Άγχος-αντιμετώπιση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 64
    Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    αα τοτε αλλάζει το θέμα.. Νόμισα ότι πήγες απευθειας ψυχίατρο..
    Πήγα κ δεν έβγαζα ακρη με την ψυχολόγο.. Κ ο ψυχίατρος μ είπε ότι κ πολύ άργησα να πάω με τις φοβίες που έχω.. Γιατί είμαι 23 κ έχω χάσει ήδη ένα χρόνο απ τη ζωή μου, δε γίνεται άλλο έτσι

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Maria10 View Post
    Πήγα κ δεν έβγαζα ακρη με την ψυχολόγο.. Κ ο ψυχίατρος μ είπε ότι κ πολύ άργησα να πάω με τις φοβίες που έχω.. Γιατί είμαι 23 κ έχω χάσει ήδη ένα χρόνο απ τη ζωή μου, δε γίνεται άλλο έτσι
    Όταν ο ψυχολόγος δεν είναι κατάλληλος, πάμε παρακάτω..

Senior Member
    Όταν ο ψυχολόγος δεν είναι κατάλληλος, πάμε παρακάτω..
    Νομίζω το θέμα δε γινόταν να λυθεί με ψυχολόγο...

Και εγώ είμαι 21 και σκέφτομαι ότι δεν γίνεται αυτό άλλο.. Θέλω να ζήσω ωραία την ζωή μου γι αυτό και εγώ θα ξεκινήσω με ψυχολόγο να δω αν και θα αργήσω να πάω

Γενικά βγαίνεις; Πας για καφέ;
    Όσο είμαι στην πόλη που σπουδάζω εντάξει δεν βγαίνω όλη την ώρα για καφέ απλά και μόνο που θα πάω κάθε μέρα στην σχολή με βοηθάει... Και καμιά φορά μπορεί να βγω και μόνη μου για ψώνια ή να 0αω σούπερ μάρκετ

Καλησπέρα!!
    Διαβάζω σε πολλά ποστ εδώ ότι πολλοί έχουν θέμα με το άγχος τους, σε μη διαχειρισιμο σημείο, όπως και γω τον τελευταίο 1χρονο. Ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος που να το αντιμετώπισε δραστικά; κρίσεις πανικού, άγχος για το παραμικρό; ας πούμε εμένα μ έχει πιάσει κάτι κ δε θέλω να μπω σε λεωφορείο..ή αγχώνομαι όταν έχω μια υποχρέωση, ακόμα κ να βγω για έναν καφέ.. Πράγματα που παλιά έκανα μηχανικά, τώρα μου δυσκολεύει την καθημερινότητα
    Αυτό με το λεωφορείο ακριβώς το είχα και εγώ... Όταν ήταν να πάω κάπου και έπρεπε να μπω σε λεωφορείο πραγματικά ήταν ο, τι χειρότερο... Και από τότε έχω παρατηρήσει ο, τι σιγά σιγά βγήκαν και άλλα μετά σχετικά με το άγχος

Senior Member
    Quote Originally Posted by nightwalker77777 View Post
    Και εγώ είμαι 21 και σκέφτομαι ότι δεν γίνεται αυτό άλλο.. Θέλω να ζήσω ωραία την ζωή μου γι αυτό και εγώ θα ξεκινήσω με ψυχολόγο να δω αν και θα αργήσω να πάω
    Εγώ είμαι 23 κ βλέπω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός.. Κ έχω χάσει ήδη 1 χρόνο σ αυτή την κατάσταση.. Φοβίες, πανικοί κ κλείσιμο στο σπιτι.. Ούτε ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό.. Να πας κ μακάρι να σε βοηθήσει ειλικρινά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Geo93 View Post
    Αυτό με το λεωφορείο ακριβώς το είχα και εγώ... Όταν ήταν να πάω κάπου και έπρεπε να μπω σε λεωφορείο πραγματικά ήταν ο, τι χειρότερο... Και από τότε έχω παρατηρήσει ο, τι σιγά σιγά βγήκαν και άλλα μετά σχετικά με το άγχος
    Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτό σε μένα, μπορεί να έπαιρνα κ 4 λεωφ τη μέρα.. Τελείως ξαφνικά.. Τώρα σου πέρασε;

george1520
    Guest
    Ναι γερασατε και οι δυο σας. .

