Σεξουαλική ζωή στα 35 - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 34 of 34
    Senior Member
    Αρχικά, θα ήθελα να επισημάνω κάτι το οποίο μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτής της κατάστασης. Υπάρχει περίπτωση ο σύντροφος σου να έχει κάποιες προτιμήσεις στο σεξ, τις οποίες φοβάται-ντρέπεται-δεν τολμα τελοσπαντων να τις συζητήσει μαζί σου. Συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια αυτό, και δεν έχει καμία σχέση με το αν σε θέλει ερωτικά. Αν συμβαίνει αυτό, απλώς δε μπορεί να κάνει τις φαντασιώσεις του πράξη μαζί σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θέλει να τις κάνει μόνο μαζί σου.

Junior Member
    Quote Originally Posted by its_me View Post
    Αρχικά, θα ήθελα να επισημάνω κάτι το οποίο μπορεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην έκβαση αυτής της κατάστασης. Υπάρχει περίπτωση ο σύντροφος σου να έχει κάποιες προτιμήσεις στο σεξ, τις οποίες φοβάται-ντρέπεται-δεν τολμα τελοσπαντων να τις συζητήσει μαζί σου. Συμβαίνει σε πολλά ζευγάρια αυτό, και δεν έχει καμία σχέση με το αν σε θέλει ερωτικά. Αν συμβαίνει αυτό, απλώς δε μπορεί να κάνει τις φαντασιώσεις του πράξη μαζί σου. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θέλει να τις κάνει μόνο μαζί σου.
    Εχεις δικιο!!! Ειναι και αυτό!!! Αλλά επειδη μου το εχει πει, και εχω δωσει πράσινο φως, δεν το θεωρώ εμπόδιο. Δηλαδη μου εχει πει οτι ακριβως επειδη το ιδανικό του ειναι καποια πράγματα άλλα...αλλά επειδη ταυτόχρονα ειμαι και το τέλειο κορίτσι που θέλει δίπλα του, κάπως αυτό γινεται κάτι στο μυαλό του και κολλάει!!! Δν εχει ριξει φταιξιμο πανω μου. Το παει γενικά, οτι γινεται ενα κοκομπλόκο και θελει υπομονη, οικειοτητα κ ανεση! Πφφφφφ.... ρε παιδιά δεν ξερω.... τον αγαπαω αυτον τον ανθρωπο, αλλά δεν ειναι ωραιο μια γυναικά να ακυρώνεται έτσι.... δεν ξερω πια τι να κανω...

Senior Member
    1 φορά τον μήνα είναι πολύ λίγο. Η έχει σκοπό να φύγει η υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Papillon View Post
    Γεια σας! Καλως σας βρίσκω! Είμαι καινουρια αλλά ήρθα για να μείνω! Γραφω γιατι θελω να μάθω τι σκέφτεστε σχετικά με το θέμα μου, τι γινεται στα άλλα ζευγάρια κλπ...
    Είμαι σε μια σχέση 3 χρόνια και συγκατοικούμε τα 2. Γενικά είμαστε πάρα πολύ καλά και αγαπημένοι και όλα τέλεια. Εχουμε περάσει και οικογενειακες δυσκολίες της ζωής αλλά ολα μεσα στην ζωή ειναι και προχωράμε με πολλή αγάπη. τέλος παάντων, το θέμα ειναι οτι το σεξ έχει μειωθεί πάρα πολύ. Είναι ενα κομμάτι που έχει μείνει πίσω και για να είμαι πιο συγκεκριμμένη συμβαινει 1 φορά το μήνα. Εδώ να πω, οτι δν ειναι οτι δεν με θέλει ή κάτι τέτοιο, ίσα ίσα με έχει θεά! Δεν φαντάζεται να με χάσεικλπ! Το λεω για να ξεκαθαρίσουμε αυτό το κομμάτι! Επίσης έχω καταλάβει οτι που κ που αυνανίζεται, ίσως με κάποιο οπτικό υλικό, δενξέρω ακριβώς. Καποια στιγμή είχα κάνει μια συζήτηση με εναν φίλο μου και μου εξηγούσε οτι πραγματικά για τους αντρες αυτό είναι άσχετο.Οτι όπως και να έχει, ειναι κάτι που θα κάνουν πάντα κάποια στιγμή αν βρουν ευκαιρια μονοι στο σπιτι η στο μπάνιο, είναι στο DNA τους.
    Τελος πάντων, θελω να πω οτι ενω αυτος ο ανθρωπος ειναι το αλλομου μισο και έχω φανταστει πραγματικά να κανουμε οικογένεια, πολλές φορές μου μπαίνουν σκέψεις κατά πόσο είναι φυσιολογικά όλα αυτά, τι γινεται στα άλλα ζευγάρια, ειναι οκ το 1 φορά το μήνα? ολοι αυνανιζεστε ετσι κι αλλιως λολ?
    Ειμαι γυναικα και ωρες ωρες σκεφτομαι αν ολες θυσιάζουμε ενα μερος των σεξουαλικών αναγκων μας μπροστά στο οτι βρήκαμε τον τέλειο σύντροφο και πως έτσι γινεται. Καμιά φορά με πιάνει το παράπονο, και η ανασφάλεια...ενω δεν θα επρεπε,γιατι ειναι φουλ σε μενα κολλημενος κατα τ άλλα. Αλλά όταν σκέφτομαι οτι θα μπορούσαμε να κανουμε σεξ
    Θα ήθελα γνωμες λοιπον , απο γυναικες κ άντρες.
    Ευχαριστω
    Μια φορα το μηνα ειναι λιγο. Ειδικα οταν ειστε τοσο νεοι. Βεβαια,παιζουν ρολο και τα ωραρια σας. Μπορει να εχει καποιο προσωπικο θεμα ο ιδιος και να μην θελει να στο πει. Εσυ τι σκεφτεσαι να κανεις; Θα του ξαναμιλησεις;

Page 3 of 3 FirstFirst 123