Σχέση χωρίς φιλιά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Η τρυφεροτητα εκφραζεται με διαφορους τροπους, αλλα ας το κλεισουμε εδώ γιατι ο καθε ένας την αντιλαμβανεται και την εκφραζει διαφορετικά
    Συμφωνώ ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι.. Αλλά η ερώτηση σου ήταν κάπως...

Αυτά.. Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είσαι σε φόρουμ ψυχολογίας.. Εσύ το έχεις κάνει τσατ ρουμ να την πέσεις σε όλες και χρησιμοποιείς χυδαιες φράσεις.. Μπορείς να ρωτήσεις κάτι με χίλιους τρόπους και εσύ επιλέγεις τους χειρότερους. Αλλά δεν φταις εσύ, οι διαχειριστές φταίνε που αφήνουν κάτι τύπους σαν εσένα να λένε τις εξυπνάδες τους και μετά "δεν φταίω εγώ που το πήρες έτσι"..
    Αλήθεια; Σε ποια την έπεσα; Για πες μου ένα μέλος. Υπάρχει καποια εδώ μέσα που μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Δεν ρωτησα γιατι ειμαι προστυχος, ρωτησα γιατι ηθελα να δω αν τυχον ο τυπος αποφευγει γενικά να χρησιμοποιει το στομα του μηπως πχ γενικά σιχαινεται να το κάνει. Θα μπορουσε πχ στο στηθος να μην ειχε θέμα ή στο αυτί . Αλλα οκ αν το σκεφτεται πονηρα καποιος δεμ φτσίω εγώ.
    Προσωπικά δεν σκέφτηκα πονηρά..Σκέφτηκα ακριβώς αυτό που είπες...
    Το θέμα της (επαναλαμβάνω) δεν είναι αυτό...
    Εύχομαι να φυσήξει δυνατός αέρας... Να πάρει μακριά όλα τα σκουπίδια της ζωής μου...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mia1 View Post
    Σχέση χωρίς φιλιά
    Από την αρχή της σχέσης δεν με φιλούσε στο στόμα..Πέρασε ένας χρόνος που ειμαστε μαζί και αποφεύγει να με φιλήσει, τόσο στο σεξ όσο και γενικά. Αρχικά το επιδιωκα αλλά από κάποιο σημείο και μετά πάγωσα. Γίνεται να μην αρέσουν σε κάποιον τα φιλιά?
    δεν τον εχεις ρωτησει ποτε γιατι (δεν) το κανει;
    δεν εισαι περιεργη να μαθεις την απαντηση του; κι αν το συζητησες, εκεινος τι σου ειπε;

Junior Member
    Aρχικα να πω πως σχετικά με την ερώτηση που έγινε και σχολιαστηκε προσπάθησα να θεωρήσω πωσ δεν ειπώθηκε με πρόστυχο τροχό εξου κ απάντησα χωρίς να επεκταθώ.. Τον έχω ρωτήσει και συνέχεια δείχνω πως δεν μ αρέσει αυτό που γίνεται αλλά ποτέ δεν μ δίνει μια απάντηση

george1520
    Guest
    Aρχικα να πω πως σχετικά με την ερώτηση που έγινε και σχολιαστηκε προσπάθησα να θεωρήσω πωσ δεν ειπώθηκε με πρόστυχο τροχό εξου κ απάντησα χωρίς να επεκταθώ.. Τον έχω ρωτήσει και συνέχεια δείχνω πως δεν μ αρέσει αυτό που γίνεται αλλά ποτέ δεν μ δίνει μια απάντηση
    Αν ζητάς να μάθεις κάτι και ο άλλος δεν σου δίνει μια απάντηση και εσύ κάνεις μετά πως δεν συμβαίνει τίποτα τότε λογικό να μην σου δώσει ποτέ μια εξήγηση .. Αφήνεις κάτι που σε ενοχλεί να σε τρώει και δεν είναι καλό για σένα όλο αυτό..