Αν πεισμωσετε και οι δυο σας θα το αντιμετωπίσετε.. αν το αφήσετε μα σας τρωει.. απλα θα κοιτατε

Senior Member
    Ναι γερασατε και οι δυο σας. .

Αν πεισμωσετε και οι δυο σας θα το αντιμετωπίσετε.. αν το αφήσετε μα σας τρωει.. απλα θα κοιτατε
    Δε νομίζω ότι θέλει καμια απ τις 2 να είναι στην κατάσταση αυτή. Κάποιες φορές απλά δε μπορείς να πιεστεις άλλο, σου φαίνονται όλα βουνό

george1520
    Guest
    Εγω δεν σου λεω να αντιδρατε όταν είσαστε σε κατάσταση ηρεμιας. Αν για παράδειγμα σε αγχωνει να πας με το λεωφορείο; Να μπεις στο λεωφορείο και να πας. Κόντρα στον φόβο σου.

Senior Member
    μακαρι να σου παν καλα,,,κ καλη αρχη,,,,γιατι κ με τα χαπια δημιουργουνται πολλα θεματα...αν θα σε πιασουν,ποιο θα σου τεριαξει,τι αντιδραση κ παρενεργειες θα χεις.....κ σιγουρα σε κανουν πιο αδυναμη στο μελλον.......μακρια απ τις βενζο κ τα ηρεμιστικα...αν σ πουνε

Senior Member
    Quote Originally Posted by thanosP View Post
    μακαρι να σου παν καλα,,,κ καλη αρχη,,,,γιατι κ με τα χαπια δημιουργουνται πολλα θεματα...αν θα σε πιασουν,ποιο θα σου τεριαξει,τι αντιδραση κ παρενεργειες θα χεις.....κ σιγουρα σε κανουν πιο αδυναμη στο μελλον.......μακρια απ τις βενζο κ τα ηρεμιστικα...αν σ πουνε
    Σ ευχαριστώ πολύ! Μου είπε δε θα τα πάρω για πολύ.. Τι εννοείς αδύναμη;

Senior Member
    Εγω δεν σου λεω να αντιδρατε όταν είσαστε σε κατάσταση ηρεμιας. Αν για παράδειγμα σε αγχωνει να πας με το λεωφορείο; Να μπεις στο λεωφορείο και να πας. Κόντρα στον φόβο σου.
    Ίσως το αντιμετωπίζεις έτσι γιατί είσαι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, κάτι που δε μπορώ να γνωρίζω φυσικά.. Αλλά νομίζω ο καθένας ξέρει τα όρια του.. Κ σου λέω ήμουν υπερδραστηρια κ ξαφνικά μια ευθεία γραμμή. Δε μπορώ καν να βρω πως και γιατί

george1520
    Guest
    Ίσως το αντιμετωπίζεις έτσι γιατί είσαι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, κάτι που δε μπορώ να γνωρίζω φυσικά.. Αλλά νομίζω ο καθένας ξέρει τα όρια του.. Κ σου λέω ήμουν υπερδραστηρια κ ξαφνικά μια ευθεία γραμμή. Δε μπορώ καν να βρω πως και γιατί
    Μαρία ναι τωρα είμαι καλύτερα. Σου λέω, εκείνο το διάστημα (που ήταν πριν κάτι μήνες) το γεγονός ότι σηκωνόμουν απο το κρεβάτι για μένα ήταν θαυμα. Καθόμουν και σκεφτόμουν πχ. Πως κατάφερα ΕΓΩ να παω ταξίδι; (αυτό ακόμη το σκέφτομαι η αληθεια), πως μπορούσα να απουσιαζα ώρες απο το σπίτι χωρίς άγχος, πως μπορούσα να πηγαίνω για καφε. Νόμιζα πως η παλιά μου ζωή ήταν κάποιου άλλου γιατί ένιωθα σαν φυτό μέσα στο σπίτι. Που δεν μπορεί ουτε έξω απο την πόρτα να βγει.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast