Αν διαβαζες οτι γραφτηκε θα καταλαβεις αν ειναι προβλημα δικο της ή συμπερασμα δικο μου
Printable View
Αν διαβαζες οτι γραφτηκε θα καταλαβεις αν ειναι προβλημα δικο της ή συμπερασμα δικο μου
Εγω θα πω κάτι που δε θα σου αρέσει. Χαιρομαι για τη σταση που κρατάς γιατί φαινεται οτι όντως τη θες αλλα δε μπορούμε παντα να είμαστε πάντα με τον άνθρωπο που θέλουμε για πολλους λόγους. Και οι δύο λόγοι που ανεφερες ειναι αρκετά σημαντικοί. Και οτι δεν αισθάνεται ασφάλεια αλλα και το ότι δεν νιώθει καλά με το πρόβλημα της..
Μα το θεμα αυτο με την ασφαλεια ηταν μουφα γιατι απο την αρχη δεν μου ειπε για υο πραγματικο προβλημα.. Μεχρι που μου το ειπε
εδω ειχα καταληξει κι εγω.
αυτα που λεει, δεν δειχνουν να απομακρυνθηκε λογω τους προβληματος της με την κλεπτομανια.
μηπως ειναι αλλοι οι λογοι απο πλευρας της;;;
δλδ.. αφου το ξερεις και το δεχεσαι και θελεις να μεινεις διπλα της, και παιρνει και βοηθεια απο ειδικο, γιατι να φυγει γι αυτο το προβλημα;;
μηπως ειναι αλλος ο λογος που εφυγε;
Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω.. Εγω σε καποια φαση ξεφυγα πολυ με αυτα που της ειπα μπας και μου πει τον πραγματικο λογο.. Εγω λεω οτι κατα πασα πιθανοτητα μπορει να νιωθει και ντροπη οσο κι αν εγω θελω να μεινω διπλα της και της δειχνω οτι δεν με ενοχλει αυτο το πραγμα μπορει αυτη να νιωθει αμηχανα και αβολα με ολο αυτο που εγινε.. Πραγματιμα δεν ξερω δεν μπορω να μπω στην γυναικεια ψυχολογια
Αρχισα να την βριζω, να την λεω π@@@@να και αλλα διαφορα και επειδη προσβληθηκε αναγκαστικε να μου πει οτι μου ειπε και επισης το πως ξεκινησε ολο αυτο απο την εφηβεια της
Κλεπτομανια. Μια εκδήλωση ψυχολογικού κενου που όμως μπορεί να στείλει τον άνθρωπο και στη φυλακή. Ειναι λογικό να νιώθει ντροπή αλλά δεν είναι εύκολο να το κόψει. Εφόσον λες την αγαπάς θα κάνεις υπομονή με τις ανασφάλειες της την κυκλοθυμία της αλλά και τις ενοχές της. Αν δεν αποφασίσει να το δουλέψει με ειδικό σοβαρά γιατί δε θέλει κάποιο πρόβλημα ότι και αν πεις δε θα αλλάξει. Στο νετφλιξ βγήκε σειρά Trinkets και δείχνει κοπελες με τον ίδιο "εθισμό". Ίσως αν το δείτε παρέα να ξεμπλοκάρει με την ντροπή της μπροστά σου κ να σκεφτεί λίγο "τι φάση με εμένα;;; ". Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Της ζήτησες μετά συγνώμη? Της είπες ότι θα είσαι πάντα δίπλα της και την αγαπάς ο,τι και να γίνει ? Ότι δε σε πειράζει το πρόβλημα αυτό και ίσως κάνεις και κάπως χιούμορ ώστε να νιώθει άνετα, στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι τρελό.
Τα πράγματα τα πάει πίσω μετά? Αυτά πχ που πήρε από το σπίτι σου θα δεχόταν να τα επιστρέψει?
Εννοειται οτι της ζητησα συγνωμη και εννοειται της ειπα οτι ακομα και μετα απο αυτο δεν εχει αλλαξει τιποτα μεσα μου και οτι θα ειμαι διπλα της οτι μα οτι και να γινει. Οχι δεν μπηκα στον κοπο να αναφερω κατι για επιστροφες γιατι πραγματικα δεν με ενδιαφερε αυτο το κομματι
Το θεμα ειναι οτι το δουλευει αρκετα χρονια με ειδικο και επισης περα απο τον ειδικο θελεις και καποια βοηθεια-συμπαρασταση απο τους γυρω σου και ειδικοτερα πιστευω απο τον ανθρωπο σου ο οποιος σου δειχνει κιολας οτι θα εκανε τα παντα για σενα.. Γιατι με αυτην την λογικη αν μετα βρει αλλον παλι τα ιδια θα κανει και επισης δεν ξερει και που θα μπλεξει.. Μπορει ο αλλος να του την βαρεσει και να την τρεχει σε αστυνομιες και δικαστηρια κ.α κ.α...
Τζορτζ για να συμφωνήσει ο ειδικός πρέπει πρώτα να το θέλει η κοπέλα. Αλλιώς δε γίνεται επουδενι.
Κι ομως δεν γινεται γιατι ειναι σαν να λεει για το προβλημα της.. Ιατρικο απορρητο