Δηλαδή ρε κορίτσι τι θα έπρεπε να μπορεί να κάνει αυτός για να επιβεβαιώσει το γεγονός ότι σε θέλει; Να μπορεί να παράγει τεράστιες ποσότητες σπέρματος και να το εκσφενδονίζει παντού μέσα σε επιφωνήματα;
Τελικά η πορνογραφία κάνει κακό και στις γυναίκες. Δημιουργεί μη ρεαλιστικές εικόνες και πρότυπα.
Κορίτσι μου,
Ο άνθρωπος σου κάνει έρωτα ξανά και ξανά. Δεν είναι αυτό αρκετό για να σου δείξει πόσο σε θέλει; Γιατί δηλητηριάζεις τις στιγμές σας;
Να σε προβοκάρω λίγο;
Αν σε 10 χρόνια από τώρα είσαστε μαζί, βιολογικά δεν θα είναι εφικτό να σου παρέχει τόσο σεξ επαναλαμβανόμενα σε μικρό διάστημα. Τότε τι θα κάνεις; Αν του τύχει ένα πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί επίσης να λειτουργήσει, τι θα κάνεις;
Θεωρώ ότι ο φίλος σου, σου λέει ότι έχεις ευθύνη εσύ για τις μη ρεαλιστικές σου προσδοκίες.
Απόλαυσε το σεξ που κάνεις μαζί του. Ζήσε αυτή τη παθιασμένη ερωτική ζωή και πάψε να τον περνάς από ακτίνες Χ για κάθε τι.
Σε αντίστοιχη περίπτωση που είχα όταν ήμουν νεότερος (είμαι 35), υπήρχε κοπέλα που έλεγχε το προφυλακτικό για να δει την ποσότητα του σπέρματος. Πράγμα που ενώ στην αρχή δεν με ενοχλούσε, σταδιακά άρχισε να μου δημιουργεί άγχος για το πόσο σπέρμα θα παράγω κάθε φορά.
Στο είπα και προηγουμένως, δεν είναι βρύση το πέος ενός άντρα ώστε να ρέει άφθονο το σπέρμα. Μην έχεις στρεβλές εντυπώσεις και άστοχες προσδοκίες.
Δηλαδή εσύ έχεις οργασμό μαζί του σε κάθε επαφή; Αυτό σημαίνει ότι δεν το θέλεις αρκετά; Πως θα σου φαινόταν να λειτουργούσε ο ίδιος με παρόμοιο τρόπο;
Είστε νέοι. Χαρείτε και οι δύο τον έρωτα και μην δημιουργείτε επιπλέον προβλήματα.
Να περνάς όμορφα.