Και σε εμένα έτσι ξαφνικά ξεκίνησε και ενώ τόσα χρόνια έμπαινα κανονικά σε λεωφορείο χωρίς κάποιο θέμα.... Και από τότε πραγματικά μερικες φορές όταν μπαίνω κάτι με πιάνει σαν μικρές κρίσεις πανικού... Μερικές φορές το παλεύω βέβαια
Printable View
Μήπως έγινε κάτι μέσα σε κάποιο λεωφορείο το οποίο σας σοκαρε;
Γιατί απλά είχα την φοβια αυτή να μν το πάθω... Το σκεφτόμουν συνεχεια να μν το πάθω... Να μν μου έρθει να ζαλιστω μέσα στο λεωφορείο... Όταν περνούσε ο καιρός και επειθα τον εαυτό μου ο, τι αφού δεν το έχεις πάθει ποτέ ούτε τώρα θα το πάθεις όλα ήταν οκ... Αλλά πολλές φορές με έπιανε το άγχος αυτό
Να καταργηθούν τα λεωφορεία να ηρεμήσετε χαχα. πλακιτσα για να χαλαρώσουμε
εννουσα οτι με τα φαρμακα θα παψεις να στηριζεσαι μονο στη δικη σου δυναμη...αλλα κ ο εγκεφαλος θα μαθει να λειτουργει ετσι.....κ μετα θα ειναι πολυ δυσκολο η ακατορθοτο να ζησεις χωρις αυτα......βεβαια αν σου παει καλα το φαρμακο ειναι πρωτιμοτερο απ το να βασανιζεσαι........Αυτο που ειδα σε εμενα ειναι οτι οταν ειχα αρχισει να εχω κρισεις πανικου πριν παρω φαρμακα τις αντιμετωπιζα με μεγαλυτερη ψυχραιμια,,,,ενω πλεον χρειαζομαι απαραιτητα ηρεμιστικα......και οσο περασε κ ο καιρος και αντιψυχωτικο καμια φορα για να σταματησει μια απλη κριση πανικου που στο παρελθον με ενα χαμομηλι παιζει να ημουν καλα μετα,,,,αυτο θεωρω πιο αδυναμη,ευαλωτη κ εξαρτημενη απ τα φαρμακα.....
Εγώ σκεφτόμουν ότι έχω 4 ώρες ταξίδι και με αγχωνομουν αλλά όταν ερχόταν η ώρα και έμπαινα στο λεωφορείο και μετά από λίγο που ξεκίναγε ένιωθα καλά ηρεμοθσα έβαζα μουσική και κοίταγα έξω και ήμουν κομπλέ