Συμφωνώ ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι.. Αλλά η ερώτηση σου ήταν κάπως...
Αυτά.. Καλή συνέχεια.
Printable View
Aρχικα να πω πως σχετικά με την ερώτηση που έγινε και σχολιαστηκε προσπάθησα να θεωρήσω πωσ δεν ειπώθηκε με πρόστυχο τροχό εξου κ απάντησα χωρίς να επεκταθώ.. Τον έχω ρωτήσει και συνέχεια δείχνω πως δεν μ αρέσει αυτό που γίνεται αλλά ποτέ δεν μ δίνει μια απάντηση
μα, δεν χρειαζεται να δειχνεις οτι δεν σου αρεσει ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ και να μην το ξανασυζητησεις ποτε. το ξερει πολυ καλα οτι δεν σου αρεσει.
επρεπε εξ αρχης να επιμεινεις να παρεις μια απαντηση. κι αν η απαντηση ή η ιδια η σταση του σε ξενερωσει, να αποφασισεις τι θα κανεις.
υποθετω οτι θα συμβαινει και σε αλλους αυτο, επομενως το θεμα δεν ειναι αν δεν φιλαει αυτος, αλλα αν σου αρεσει εσενα. εφοσον δεν σου αρεσει, ας βρει μια που δεν θελει να φιλιεται, κι εσυ εναν που θελει να φιλιεται..
Να σε ρωτήσω κάτι Mia1; Κατά τα άλλα είναι εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί σου;
Οπότε πάω να αρχίσω κουβέντα δεν την συνεχιζει η δεν δίνει κάποια συγκεκριμένη απαντήση και κάνει κάτι για να τραβήξει την προσοχή από αυτό. Έτσι εγώ με το παραμικρό άσχετο το επαναφέρω στο νου και τσαντιζομαι με τα πάντα. Έφτασα κάποιες φορές στο σημείο να πω τέλος αλλά με τραβάει πίσω κ δεν με αφήνει να φύγω. Όσο για το αν είναι γενικά τρυφερός, κάποιες φορές ναι είναι αλλά όχι συχνά.
Έχεις σκεφτεί μήπως έχει φόβο δέσμευσης ή φόβο να εκφράσει τα αισθήματά του ή θεωρεί ότι με το να "ζητιανεύεις" φιλιά και τρυφερότητα θεωρεί ότι σε έχει "υπό" κι αυτός έχει το πάνω χέρι; Όπως και να το κάνεις, δεν νομίζω ότι είναι υγιής συμπεριφορά αυτή μέσα στη σχέση, μάλλον χειριστική είναι. Και βλέπω ότι δεν σε καλύπτει. Άρα γιατί μένεις εκεί;
Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά πραγματικά... Βγήκε από κάτι δύσκολο και για αυτό του έχω δώσει τόσο χρόνο και προσπάθησα να μην τον πιέσω για να του βγει από μόνο του αλλά πλέον νομίζω πως δεν το αντέχω... Κάποιες στιγμές δεν το σκέφτομαι αλλά πάντα επανέρχεται....
Mia έχω την εντύπωση πως βολεύεται με τη όλη κατάσταση, τα έχει βρει ή του έχουν έρθει όλα όπως θέλουν και η ζωή συνεχίζεται. Καταλαβαίνω το ενδεχόμενο να τον αγαπάς αλλα νομίζω πως μία σχέση τη κάνουμε για να είμαστε καλά και όχι να προβληματιζόμαστε ή να στεναχωριόμαστε. Εν τω μεταξύ ο χρόνος δεν είναι χρήμα στις σχέσεις αλλά ο χαμένος χρόνος στις σχέσεις έχει τεράστιο κόστος.
Νιώθω πράγματα κ έχω συνηθίσει αλλά φοβάμαι πως και οι δύο χάνουμε οντωσ τον χρόνο μας...
δεν υπαρχει λογος να μην θελεις να σε φιλησει ο ανθρωπος σου, σουταρετον πως αντεξες