Παθολογική ζήλεια η επαλήθευση διαίσθησης; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    νομιζω οτι αυτος ο ανθρωπος σε δουλευει μπροστα στα μουτρα σου...
    δεν σε προκαλει.
    απλα δεν σε υπολογιζει και δεν ξερω το γιατι.
    μηπως εισαι υπερβολικα υποχωρητικη σε οτι παρουσιαζεται αντι να βαζεις τα θελω σου και τα ορια σου;;
    αυτα που κανει δειχνουν να κανει διπλη ζωη.
    δλδ, ειστε εναν χρονο μαζι, οπου προκυπτουν 2 καλοκαιρια. και για ΔΕΥΤΕΡΟ καλοκαιρι εχει κανονισει να κανει διακοπες χωρις εσενα και σου ειπε ψεματα οτι ειναι επαγγελματικο ταξιδι;
    ε, τι να καναμε; θα φευγαμε. περιμενεις να τον δεις παντρεμενο για να φυγεις; αυτος κανει διακοπες με αλλη/ες. εσυ τι περιμενεις;
    εσυ τι υπολογιζεις να κανεις δηλαδη;

αυτα που αναφερεις περι συγγενων, ειναι λιγακι ασχετα.
    εσενα δεν σε ενδιαφερει αν οι συγγενεις του εχουν δεθει η συμπαθουν καποια πρωην του. ειναι δικαιωμα τους. αν τις κουβαλουσαν σε συναντησεις μαζι σας, τοτε ναι. αλλα μονοι τους μπορουν να εχουν οτι σχεσεις θελουν με πρωην.εσενα σε ενδιαφερει ΕΚΕΙΝΟΣ τι σχεσεις εχει με πρωην και με νυν..
    εδω εκεινος εχει σχεσεις με πρωην καινει διακοπες μονος του και ακομα καθεσαι. για τους συγγενεις θα συζηταμε;
    μηπως τον στηριζεις οικονομικα με οποιονδηποτε τροπο;
    Καλημέρα, όχι φυσικά δεν τον στηρίζω οικονομικά. Έχει κανονίσει και κάποιες ημέρες να πάμε κάπου οι δύο μας χωρις τα παιδιά μας. Είμαι καταμπερδεμενη, και φυσικά κατηγορώ τον εαυτό μου και λέω πως εγώ είμαι εκείνη που αντιδρά υπερβολικά!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nineta_34 View Post
    Καλημέρα, όχι φυσικά δεν τον στηρίζω οικονομικά. Έχει κανονίσει και κάποιες ημέρες να πάμε κάπου οι δύο μας χωρις τα παιδιά μας. Είμαι καταμπερδεμενη, και φυσικά κατηγορώ τον εαυτό μου και λέω πως εγώ είμαι εκείνη που αντιδρά υπερβολικά!
    δεν σε καταλαβαινω...
    σε τι αντιδρας υπερβολικα;
    εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν αντιδρας καθολου...
    δλδ σου ειπε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψεμα οτι εχει κανονισει επαγγελματικο ταξιδι ενω θα παει διακοπες!!! με ποιαν θα παει διακοπες; δεν αναρωτιεσαι;
    προφανως με καποια αλλη...
    ειναι κατι που απλα θα παραβλεψεις;
    το ψεμα και οι σχεσεις με αλλη/ες;;;

Junior Member
    [QUOTE=Remedy;1059708]δεν σε καταλαβαινω...
    σε τι αντιδρας υπερβολικα;
    εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν αντιδρας καθολου...
    δλδ σου ειπε ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ψεμα οτι εχει κανονισει επαγγελματικο ταξιδι ενω θα παει διακοπες!!! με ποιαν θα παει διακοπες; δεν αναρωτιεσαι;
    προφανως με καποια αλλη...
    ειναι κατι που απλα θα παραβλεψεις;
    το ψεμα και οι σχεσεις με αλλη/ες;;;[/QUOT

Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση σε όσα γράφω. Πρόκειται όντως για ταξίδι που θα πάει με την εταιρεία του απλά όχι για επαγγελματικό. Επίσης με ενοχλεί το γεγονός πως το έκρυψε και είπε ένα σωρό ψέματα για να αποφύγει τις συγκρούσεις των αντιδράσεων μου. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι πως ο πρόεδρος δεν είναι και τόσο Χίτλερ έτσι ώστε να απαγορεύσει την προσέλευση άλλων ατόμων ... Ωστόσο με ενοχλεί που εκείνος αισθάνεται την ανάγκη να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι χωρίς εμένα (πρότεινε να πάω και είπε αν θες και έχεις λεφτά έλα) , ενώ γνωρίζει πως τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν και δεν μου δικαιολογούν τέτοιες κινήσεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nineta_34 View Post
    Προφανώς έχει γίνει παρεξήγηση σε όσα γράφω. Πρόκειται όντως για ταξίδι που θα πάει με την εταιρεία του απλά όχι για επαγγελματικό. Επίσης με ενοχλεί το γεγονός πως το έκρυψε και είπε ένα σωρό ψέματα για να αποφύγει τις συγκρούσεις των αντιδράσεων μου. Από εκεί και πέρα φαντάζομαι πως ο πρόεδρος δεν είναι και τόσο Χίτλερ έτσι ώστε να απαγορεύσει την προσέλευση άλλων ατόμων ... Ωστόσο με ενοχλεί που εκείνος αισθάνεται την ανάγκη να κάνει ένα τέτοιο ταξίδι χωρίς εμένα (πρότεινε να πάω και είπε αν θες και έχεις λεφτά έλα) , ενώ γνωρίζει πως τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν και δεν μου δικαιολογούν τέτοιες κινήσεις
    τωρα με μπερδεψες...
    ΑΝ σε καλεσε κι εσενα στο ταξιδι του, γιατι αναρωτιεσαι αν ο προεδρος το επιτρεπει;;;
    υπηρχε περιπτωση να σε καλεσει αν απαγορευοταν;

επισης, αν σε καλεσε κι εσενα στο ταξιδι, γιατι να σου κρυψει οτι δεν ειναι επαγγελματικο;;; δεν θα το καταλαβινες οταν θα πηγαινες;;;
    και τελος, ΑΝ και εφοσον σε καλεσε κι εσενα, γιατι τον υποπτευεσαι; επειδη θα παει ακομα κι αν δεν ακολουθησεις;

Banned
    νομιζω οτι αυτος ο ανθρωπος σε δουλευει μπροστα στα μουτρα σου...
    δεν σε προκαλει.
    απλα δεν σε υπολογιζει και δεν ξερω το γιατι.
    μηπως εισαι υπερβολικα υποχωρητικη σε οτι παρουσιαζεται αντι να βαζεις τα θελω σου και τα ορια σου;;
    θα σου πω εγω γιατι τον υποστηριζει μονο οταν ακολουθουν τον ιδιο δρομο και οταν παιρνει αλλο δρομο γινεται μια αλλη που δεν εχει σχεση με αυτη που ξερει και μετα ΣΤΡΑΒΩΣΕ

Senior Member
    Εγώ την βρίσκω πολύ τοξική σαν κατάσταση,και προσωπικά δε θα καθόμουν.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Banned
    φαινεται ποσο σε θελει καπιος απο το ποσο σε ακολουθει εκτος αν περασουν καπια χρονια που ειναι φυσικο να υπαρξει φθορα ο ανθρωπος που δε σε ακολουθησε ποτε δεν αξιζει το κοπο να ειναι κοντα σου

Page 3 of 3 FirstFirst 123