Θέλω να κάνω κάτι που δεν πρέπει... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast
Results 31 to 45 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Και εγώ πηγαινα σε ψυχολογο δεν με βοηθησε αρκετα στο σεξουαλικο.καθολου δηλαδή. Τωρα δεν έχεις κάποια σχέση είπες?πως αντιμετωπιζεις το θέμα σου?
    Όχι, δεν έχω σχέση τώρα...
    Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...

Πάντως τουλάχιστον πέρασε η χθεσινή κρίσιμη νύχτα, αν καταφέρω να βγάλω και τη σημερινή θα έχει μεγάλη σημασία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Όχι, δεν έχω σχέση τώρα...
    Δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...

Πάντως τουλάχιστον πέρασε η χθεσινή κρίσιμη νύχτα, αν καταφέρω να βγάλω και τη σημερινή θα έχει μεγάλη σημασία...
    Και εγώ που έχω σχέση δεν εχω καταφέρει να το ξεπερασω.γιατί ειναι κρισιμη νύχτα η σημερινή?

Senior Member
    Και εγώ που έχω σχέση δεν εχω καταφέρει να το ξεπερασω.γιατί ειναι κρισιμη νύχτα η σημερινή?
    Γιατί απόψε θα είμαι ολομόναχη από ανθρώπινη παρουσία μιας κι οι γονείς μου πήγαν στο χωριό κι αυτό με αναστατώνει και με φοβίζει οπότε πολύ πιθανό να μπω κι απόψε στον πειρασμό να του γράψω και δεν πρέπει να το κάνω αυτό... Δεν είμαστε πια μαζί για να καθησυχάζει τους φόβους μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Γιατί απόψε θα είμαι ολομόναχη από ανθρώπινη παρουσία μιας κι οι γονείς μου πήγαν στο χωριό κι αυτό με αναστατώνει και με φοβίζει οπότε πολύ πιθανό να μπω κι απόψε στον πειρασμό να του γράψω και δεν πρέπει να το κάνω αυτό... Δεν είμαστε πια μαζί για να καθησυχάζει τους φόβους μου...
    Αν θες μπες εδώ μέσα να μιλησουμε όπως σου ειπε και κάποιος άλλος εδώ για να μη νιωθεις μοναξια.φοβασαι όταν μένεις σπίτι μόνη? Ποσο χρονων είσαι?

Senior Member
    Αν θες μπες εδώ μέσα να μιλησουμε όπως σου ειπε και κάποιος άλλος εδώ για να μη νιωθεις μοναξια.φοβασαι όταν μένεις σπίτι μόνη? Ποσο χρονων είσαι?
    Δεν είμαι μικρή, 40 χρονών είμαι αλλά δεν νιώθω ασφαλής τη νύχτα μόνη μου... Από μικρή φοβάμαι το σκοτάδι...
    Σκέφτομαι να βάλω καμιά ταινία αλλά όταν τελειώσει αν δεν έχω νυστάξει θα μπω...

Δεν είμαι μικρή, 40 χρονών είμαι αλλά δεν νιώθω ασφαλής τη νύχτα μόνη μου... Από μικρή φοβάμαι το σκοτάδι...
    Σκέφτομαι να βάλω καμιά ταινία αλλά όταν τελειώσει αν δεν έχω νυστάξει θα μπω...
    Σε καταλαβαίνω.αν θες μπες το βράδυ να τα πούμε ίσως νιώσεις καλύτερα.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω.αν θες μπες το βράδυ να τα πούμε ίσως νιώσεις καλύτερα.
    Ναι, αν δεν μπορώ να κοιμηθώ θα μπω, σ' ευχαριστώ...

Τώρα είμαι εκνευρισμένη με κάτι (άσχετο με το θέμα που συζητάμε) και δεν μπορώ να ηρεμήσω, εσένα όταν έχεις νεύρα σου περνάνε γρήγορα;

Ναι, αν δεν μπορώ να κοιμηθώ θα μπω, σ' ευχαριστώ...

Τώρα είμαι εκνευρισμένη με κάτι (άσχετο με το θέμα που συζητάμε) και δεν μπορώ να ηρεμήσω, εσένα όταν έχεις νεύρα σου περνάνε γρήγορα;
    Αν θες μπορουμε να το συζητήσουμε γιατί έχεις νευρα.εγώ γενικα δεν έχω πολλα νεύρα.αλλα αν έχω μου περνανε ευκολα.κατω κάτι άλλο και ξεχνιεμαι.

Senior Member
    Αν θες μπορουμε να το συζητήσουμε γιατί έχεις νευρα.εγώ γενικα δεν έχω πολλα νεύρα.αλλα αν έχω μου περνανε ευκολα.κατω κάτι άλλο και ξεχνιεμαι.
    Να μωρέ πήγα να πάρω κάτι παγωτά από ένα ζαχαροπλαστείο και είπα στην πωλήτρια να τα βάλει σ' ένα κουτάκι και δεν ήθελε να χαλάσει κουτί και μου τα έβαλε σε κάτι χάρτινες σακούλες χωρίς χερούλι και της είπα να μου δώσει ναϋλον σακούλα να τα βάλω μέσα αλλά και σ' αυτό πρόβλημα μου δημιούργησε γιατί πρόλαβε κι έκοψε την απόδειξη πριν της ζητήσω τη σακούλα...
    Καταλαβαίνω ότι δεν είναι σοβαρός λόγος αλλά ακόμα και μικροπράγματα μερικές φορές μου χαλάνε την ψυχολογία...