Senior Member
    μα, δεν χρειαζεται να δειχνεις οτι δεν σου αρεσει ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ και να μην το ξανασυζητησεις ποτε. το ξερει πολυ καλα οτι δεν σου αρεσει.
    επρεπε εξ αρχης να επιμεινεις να παρεις μια απαντηση. κι αν η απαντηση ή η ιδια η σταση του σε ξενερωσει, να αποφασισεις τι θα κανεις.
    υποθετω οτι θα συμβαινει και σε αλλους αυτο, επομενως το θεμα δεν ειναι αν δεν φιλαει αυτος, αλλα αν σου αρεσει εσενα. εφοσον δεν σου αρεσει, ας βρει μια που δεν θελει να φιλιεται, κι εσυ εναν που θελει να φιλιεται..

Senior Member
    Να σε ρωτήσω κάτι Mia1; Κατά τα άλλα είναι εκδηλωτικός και τρυφερός μαζί σου;

Junior Member
    Οπότε πάω να αρχίσω κουβέντα δεν την συνεχιζει η δεν δίνει κάποια συγκεκριμένη απαντήση και κάνει κάτι για να τραβήξει την προσοχή από αυτό. Έτσι εγώ με το παραμικρό άσχετο το επαναφέρω στο νου και τσαντιζομαι με τα πάντα. Έφτασα κάποιες φορές στο σημείο να πω τέλος αλλά με τραβάει πίσω κ δεν με αφήνει να φύγω. Όσο για το αν είναι γενικά τρυφερός, κάποιες φορές ναι είναι αλλά όχι συχνά.

george1520
    Guest
    Οπότε πάω να αρχίσω κουβέντα δεν την συνεχιζει η δεν δίνει κάποια συγκεκριμένη απαντήση και κάνει κάτι για να τραβήξει την προσοχή από αυτό. Έτσι εγώ με το παραμικρό άσχετο το επαναφέρω στο νου και τσαντιζομαι με τα πάντα. Έφτασα κάποιες φορές στο σημείο να πω τέλος αλλά με τραβάει πίσω κ δεν με αφήνει να φύγω. Όσο για το αν είναι γενικά τρυφερός, κάποιες φορές ναι είναι αλλά όχι συχνά.
    Το θέμα είναι να σε ηρεμησει.. Να σου δώσει μια εξήγηση και αυτό θα γίνει μόνο αν επιμένεις

Senior Member
    Έχεις σκεφτεί μήπως έχει φόβο δέσμευσης ή φόβο να εκφράσει τα αισθήματά του ή θεωρεί ότι με το να "ζητιανεύεις" φιλιά και τρυφερότητα θεωρεί ότι σε έχει "υπό" κι αυτός έχει το πάνω χέρι; Όπως και να το κάνεις, δεν νομίζω ότι είναι υγιής συμπεριφορά αυτή μέσα στη σχέση, μάλλον χειριστική είναι. Και βλέπω ότι δεν σε καλύπτει. Άρα γιατί μένεις εκεί;

Junior Member
    Τα έχω σκεφτεί όλα αυτά πραγματικά... Βγήκε από κάτι δύσκολο και για αυτό του έχω δώσει τόσο χρόνο και προσπάθησα να μην τον πιέσω για να του βγει από μόνο του αλλά πλέον νομίζω πως δεν το αντέχω... Κάποιες στιγμές δεν το σκέφτομαι αλλά πάντα επανέρχεται....

Senior Member
    Mia έχω την εντύπωση πως βολεύεται με τη όλη κατάσταση, τα έχει βρει ή του έχουν έρθει όλα όπως θέλουν και η ζωή συνεχίζεται. Καταλαβαίνω το ενδεχόμενο να τον αγαπάς αλλα νομίζω πως μία σχέση τη κάνουμε για να είμαστε καλά και όχι να προβληματιζόμαστε ή να στεναχωριόμαστε. Εν τω μεταξύ ο χρόνος δεν είναι χρήμα στις σχέσεις αλλά ο χαμένος χρόνος στις σχέσεις έχει τεράστιο κόστος.

Junior Member
    Νιώθω πράγματα κ έχω συνηθίσει αλλά φοβάμαι πως και οι δύο χάνουμε οντωσ τον χρόνο μας...

δεν υπαρχει λογος να μην θελεις να σε φιλησει ο ανθρωπος σου, σουταρετον πως αντεξες

Page 3 of 3 FirstFirst 123