φασεις με αυτην που ειχατε! δλδη να ειχε πλασει πολλες ελποιδες οπως με εσενα κι να τον ξεπεταξαν οι προηγουμενες! ετσι λοιπον τωρα, ενω μηλαγε με εσενα μηλαγε κι με αλλες , ισως καποια απο της αλλες να του τα ελεγε καλητερα, να ηταν πιο ομορφη δεν ξερω, αλλα κατις τον τραβηξε μαλον στην αλλη ! Δεν λεω οτι η αλλη ηταν πιο καλη απο σενα! αλλα σε αυτον μπορει να εκανε κλικ! αποτελεσμα να ξεκοψε μαζι σου με τροπο καβατσοτο, ωστε αν δεν εβγινε με την αλλη να γυρναγε σε εσενα κι να σου ελεγε οτι ειχε προβλημα με την εφαρμογη, η καμια αλλη δικαιολογια!
Οσο για την προσωπικη σου εμπειρια, εαν δεις τι γραφεις στο μηνυμα σου θα καταλαβεις γιατι το εγραψα αυτο πιο πριν! που το ξανα λεω δεν ειναι κακο! δεν θα σε κρινω εγω, εξαλου, εαν ομως εχεις τυψεις μπορεις να βρεις εναν πημενα να πας να εξωολογηθεις, να κοινωνησεις , κι εαν σωθεις ο θεος να το αποφασησει οχι εμεις εδω!
πρωτον!"ι δεν θα μπορούσε να έρθει τον στήριξα του είπα ότι θ μαι μαζί του σταμάτησαν έχω επαφή με άλλα αγόρια να βγαίνω μι" αρα πηγαινες ξω με αλλα αγορια οπως γραφεις!
δευτερον "αλλά μάλλον ήμουν με άλλον", εδω δειχνεις οτι δεν θυμασαι καλα καλα! αρα το καμεις συχνα για να μην θυμασαι .
Στο ξανα λεω! δεν θεωρω κακο ουτε ανηθικο το να τραβιεσαι με πολλα αγορια ταυτοχρονα η οχι! συνηθιζετε , ειναι λογικο στην εποχη μας να εχεις σεξουαλικες εμπειριες με αρκετους ανδρες .
Τωτες! δεν εχω απο το να παραδεχτω πως καταλαβα λαθος, αρα εχω να γραψω συγνωμη για το συμπερασμα που εβγαλα! Απλα , ομως και εσυ, κανε λιγο πιο ξεκαθαρα τα κιμενα σου, πιο κατανοητα! διοτις δεν ειναι ευκολο, ουτες κι μου αρεσει να παραδεχομαι οτι εχω λαθος, ποσο μαλον να γραφω και να ζητω συγνωμη! ειναι πληγμα !
Αληθεια, να σε ρωτησω , πως μπορεις να νιωθεις ερωτα για εναν ανθρωπο που δεν εχεις νιωσει την παρουσια του? Μημπως θα πρεπει κι εσυ να παραδεχτεις πως ειναι λαθος να εκφραζεις τετοια σημανια συναισθηματα σε ατομα που δεν ξερεις εαν υπατχουν
/
Κοίτα. Μιλούσαμε όλη μέρα τηλέφωνο μυνηματα ήμουν σαν ζόμπι με αυτά που μου έλεγε με μάγεψε αφέθηκα απλα περιμένοντας να έρθει στην αρχή μου είπε θ έρθω 21 Δεκεμβρίου μετά μ είπε ότι του ανέθεσαν έργο στην Καλαμάτα για 25 μέρες τρελάθηκα του είπα ν πάω ν τον δω και δεν ήθελε.. Πληγώθηκα γιατί μιλούσαμε όλη μέρα κ τ τέλειωσε έτσι απλα