Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που έμαθα σήμερα και μπορώ να πω ότι ένα σοκ το έχω πάθει. Έχω μια σχέση με έναν άντρα 40 ετών.
Μένουμε μαζί και το πάμε σοβαρά. Εγώ είμαι 25. Επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα στυτική δυσλειτουργίας σήμερα επισκέφθηκε Ανδρολογο. Ο οποίος του έγραψε εξετάσεις. Μέσα σε όλες τις εξετάσεις έγραψε και για χλαμύδια. Πράγμα που με αναστάτωσε καθώς δεν θα ήθελα να με έχει κολλήσει κάτι. Έτσι αφού φάγαμε το μεσημεριανό μας είπα φωναχτά την σκέψη μου. Φαντάζεσαι να χεις χλαμύδια; τι είναι αυτό; μου λέει. Αφροδίσια νόσημα λεω. Πως κολλιεται μου λέει. Με το σεξ του λέω.
Δεν έχω μου λέει.
Πως είσαι τόσο σίγουρος;
Δεν έχω! Επέμεινε.
Κολλιεται με το σεξ μου λέει.
Και; του λέω.
Αδύνατον μου λέει.
Εκεί γέλασα από αμηχανία και μέσα στα γέλια του λέω δεν έχεις ξανακάνει σεξ;
Έγινε σκυθρωπος.
Όχι δεν εχω ξανακάνει.
Άρχισα να γελάω κάπως πιο υστερικά.
Δεν εχεις ξανακάνει σεξ;
Πριν από εσένα όχι!
Συνέχισα το γέλιο αφού δεν μπορούσα να διανοηθώ τι μου λεει.
Δεν είχα άλλη πριν από εσένα τι δεν καταλαβαίνεις;
Εκεί άρχισα να σοβαρευω και να σκέφτομαι ότι μιλα σοβαρά.
Κοψε την πλάκα. Όμως επέμεινε. Και κει ρώτησα αυτό που δεν χω ρωτήσει ποτέ άντρα. Με πόσες έχεις πάει; είσαι η πρώτη άκουσα να λέει από μέσα του.
Παιδιά σοβαρολογουσε. Δεν έκανε πλάκα. Όταν συνηλθα από το σοκ το συζητήσαμε. Ούτε στο λύκειο ούτε της μιας βραδιάς τίποτα!
Και νομίζω ότι πλέον κατάλαβα γιατί πάσχει από στυτική δυσλειτουργία. Γιατί ντρέπεται που είμαι πολύ πιο έμπειρη από αυτόν. Κομπλαρει. Είχα αρκετούς άντρες στην ζωή μου πότε όμως δεν του έδωσα τροφή για να νιώθει άσχημα. Οταν τον ρώτησα γιατί μου είπε ψέματα ότι έχει εμπειρία μου είπε ότι ντρεποταν και οτι θα τον κορόιδευα. Ντρέπομαι που γέλασα αλλά ειλικρινά εκείνην την ώρα νόμιζα ότι κάνει πλάκα. Δεν διανοηθηκα ότι μιλά σοβαρά. Πως να διαχειριστώ κάτι τέτοιο; που κάθε φορά που θα κάνουμε σεξ θα σκέφτεται γιατί αυτό κάνει--την εμπειρία μου και δεν θα μπορεί να λειτουργήσει;
Συγνώμη για το κατεβατό!
Εστάλη από RNE-L21 στο
E-Psychology.gr Mobile App