Originally Posted by
Papillon
Γεια σας! Καλως σας βρίσκω! Είμαι καινουρια αλλά ήρθα για να μείνω! Γραφω γιατι θελω να μάθω τι σκέφτεστε σχετικά με το θέμα μου, τι γινεται στα άλλα ζευγάρια κλπ...
Είμαι σε μια σχέση 3 χρόνια και συγκατοικούμε τα 2. Γενικά είμαστε πάρα πολύ καλά και αγαπημένοι και όλα τέλεια. Εχουμε περάσει και οικογενειακες δυσκολίες της ζωής αλλά ολα μεσα στην ζωή ειναι και προχωράμε με πολλή αγάπη. τέλος παάντων, το θέμα ειναι οτι το σεξ έχει μειωθεί πάρα πολύ. Είναι ενα κομμάτι που έχει μείνει πίσω και για να είμαι πιο συγκεκριμμένη συμβαινει 1 φορά το μήνα. Εδώ να πω, οτι δν ειναι οτι δεν με θέλει ή κάτι τέτοιο, ίσα ίσα με έχει θεά! Δεν φαντάζεται να με χάσεικλπ! Το λεω για να ξεκαθαρίσουμε αυτό το κομμάτι! Επίσης έχω καταλάβει οτι που κ που αυνανίζεται, ίσως με κάποιο οπτικό υλικό, δενξέρω ακριβώς. Καποια στιγμή είχα κάνει μια συζήτηση με εναν φίλο μου και μου εξηγούσε οτι πραγματικά για τους αντρες αυτό είναι άσχετο.Οτι όπως και να έχει, ειναι κάτι που θα κάνουν πάντα κάποια στιγμή αν βρουν ευκαιρια μονοι στο σπιτι η στο μπάνιο, είναι στο DNA τους.
Τελος πάντων, θελω να πω οτι ενω αυτος ο ανθρωπος ειναι το αλλομου μισο και έχω φανταστει πραγματικά να κανουμε οικογένεια, πολλές φορές μου μπαίνουν σκέψεις κατά πόσο είναι φυσιολογικά όλα αυτά, τι γινεται στα άλλα ζευγάρια, ειναι οκ το 1 φορά το μήνα? ολοι αυνανιζεστε ετσι κι αλλιως λολ?
Ειμαι γυναικα και ωρες ωρες σκεφτομαι αν ολες θυσιάζουμε ενα μερος των σεξουαλικών αναγκων μας μπροστά στο οτι βρήκαμε τον τέλειο σύντροφο και πως έτσι γινεται. Καμιά φορά με πιάνει το παράπονο, και η ανασφάλεια...ενω δεν θα επρεπε,γιατι ειναι φουλ σε μενα κολλημενος κατα τ άλλα. Αλλά όταν σκέφτομαι οτι θα μπορούσαμε να κανουμε σεξ
Θα ήθελα γνωμες λοιπον , απο γυναικες κ άντρες.
Ευχαριστω