Χωρισμός μετά από σχεδον 4 χρόνια - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 63
    Junior Member
    Αν διαβαζες οτι γραφτηκε θα καταλαβεις αν ειναι προβλημα δικο της ή συμπερασμα δικο μου

Senior Member
    Εγω θα πω κάτι που δε θα σου αρέσει. Χαιρομαι για τη σταση που κρατάς γιατί φαινεται οτι όντως τη θες αλλα δε μπορούμε παντα να είμαστε πάντα με τον άνθρωπο που θέλουμε για πολλους λόγους. Και οι δύο λόγοι που ανεφερες ειναι αρκετά σημαντικοί. Και οτι δεν αισθάνεται ασφάλεια αλλα και το ότι δεν νιώθει καλά με το πρόβλημα της..
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Junior Member
    Μα το θεμα αυτο με την ασφαλεια ηταν μουφα γιατι απο την αρχη δεν μου ειπε για υο πραγματικο προβλημα.. Μεχρι που μου το ειπε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Στην αρχή λες ότι σε χώρισε γιατί αισθάνεται ανασφάλεια που δεν έχεις σταθερή δουλειά και μετά λες το πρόβλημα είναι η κλεπτομανία. Στο δήλωσε η ίδια ότι εκεί είναι το πρόβλημα ή είναι το δικό σου συμπέρασμα;
    εδω ειχα καταληξει κι εγω.
    αυτα που λεει, δεν δειχνουν να απομακρυνθηκε λογω τους προβληματος της με την κλεπτομανια.
    μηπως ειναι αλλοι οι λογοι απο πλευρας της;;;
    δλδ.. αφου το ξερεις και το δεχεσαι και θελεις να μεινεις διπλα της, και παιρνει και βοηθεια απο ειδικο, γιατι να φυγει γι αυτο το προβλημα;;
    μηπως ειναι αλλος ο λογος που εφυγε;

Junior Member
    Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω.. Εγω σε καποια φαση ξεφυγα πολυ με αυτα που της ειπα μπας και μου πει τον πραγματικο λογο.. Εγω λεω οτι κατα πασα πιθανοτητα μπορει να νιωθει και ντροπη οσο κι αν εγω θελω να μεινω διπλα της και της δειχνω οτι δεν με ενοχλει αυτο το πραγμα μπορει αυτη να νιωθει αμηχανα και αβολα με ολο αυτο που εγινε.. Πραγματιμα δεν ξερω δεν μπορω να μπω στην γυναικεια ψυχολογια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Geor12345 View Post
    Δεν ξερω ρε παιδια τι να πω.. Εγω σε καποια φαση ξεφυγα πολυ με αυτα που της ειπα μπας και μου πει τον πραγματικο λογο.. Εγω λεω οτι κατα πασα πιθανοτητα μπορει να νιωθει και ντροπη οσο κι αν εγω θελω να μεινω διπλα της και της δειχνω οτι δεν με ενοχλει αυτο το πραγμα μπορει αυτη να νιωθει αμηχανα και αβολα με ολο αυτο που εγινε.. Πραγματιμα δεν ξερω δεν μπορω να μπω στην γυναικεια ψυχολογια
    δηλαδη τι ακριβως της ειπες;

Junior Member
    Αρχισα να την βριζω, να την λεω π@@@@να και αλλα διαφορα και επειδη προσβληθηκε αναγκαστικε να μου πει οτι μου ειπε και επισης το πως ξεκινησε ολο αυτο απο την εφηβεια της

