Καλημέρα, όχι φυσικά δεν τον στηρίζω οικονομικά. Έχει κανονίσει και κάποιες ημέρες να πάμε κάπου οι δύο μας χωρις τα παιδιά μας. Είμαι καταμπερδεμενη, και φυσικά κατηγορώ τον εαυτό μου και λέω πως εγώ είμαι εκείνη που αντιδρά υπερβολικά!
Printable View
δεν σε καταλαβαινω...
σε τι αντιδρας υπερβολικα;
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν αντιδρας καθολου...
δλδ σου ειπε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψεμα οτι εχει κανονισει επαγγελματικο ταξιδι ενω θα παει διακοπες!!! με ποιαν θα παει διακοπες; δεν αναρωτιεσαι;
προφανως με καποια αλλη...
ειναι κατι που απλα θα παραβλεψεις;
το ψεμα και οι σχεσεις με αλλη/ες;;;
[QUOTE=Remedy;1059708]δεν σε καταλαβαινω...
σε τι αντιδρας υπερβολικα;
εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν αντιδρας καθολου...
δλδ σου ειπε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψεμα οτι εχει κανονισει επαγγελματικο ταξιδι ενω θα παει διακοπες!!! με ποιαν θα παει διακοπες; δεν αναρωτιεσαι;
προφανως με καποια αλλη...
ειναι κατι που απλα θα παραβλεψεις;
το ψεμα και οι σχεσεις με αλλη/ες;;;[/QUOT
Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση σε όσα γράφω. Πρόκειται όντως για ταξίδι που θα πάει με την εταιρεία του απλά όχι για επαγγελματικό. Επίσης με ενοχλεί το γεγονός πως το έκρυψε και είπε ένα σωρό ψέματα για να αποφύγει τις συγκρούσεις των αντιδράσεων μου. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι πως ο πρόεδρος δεν είναι και τόσο Χίτλερ έτσι ώστε να απαγορεύσει την προσέλευση άλλων ατόμων ... Ωστόσο με ενοχλεί που εκείνος αισθάνεται την ανάγκη να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι χωρίς εμένα (πρότεινε να πάω και είπε αν θες και έχεις λεφτά έλα) , ενώ γνωρίζει πως τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν και δεν μου δικαιολογούν τέτοιες κινήσεις
τωρα με μπερδεψες...
ΑΝ σε καλεσε κι εσενα στο ταξιδι του, γιατι αναρωτιεσαι αν ο προεδρος το επιτρεπει;;;
υπηρχε περιπτωση να σε καλεσει αν απαγορευοταν;
επισης, αν σε καλεσε κι εσενα στο ταξιδι, γιατι να σου κρυψει οτι δεν ειναι επαγγελματικο;;; δεν θα το καταλαβινες οταν θα πηγαινες;;;
και τελος, ΑΝ και εφοσον σε καλεσε κι εσενα, γιατι τον υποπτευεσαι; επειδη θα παει ακομα κι αν δεν ακολουθησεις;
θα σου πω εγω γιατι τον υποστηριζει μονο οταν ακολουθουν τον ιδιο δρομο και οταν παιρνει αλλο δρομο γινεται μια αλλη που δεν εχει σχεση με αυτη που ξερει και μετα ΣΤΡΑΒΩΣΕQuote:
νομιζω οτι αυτος ο ανθρωπος σε δουλευει μπροστα στα μουτρα σου...
δεν σε προκαλει.
απλα δεν σε υπολογιζει και δεν ξερω το γιατι.
μηπως εισαι υπερβολικα υποχωρητικη σε οτι παρουσιαζεται αντι να βαζεις τα θελω σου και τα ορια σου;;
Εγώ την βρίσκω πολύ τοξική σαν κατάσταση,και προσωπικά δε θα καθόμουν.
φαινεται ποσο σε θελει καπιος απο το ποσο σε ακολουθει εκτος αν περασουν καπια χρονια που ειναι φυσικο να υπαρξει φθορα ο ανθρωπος που δε σε ακολουθησε ποτε δεν αξιζει το κοπο να ειναι κοντα σου