Όχι, δεν έχω σχέση τώρα...
Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...
Πάντως τουλάχιστον πέρασε η χθεσινή κρίσιμη νύχτα, αν καταφέρω να βγάλω και τη σημερινή θα έχει μεγάλη σημασία...
Printable View
Γιατί απόψε θα είμαι ολομόναχη από ανθρώπινη παρουσία μιας κι οι γονείς μου πήγαν στο χωριό κι αυτό με αναστατώνει και με φοβίζει οπότε πολύ πιθανό να μπω κι απόψε στον πειρασμό να του γράψω και δεν πρέπει να το κάνω αυτό... Δεν είμαστε πια μαζί για να καθησυχάζει τους φόβους μου...
Να μωρέ πήγα να πάρω κάτι παγωτά από ένα ζαχαροπλαστείο και είπα στην πωλήτρια να τα βάλει σ' ένα κουτάκι και δεν ήθελε να χαλάσει κουτί και μου τα έβαλε σε κάτι χάρτινες σακούλες χωρίς χερούλι και της είπα να μου δώσει ναϋλον σακούλα να τα βάλω μέσα αλλά και σ' αυτό πρόβλημα μου δημιούργησε γιατί πρόλαβε κι έκοψε την απόδειξη πριν της ζητήσω τη σακούλα...
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι σοβαρός λόγος αλλά ακόμα και μικροπράγματα μερικές φορές μου χαλάνε την ψυχολογία...
Και γιατί παρακαλώ; Τι θα πει δεν ήθελε να χαλάσει κουτί; Απ' όσο ξέρω τα έχουν εκεί για να «χαλάνε», όχι για να τα φάνε.
Γάτα η μικρά. Τι φούρια κι αυτή. Γι΄αυτό λοιπόν (μάλλον και γι' αυτό) έχω πάντα εύκαιρη μια τουλάχιστον ανθεκτική σακούλα πολλών χρήσεων μαζί μου.
Τίποτα το περίεργο μ' αυτό. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες στη ζωή που μπορούν να σε κάνουν να σπαστείς πραγματικά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Στον καθένα μπορεί να συμβεί.
Αυτά φροντίζουμε να τα ξεχνάμε. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Όταν συμβαίνει κάτι που μου προκαλεί μια δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση, αναγκαστικά το υπομένω για κάποια ώρα αρχικά αλλά μετά προσπαθώ να το διαγράψω. Μπορεί να περάσουν ώρες αλλά πάντα τα καταφέρνω. Όπως στο «περασμένα - ξεχασμένα». Άσ' το να πάει στην ευχή. Δεν αξίζει.
Κύκνε μου καλέ,
Συγχαρητήρια που θυμώνεις και εκνευρίζεσαι!!! Είναι ένα απόλυτα ανθρώπινο συναίσθημα και συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.
Ένα θέμα που θα έχριζε συζήτησης για διερεύνηση είναι αν μετά τον εκνευρισμό, για όποιον λόγο και αν έχει προκληθεί, καταφέρνεις να επανέρχεσαι σε κατάσταση ηρεμίας σε ένα εύλογο διάστημα. Αλλά ακόμα και αν σου παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο να ηρεμήσεις, ουδέν πρόβλημα!!! Λύσεις υπάρχουν και σε αυτό.