Κλεπτομανια. Μια εκδήλωση ψυχολογικού κενου που όμως μπορεί να στείλει τον άνθρωπο και στη φυλακή. Ειναι λογικό να νιώθει ντροπή αλλά δεν είναι εύκολο να το κόψει. Εφόσον λες την αγαπάς θα κάνεις υπομονή με τις ανασφάλειες της την κυκλοθυμία της αλλά και τις ενοχές της. Αν δεν αποφασίσει να το δουλέψει με ειδικό σοβαρά γιατί δε θέλει κάποιο πρόβλημα ότι και αν πεις δε θα αλλάξει. Στο νετφλιξ βγήκε σειρά Trinkets και δείχνει κοπελες με τον ίδιο "εθισμό". Ίσως αν το δείτε παρέα να ξεμπλοκάρει με την ντροπή της μπροστά σου κ να σκεφτεί λίγο "τι φάση με εμένα;;; ". Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Αρχισα να την βριζω, να την λεω π@@@@να και αλλα διαφορα και επειδη προσβληθηκε αναγκαστικε να μου πει οτι μου ειπε και επισης το πως ξεκινησε ολο αυτο απο την εφηβεια της
    Της ζήτησες μετά συγνώμη? Της είπες ότι θα είσαι πάντα δίπλα της και την αγαπάς ο,τι και να γίνει ? Ότι δε σε πειράζει το πρόβλημα αυτό και ίσως κάνεις και κάπως χιούμορ ώστε να νιώθει άνετα, στο κάτω κάτω δεν είναι και κάτι τρελό.

Τα πράγματα τα πάει πίσω μετά? Αυτά πχ που πήρε από το σπίτι σου θα δεχόταν να τα επιστρέψει?

Junior Member
    Εννοειται οτι της ζητησα συγνωμη και εννοειται της ειπα οτι ακομα και μετα απο αυτο δεν εχει αλλαξει τιποτα μεσα μου και οτι θα ειμαι διπλα της οτι μα οτι και να γινει. Οχι δεν μπηκα στον κοπο να αναφερω κατι για επιστροφες γιατι πραγματικα δεν με ενδιαφερε αυτο το κομματι

Junior Member
    Το θεμα ειναι οτι το δουλευει αρκετα χρονια με ειδικο και επισης περα απο τον ειδικο θελεις και καποια βοηθεια-συμπαρασταση απο τους γυρω σου και ειδικοτερα πιστευω απο τον ανθρωπο σου ο οποιος σου δειχνει κιολας οτι θα εκανε τα παντα για σενα.. Γιατι με αυτην την λογικη αν μετα βρει αλλον παλι τα ιδια θα κανει και επισης δεν ξερει και που θα μπλεξει.. Μπορει ο αλλος να του την βαρεσει και να την τρεχει σε αστυνομιες και δικαστηρια κ.α κ.α...

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι το δουλευει αρκετα χρονια με ειδικο και επισης περα απο τον ειδικο θελεις και καποια βοηθεια-συμπαρασταση απο τους γυρω σου και ειδικοτερα πιστευω απο τον ανθρωπο σου ο οποιος σου δειχνει κιολας οτι θα εκανε τα παντα για σενα.. Γιατι με αυτην την λογικη αν μετα βρει αλλον παλι τα ιδια θα κανει και επισης δεν ξερει και που θα μπλεξει.. Μπορει ο αλλος να του την βαρεσει και να την τρεχει σε αστυνομιες και δικαστηρια κ.α κ.α...
    Δε ξερω αν ειναι σωστο, αλλα ... λες αν μιλουσες εσυ με τον δικό της ειδικο .. μηπως εβγαζες άκρη? (sorry, αν το εχεις πει καπου πιο πανω αλλα τα ξεχναω με τοσα threads)

Δηλαδη να του πεις το προβλημα, την συμπεριφορά της... μπορει κατι παραπανω να ξερει.

Τζορτζ για να συμφωνήσει ο ειδικός πρέπει πρώτα να το θέλει η κοπέλα. Αλλιώς δε γίνεται επουδενι.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τζορτζ για να συμφωνήσει ο ειδικός πρέπει πρώτα να το θέλει η κοπέλα. Αλλιώς δε γίνεται επουδενι.
    Δεν εννοώ να του πει τα μυστικά της. Αλλά το πώς να διαχειριστεί την κατάσταση. Δηλαδή σαν άλλος πελάτης, αυτό γίνεται.

Junior Member
    Κι ομως δεν γινεται γιατι ειναι σαν να λεει για το προβλημα της.. Ιατρικο απορρητο

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast