Results 31 to 45 of 85
Thread: Πονάω όλο μου το σώμα
-
03-06-2020, 01:40 #31Antonis8Guest
Χθες τελικά κοιμήθηκα εννιαωρο, να δούμε σήμερα. Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ χωρίς ζαναξ. Σήμερα αυξήθηκαν κατά περίπου 10 χτύπους οι παλμοί μου οπότε δεν ήμουν βραδυκαρδικος. Τώρα είμαι στους 55-60 που είναι καλά ανεκτό. Αλλά από την άλλη φοβάμαι μήπως με ξαναπιάσουν οι έντονες ταχυπαλμιες γιατί είδα ότι έρχεται ζέστη. Άρα τελείωσαν τα ψέματα, αν αρχίσουν δεν έχω άλλη λύση από το να πάρω τους αναστολείς. Με τέτοια πίεση όμως πώς θα γίνει, θα ταβλιαστω, πείραμα θα κάνουμε επί της ουσίας με τον καρδιολόγο να δούμε αν θα μου τη ρίξουν πολύ ή όχι. Κάποιες μέρες έχω 85/55 μέσα στη μέρα, εστω και δύο μονάδες να μου τη ρίξουν, πάει,θα λιποθυμησω. Το πιο χαμηλό που έχει πάει η πίεση μου είναι 70 η συστολικη και 45 η διαστολικη. Άλλο πχ να είχα 11/ και μου έπεφτε στο 90, αλλά εγώ συνήθως είμαι υποτασικος. Ούτε όμως με 160 παλμούς μες στο καλοκαίρι μπορώ να συνεχίσω. Πρέπει να μου βρει κάποιο χάπι που αυξάνει την πίεση ίσως, δεν ξέρω.
Επίσης πονάω ένα λεμφαδενακι κοντά στο αυτί και φοβάμαι πάλι για τα τσιμπούρια. Η μυαλγια κάπως υποχώρησε, αλλά έχω κάτι σαν πονοκεφαλο,όχι συνέχεια, σαν να είναι έντασης. Πονάω τον αυχένα και την πλάτη μου και σκέφτομαι μήπως είναι από κει.
Θερμοκρασία 37. Περίεργα πράγματα.
Και χαμηλό pulse pressure σήμερα, δλδ σχεδόν φυσιολογική διαστολικη, αλλά χαμηλή συστολικη. Ίσως δεν ήπια πολύ νερό. Είχα και λίγο αίμα στην κένωση μου. Ο σίδηρος; Δεν ξέρω. Διάβασα κάποιες μελέτες ότι είναι πιο αποτελεσματικός όταν τον παίρνεις μέρα παρά μέρα και αυτό κάνω τις τελευταίες μέρες και είναι καλύτερα το στομάχι μου.
- 03-06-2020, 16:23 #32Antonis8Guest
Σήμερα έχει φουσκωσει ένας λεμφαδενας στο αυτί μου. Συνεχιζω να νιώθω πιασμενος. Επίσης έχω φοβερή ναυτια,πήρα ομεπραζολη σήμερα.
Και η πιεση μου είναι αυξημένη, έχω 110/75 καθιστός ,που είναι υψηλή για τα δεδομένα μου.
03-06-2020, 17:29 #33
Μιν βγένεις τις μεσημεριανές ώρες έξω για τιν ζέστη.Και να ενυδατόνεσε σωστά.
03-06-2020, 23:03 #34Antonis8Guest
03-06-2020, 23:32 #35
03-06-2020, 23:42 #36Antonis8GuestΠάσχω από το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας, για αυτό μου συμβαίνει. Με τη ζέστη επιδεινώνεται πολύ.
Σήμερα έχω αυξημένη πίεση , 107/67 ξαπλωμένος. Θα μου πείτε δεν είναι αυξημένη , αλλά για μένα είναι. Πώς γινεται χθες να είχα 85/51 και σήμερα να έχω αυτή την πίεση; Τι μπορεί να την επηρεάζει αφού κάνω τα ίδια ακριβώς πραγματα; Και δεν έφαγα και πολύ αλάτι σήμερα.
Φοβάμαι μήπως είναι από αυτά που κόλλησα, αν μου έχουν κάνει καμιά λοιμωξη ή εγκεφαλίτιδα τα τσιμπούρια.
08-06-2020, 14:40 #37
antonis8 προσπαθησε να μην ανησυχείς! και να καταλαβεις οτι το μυαλο σου προκαλει τα πόιο πολλα ψυχοσωματικά που ειναι αισθητα σε εσενα. το σωμα μας καθε περα παραγει αισθήσεις και μερικές απο αυτες ειναι ψευδής αισθήσεις! επειδη ανησυχείς και εχεις πιστεψει οτι εχεις προβληματα με την καρδια γιαυτο και εχεις μπει σε εναν φαύλο κυκλο. σου υποσχομαι οτι δεν εχεις τιποτα απολύτως! το υλικο σου σωμα ειναι μια χαρα,σε παρακαλω προσπάθησε να μην ανησυχείς και μην πιστεύεις τιποτα κακο οσο μπορεις διοτι οτι πιστευουμε το μυαλο μας το κανει αληθινο! προσπαθησε να ζεις το καθε μερα σου πιστεύοντας οτι εισαι καλα και ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ απο το ίντερνετ! αυτο το συμπέρασμα που εχεις βγαλει με την καρδια σου το εχεις βγαλει εσυ! δεν νομιζω καρδιολόγος να σου πει οτι εχεις θεμα..!! προσπάθησε να ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ οτι ειναι ολα στο μυαλο και οτι εισαι καλα και θα δεις οτι θα εισαι οντως καλα οσο περνανε οι μερες
08-06-2020, 14:44 #38
και προσπαθησε να βρεις φυσικους τροπους για να ριχνεις την πιεση σου....θα σου πρότεινα μερικα βοτανα αλλα την τελευταία φορά που το εκανα εφαγα εναν μηνα μπαν...λοιπον αντονη! ενα βοτανο θα σου πω μονο ΠΟΥ ΡΥΘΜΊΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ λεγεται κραταιγος! και ειναι οτι καλύτερο για την καρδια! καθε μερα εαν πινεις κραταιγο δεν θα εχεις κανενα θεμα αλλα εαν δεν κανεις κατι και το ριξεις στα χαπια ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχεις προβλημα προσπάθησε να μην παιρνεις χαπια καθόλου! υπαρχουν τροποι! να εισαι καλα φιλε..