Senior Member

αν καταφέρω να βγάλω και τη σημερινή θα έχει μεγάλη σημασία...
    Σώπα που δε θα τα καταφέρεις. Και τι κάνουμε εδώ; Τζιτζίκια πεταλώνουμε; :P

Έλα, μια νύχτα είναι. Λίγο η ταινιούλα, λίγο το forum, ούτε που θα καταλάβεις πότε θα βρεθείς στην κάλπη. Όχι μέσα βέβαια. :D

Χαμόγελα να βλέπω, και το ηθικό ψηλά. :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Σώπα που δε θα τα καταφέρεις. Και τι κάνουμε εδώ; Τζιτζίκια πεταλώνουμε; :P

Έλα, μια νύχτα είναι. Λίγο η ταινιούλα, λίγο το forum, ούτε που θα καταλάβεις πότε θα βρεθείς στην κάλπη. Όχι μέσα βέβαια. :D

Χαμόγελα να βλέπω, και το ηθικό ψηλά. :)
    Να 'σαι καλά για την ενθάρρυνση... :) Είναι πολύ σημαντική η συμπαράσταση σας...

Ευτυχώς που δεν νοίκιασα θρίλερ, χα χα! :p

Senior Member

Να μωρέ πήγα να πάρω κάτι παγωτά από ένα ζαχαροπλαστείο και είπα στην πωλήτρια να τα βάλει σ' ένα κουτάκι και δεν ήθελε να χαλάσει κουτί
    Και γιατί παρακαλώ; Τι θα πει δεν ήθελε να χαλάσει κουτί; Απ' όσο ξέρω τα έχουν εκεί για να «χαλάνε», όχι για να τα φάνε.

και μου τα έβαλε σε κάτι χάρτινες σακούλες χωρίς χερούλι και της είπα να μου δώσει ναϋλον σακούλα να τα βάλω μέσα αλλά και σ' αυτό πρόβλημα μου δημιούργησε γιατί πρόλαβε κι έκοψε την απόδειξη πριν της ζητήσω τη σακούλα...
    Γάτα η μικρά. Τι φούρια κι αυτή. Γι΄αυτό λοιπόν (μάλλον και γι' αυτό) έχω πάντα εύκαιρη μια τουλάχιστον ανθεκτική σακούλα πολλών χρήσεων μαζί μου.

Καταλαβαίνω ότι δεν είναι σοβαρός λόγος αλλά ακόμα και μικροπράγματα μερικές φορές μου χαλάνε την ψυχολογία...
    Τίποτα το περίεργο μ' αυτό. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες στη ζωή που μπορούν να σε κάνουν να σπαστείς πραγματικά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Στον καθένα μπορεί να συμβεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Και γιατί παρακαλώ; Τι θα πει δεν ήθελε να χαλάσει κουτί; Απ' όσο ξέρω τα έχουν εκεί για να «χαλάνε», όχι για να τα φάνε.

Γάτα η μικρά. Τι φούρια κι αυτή. Γι΄αυτό λοιπόν (μάλλον και γι' αυτό) έχω πάντα εύκαιρη μια τουλάχιστον ανθεκτική σακούλα πολλών χρήσεων μαζί μου.

Τίποτα το περίεργο μ' αυτό. Υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες στη ζωή που μπορούν να σε κάνουν να σπαστείς πραγματικά. Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Στον καθένα μπορεί να συμβεί.
    Έλα μου ντε... Την ίδια απορία έχω...

Χαίρομαι που δεν το βρίσκεις περίεργο.... Τώρα είμαι καλύτερα... :)

Senior Member

Χαίρομαι που δεν το βρίσκεις περίεργο.... Τώρα είμαι καλύτερα... :)
    Αυτά φροντίζουμε να τα ξεχνάμε. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω. Όταν συμβαίνει κάτι που μου προκαλεί μια δυσάρεστη ψυχολογική κατάσταση, αναγκαστικά το υπομένω για κάποια ώρα αρχικά αλλά μετά προσπαθώ να το διαγράψω. Μπορεί να περάσουν ώρες αλλά πάντα τα καταφέρνω. Όπως στο «περασμένα - ξεχασμένα». Άσ' το να πάει στην ευχή. Δεν αξίζει.

Senior Member
    Κύκνε μου καλέ,

Συγχαρητήρια που θυμώνεις και εκνευρίζεσαι!!! Είναι ένα απόλυτα ανθρώπινο συναίσθημα και συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους.

Ένα θέμα που θα έχριζε συζήτησης για διερεύνηση είναι αν μετά τον εκνευρισμό, για όποιον λόγο και αν έχει προκληθεί, καταφέρνεις να επανέρχεσαι σε κατάσταση ηρεμίας σε ένα εύλογο διάστημα. Αλλά ακόμα και αν σου παίρνει λίγο παραπάνω χρόνο να ηρεμήσεις, ουδέν πρόβλημα!!! Λύσεις υπάρχουν και σε αυτό.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Page 3 of 17 FirstFirst 1234513 ... LastLast