Ολοι έχουμε ορμόνες, αλλά εικαζω ότι δεν κάναμε όλοι ότι αφηνεις να εννοηθεί πως έκανες. Και αν αφορά μη συγκαταθετητικη σεξουαλική πραξη ή θωπεια σε άλλο άτομο, είναι ποινικα μεμπτο.
Printable View
Δεν βίασα κανέναν μην βγάζεις συμπεράσματα
Απλά έκανα κάτι που ήταν χάλια
Δεν εβγαλα κάποιο συμπερασμα. Ειπα αν. Δεν είναι ωστόσο μονο ο βιασμός ποινικα μεμπτος, υπαρχουν και αλλες μορφές σεξουαλικής κακοποιησης.
To ξέρω άμα θες να σου πω πάμε σε προσωπικό μήνυμα
Στείλε μου αν το θες και θα σου απαντησω σε λίγο.
Δεν ξέρω πως ακριβώς να στείλω προσωπικό μήνυμα
αν θυμαμαι καλα θωπευσες ενα παιδι. Μια φορα το εκανες. Ασυναισθητα. Εκατσε πανω σου ενα παιδι, καυλωσες και τελειωσες. Δεν το βιασες και αυτο δεν καταλαβε κατι. Χιλιαδες τετοια εχουν συμβει. Δεν χρειαζεται να εχεις τυψεις. Αν ομως σεξουαλικα σκεφτεσαι μονο παιδια απο τοτε, αυτο ειναι προβλημα. Γιατι στην πορεια μπορει να γινεις παιδεραστης και να βλαψεις παιδακια. Οταν λεω παιδακια εννοω ηλικιες μεχρι τα 15-16. Αν ισχυει αυτο θα πρεπει να το λυσεις αμεσως με ψυχιατρο-ψυχολογο γιατι αποτελεις κινδυνο για την ψυχικη υγεια αλλων ανθρωπων. Η παιδεραστεια και ο βιασμος ειναι απο τα χειροτερα εγκληματα. Προφανως η αυτοκτονια δεν ειναι λυση.
Στάθη μην κάνεις τίποτα φίλε απλά ηρέμησε σε παρακαλώ και σκέψου ότι η κάθε μας μέρα είναι μια δοκιμασία πρέπει να αντέξεις γιατί ακόμη δεν έχεις αρχίσει καλά καλά.
Oxi autos itan enas allos
Ευχαριστώ θα προσπαθήσω αδελφέ
δεν ξερω τι εκανες δεν με αφορα και δεν με νοιαζει..αυτο ομως που με νοιαζει ειναι να σου πως η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ και πως η αυτοκτονία ειναι σαν να σκοτώνεις άνθρωπο εσενα δηλαδη! γιατι να σκοτώσεις τον εαυτο σου απο τοσο μικρη ηλικια απο την στιγμή που ολα αλλαζουν και ολα ανατρεποντε! σε δεκα χρονια απο τωρα θα βλεπεις με πολυ διαφορετικό ματι τον εαυτο σου πολυ ποιο ωριμο και σοφο θα εχεις μαθει πολλα απο τις εμπειρίες της ζωης...γιατι λοιπον να στερήσεις αυτες τις όμορφες εμπειρίες απο τον εαυτο σου και χιλιαδες αλλα πράγματα? ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα αυτοκτονήσεις θα κάτσεις να σκεφτείς οτι καθε μερα ειναι διαφορετικη και εχει νεες εκπληξεις! τουλάχιστον μια φορα ΟΛΟΙ οι άνθρωποι σκέφτηκαν να αυτοκτονησουν! τουλάχιστον μια φορα....αρα λοιπον δεν θα το κανεις θα λογικευτεις θα στανιαρεις και θα ξεπερασεις αυτο που εκανες και θα συγχωρεσεις τον εαυτο σου και θα πας παρακατω! και εαν δεν μπορεις να τον συμχωρεσεις τον εαυτο σου τοτε γινε ποιο σκληρος με τον εαυτο σου πειθαρχισε τον σκληρα! με σκοπο να βγεις ποιο δυνατος! αλλα ΜΗΝ αυτοκτονήσεις..σκοτώνεις άνθρωπο ετσι.τον ιδιο σου τον εαυτο μετα δεν θα υπαρχει καμια ευκαιρια ουτε για πειθαρχία ουτε για συγχώρεση!
Μην κάνεις κάτι τέτοιο. Ο, τι και να εχεις κάνει, πες το σε κάποιον, σε ψυχολόγο, σε ιερέα, σε κάποιο κοντινό σου ατομο. Αν θέλεις μπορείς να μας το πεις. Ότι και να είναι, θα σε καταλάβουμε
Πιστεύω φίλε Στάθη να είσαι καλά, να μην έκανες καμία τρέλα!!
Στάθη δεν ξέρω τι έχεις κάνει και πόσο μεγάλο είναι το κακό από τοτε που έγινε, εγώ θα σου πω ότι ξέρω 3 ανθρώπους που έχουν κάνει μεγάλο κακό και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να πάνε στην δικαιοσύνη πλην ότι ενας από αυτούς έχει είδη πεθάνει, αλλά πάνε πολλά χρόνια δεν μπορώ να κάνω κάτι με τρώει μερικές φορές όταν το σκέφτομαι αλλά δεν θα πέθαινα για αυτό, έχω κάνει κακό και εγώ αλλά πάλι δεν θα πέθαινα για αυτό πολλοί έχουν σκοτεινές ιστορίες που έχουν περάσει σαν θύματα η σαν θύτες, για μένα καλό είναι να πας σε έναν ψυχολόγο και για εξομολόγηση σε έναν παπά, θεωρώ ότι θα σε βοηθήσει, ακόμα και αν μην το πιστεύεις κάνε πρώτα κάτι από αυτά τα δύο και αφού προσπάθησες και είδες δεν αλλάζει αυτό που σε τρώει δεν έχω κάτι να πω άλλο, αλλά θέλω πρώτα να προσπαθήσης να το παλέψεις και μετά βγάζεις συμπέρασμα...
Εγώ δεν θα σου πω μην το κάνεις ούτε θα σε πω καντο, γιατί και εγώ είμαι σε θέση που ακόμα δεν βλέπω φως στο τούνελ που λένε αλλά είμαι σε μάχη αυτήν την στιγμή πόσο θα διαρκέσει? Δεν έχω ιδέα αλλά πρώτα προσπάθησα...