08-06-2020, 14:45 #39Antonis8Guest
Δεν έβγαλα κάποια διάγνωση από το ίντερνετ, έχω διαγνωστεί από τον καρδιολόγο μου με μια μορφή δυσαυτονομίας, το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας και μου έχει γράψει φάρμακα για αυτό το λόγο, τα οποία φοβάμαι να πάρω. Δυστυχώς η ζέστη κάνει τα πράγματα χειρότερα και δεν ξέρω τι να κάνω.
08-06-2020, 15:21 #40
Πως πάνε οι παλμοί Αντώνη? Εγώ πάλι με τν ζέστη είδα πτώση, ίσως γτ πίνω πολλά υγρά και τρώω φρούτα.... Δν ξερω
08-06-2020, 15:34 #41Antonis8GuestΗ ορθοστατικη επηρεάζεται από τη ζέστη, δεν γνωρίζω για άλλες καταστάσεις. Είμαι σε μια μέση κατάσταση, αλλά δεν ζορίζω και τον εαυτό μου για να δω αν έχω χειροτερέψει ή καλυτερέψει. Χθες οδήγησα το πατίνι το μεσημέρι, δεν έκανε πολύ ζέστη, αλλά και πάλι ο ήλιος και μόνο μου τους ανέβασε στους 130 ενώ ήμουν ακούνητος πάνω στο πατίνι.
Σε ήρεμη κατάσταση είναι σχετικά οκ αυτή την περίοδο, σταμάτησα να είμαι βραδυκαρδικός και είμαι αναμεσα στα 60-85 καθιστός.
Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω τους αναστολείς, αν κι εγώ διαβάζω ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις στην ορθοστατική εκτός από β αναστολείς, όπως πχ φάρμακα που αυξάνουν την πίεση του αίματος και δρουν κατασταλτικά στην ταχυπαλμία σε όρθια θέση. Θα κλείσω στον άλλο καρδιολόγο που με βλέπει για να πάρω και μια δέυτερη γνώμη.
Τις τελευταίες ημέρες που δεν κοιμάμαι καλά, έχω και έκτακτες ορισμένες φορές, χάλια γενικά.
08-06-2020, 15:44 #42Antonis8GuestΕγώ πριν την ορθοστατική ήμουν βραδυκαρδικός ανεξάρτητα του καιρού. Το μόνο που επηρέαζε η ζέστη ήταν η πίεση μου, την έριχνε.
Αν θέλεις να διατηρείς ισορροπία στους παλμούς, φρόντιζε εκτός από υγρά, να λαμβάνεις και ηλεκτρολύτες.
08-06-2020, 16:00 #43ntintiGuest
08-06-2020, 16:12 #44Antonis8GuestΝαι, παίζουν μεγάλο ρόλο. Το χαμηλό κάλλιο ή το μαγνήσιο μπορεί να σου κάνουν έκτακτες, αρρυθμίες κλπ. Εγώ σε γενικές γραμμές ξέρω πως και το μαγνήσιο και το κάλλιο μου τείνουν προς τα χαμηλά επίπεδα για αυτο παίρνω μια δυο φορές την εβδομάδα ηλεκτρολύτες και φροντίζω να τρώω τρόφιμα που έχουν υψηλά επίπεδα των συγκεκριμένων στοιχείων.
Επίσης αν κάποιος πίνει πολλά υγρά, πρέπει να παίρνει παράλληλα και επαρκή ποσότητα αλατιού, γιατι το πολύ νερό χωρίς νάτριο μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπία ηλεκτρολυτών. Όχι σκέτο νερό λοιπόν χωρίς μέτρο, ειδικά το καλοκαίρι, παράλληλα τρώμε και κάτι αλμυρό, ή παίρνουμε ένα σκεύασμα ηλεκτρολυτών.
09-06-2020, 00:25 #45
Αντώνη συγνωμη δεν ήξερα οτι εχεις διαγνωστεί ειδα αυτο που ελεγες οτι ειδες στο ίντερνετ οτι παθαινουν ανακοπη οσοι εχουν αυτο που εχεις! ΛΑΘΟΣ μην ακους κανεναν και θα σου πω τα ιδια ηρεμια δυναμη και να μην σκέφτεσαι στο μυαλο σου αρνητικα πράγματα γιατι αν τα πιστέψουμε την πατησαμε! Όλοι μας. μια χαρα θα εισαι φιλε ολα καλα θα πανε θα δεις.