Ο γραπτος λόγος μπορεί να παρεξηγηθει στο ύφος του.
Αλλά πού ακριβώς ανεφερα ως ζώα όσους πιστευουν; Εχω νομικές γνώσεις και ξέρω τι μπορει να εκφερεται στα πλαισια της ελευθερίας του λόγου, αν κάποιος θιγεται μπορει να κανει αναφορά στη ΔΗΕ και θα τα πουμε στα δικαστήρια, αν βρεθεί εισαγγελέας να πάρει στα σοβαρά την εν λόγω καταγγελία και δεν αρχειοθετηθει ήδη απο την δίωξη. Κι εγω μπορει να θεωρησω προσβλητικα οσα λες και να σου κανω μηνυση αυτη τη στιγμη, θα κανω καταγγελια στη ΔΗΕ ,θα βρουν τα στοιχεια σου κ.ο.κ. , αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει οντως αδικημα. Ο καθένας εκφράζει την απόψη του, αν σε θίγει, δικαίωμα σου αλλά δεν μπορεις να απαιτεις να μην την εκφραζω. Και δεν χαρακτηρισα κανέναν ζωο. Στο άλλο θέμα θα απαντησω αναλυτικά για την απόψη μου,με επιχειρηματα,όταν γράφω απο λαπτοπ και μπορω να γράψω περισσοτερα.
Οσον αφορα την "επιθεση", δεν ισχύει. Μου επιτιθονται,ανεξαρτήτως προθεσεων (άσχετα δηλαδή αν εχουν την προθεση να βοηθήσουν), χαρακτηρίζοντας με "κατά φαντασιαν ασθενή", κατι που ειναι πολυ προσβλητικο για οσους βιωνουν μια χρονια παθηση. Αμυνομαι στους δικούς τους χαρακτηρισμούς. Και δεν εβρισα κανέναν και παλι, επιχειρηματα χρησιμοποιω. Εφόσον κάτι αντιτίθεται στις απόψεις μου,θα το πω. Βιωνω μια δύσκολη κατάσταση με την υγεία μου, λες να είμαι τόσο ηλίθιος και αφελής πια που να μην σκεφτηκα ότι ειναι ψυχολογικό; Το σκεφτηκα, έκανα τις δοκιμές μου,δεν είναι, ειναι μια κατάσταση ή ορμονικη ή αιματολογικη και μου δημιουργεί πολλα προβλήματα στην καθημερινότητα μου και στην ψυχική και σωματική μου υγεία. Το να έρχετε καποιος, χωρίς να έχει διαβασει τα θέματα μου και να μου λέει λες και έχω iq 50 "έλα ρε φιλε ,αγυμναστος θα είσαι για αυτό ανεβαίνουν οι παλμοι" προφανως θα απαντησω εξίσου δεικτικα, γιατι όχι μονο δεν ήμουν αγυμναστος πριν με πιασει, αλλά είχα παλμους μαραθονοδρόμων. Λες και αν ηταν τοσο απλο δεν θα το είχα εφαρμόσει ήδη.
Το έργο του Μολιερου το έχω διαβάσει, είναι καπως μοιρολατρικες οι αποφανσεις του για την αρρώστια και το ιατρικό επαγγελμα. Πλεον δεν ξέρω αν εντάσσομαι καν στον ορισμό του υποχονδριου. Δεν αγχωνομαι με το παραμικρο πια, αγχωνοναι αποκλειστικα με θέματα που σχετίζονται με το σύνδρομο της ορθοστατικης ταχυκαρδιας.
Για να κλεισεις σε νοσοκομείο αυτή την περιοδο είναι δύσκολα, θέλω, αλλά ξέρω και άλλο άτομο με παρομοιο πρόβλημα απο άλλη περιοχη της ελλάδας,του ακυρωσαν το ραντεβού. Θα παρω να ρωτησω ωστόσο.