Χθες τελικά κοιμήθηκα εννιαωρο, να δούμε σήμερα. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ χωρίς ζαναξ. Σήμερα αυξήθηκαν κατά περίπου 10 χτύπους οι παλμοί μου οπότε δεν ήμουν βραδυκαρδικος. Τώρα είμαι στους 55-60 που είναι καλά ανεκτό. Αλλά από την άλλη φοβάμαι μήπως με ξαναπιάσουν οι έντονες ταχυπαλμιες γιατί είδα ότι έρχεται ζέστη. Άρα τελείωσαν τα ψέματα, αν αρχίσουν δεν έχω άλλη λύση από το να πάρω τους αναστολείς. Με τέτοια πίεση όμως πώς θα γίνει, θα ταβλιαστω, πείραμα θα κάνουμε επί της ουσίας με τον καρδιολόγο να δούμε αν θα μου τη ρίξουν πολύ ή όχι. Κάποιες μέρες έχω 85/55 μέσα στη μέρα, εστω και δύο μονάδες να μου τη ρίξουν, πάει,θα λιποθυμησω. Το πιο χαμηλό που έχει πάει η πίεση μου είναι 70 η συστολικη και 45 η διαστολικη. Άλλο πχ να είχα 11/ και μου έπεφτε στο 90, αλλά εγώ συνήθως είμαι υποτασικος. Ούτε όμως με 160 παλμούς μες στο καλοκαίρι μπορώ να συνεχίσω. Πρέπει να μου βρει κάποιο χάπι που αυξάνει την πίεση ίσως, δεν ξέρω.
Επίσης πονάω ένα λεμφαδενακι κοντά στο αυτί και φοβάμαι πάλι για τα τσιμπούρια. Η μυαλγια κάπως υποχώρησε, αλλά έχω κάτι σαν πονοκεφαλο,όχι συνέχεια, σαν να είναι έντασης. Πονάω τον αυχένα και την πλάτη μου και σκέφτομαι μήπως είναι από κει.
Θερμοκρασία 37. Περίεργα πράγματα.
Και χαμηλό pulse pressure σήμερα, δλδ σχεδόν φυσιολογική διαστολικη, αλλά χαμηλή συστολικη. Ίσως δεν ήπια πολύ νερό. Είχα και λίγο αίμα στην κένωση μου. Ο σίδηρος; Δεν ξέρω. Διάβασα κάποιες μελέτες ότι είναι πιο αποτελεσματικός όταν τον παίρνεις μέρα παρά μέρα και αυτό κάνω τις τελευταίες μέρες και είναι καλύτερα το στομάχι μου.