ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!!! ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΟΥ!!!!!!!
Μου πεσε ένα γαριδακι σχεδον κατω απο το ψυγειο. δεν ηταν βρωμικο. Αμεσως μου ηρθε ενα αρνητικο συναισθημα. Λατι σαν να θυμομουν ενα περιστατικο με το ψυγειο. διστασα να το φαω αλλα ο ψυχαναγκασμος με αναγκασε να το φαω λογω μιας παλιας υποσχεσης να μην πεταω φαγητο. Αμέσως, μου ηρθαν και αλλες εικονες. Θυμαμαι, κάποτε είχα πάρει ενα μαχαίρι για να βγαλω κατι που ειχε κυλησει κατω απο το ψυγειο. Δεν θυμαμαι τι ηταν. Θυμαμαι παιδευομουν και ημουν απογοητευμενος. Τελικα δεν το βγαλα. Ανησυχω μηπως ηταν φαγητο και λογω ψυχαναγκασμου επρεπε να το φαω και εγω τελικα, δεν το φαγα επειδη πηγε πολυ πισω. Φοοβαμαι μηπως εκανα καποια υποσχεση να μην τρωω οτι παει κατω απο το ψυγειο. Δεν θυμαμαι τιποτα τετοιο αλλα γιατι μου ηρθε αυτο το συναισθημα το αρνητικο;; Επισης, προσπαθω να θυμηθω τι ηταν αυτο που προσπαθουσα να βγαλω; μηπως δεν ηταν φαγητο; επισης, ετσι οπως το φανταζομαι, πρέπει να ηταν παλιο περιστατικο. Πιθανοτατα πριν τις υποσχεσεις και ολα αυτα. αρα δεν εκανα καμια υποσχεση αλλα απο την αλλη, για ποιο λογο θα προσπαθουσα τοσο πολυ να βγαλω κατι απο το'ψυγειο; αν ηταν φαγητο, κατι σε στυλ maltesers, σημαιινει οτι ηταν ψυχαναγκαστικο και προφανως, είχε σχεση με τον Θεό. αλλιως για ποιο λογο να προσπαθουσα τοσο πολυ; Θυμαμαι ειχα αγχωθει λιγο. Και αν μεσα στο αγχος μου, εκανα υποσχεση να μην τρωω κατι που παει κατω απο το ψυγειο;; Ανησυχω. Δεν θυμαμαι τιποτα. Απο την μια ηρεμω και λεω, ηταν ενα νορμαλ περιστατικο πριν το θεμα με τις υποσχεσεις. Απο την αλλη, δεν θα αγχωνομουν αν δεν ειχε θεμα με τον Θεό. Δεν ξερω. Μοιάζει σαν κατι πολυ παλιο. Αλλα το αγχος που ειχα τοτε, με οδηγει στο συμπερασμα οτι ηταν ψυχαναγκαστικο. αλλα δεν στεκει. δεν νιωθω καλα.
Αγχωθηκα παλι! Βοηθηστε με.
Νομίζω πριν 2 χρονια ειχα κανει μια ψυχαναγκαστικη υποσχεση να μην πλενω τα χερια με ψυχαναγκαστικο τροπο κατι τετοιο ή να μην πλενω γενικα με ψυχαναγκαστικο τροπο. δεν θυμαμαι ακριβως. Επειδη ειχα κατι πονους, νομιζα πως εχω καποιο προβλημα υγειας που φοβομουν μηπως ηταν μεταδοτικο. Επλενα καποια συγκεκριμενα σημεια του σπιτιου με λιγο νερο, για να μαι σιγουρος. Ο ιατρος προς το παρων δεν βρηκε κατι αλλα δεν εχω τελειωσει ολες τις εξετασεις. Πριν λιγο, ηθελα οπως παντα, να πλυνω λιγο ενα σημειο του σπιτιου που αγγιξα για να μαι σιγουρος. Όταν εκανα μπανιο, εριξα λιγο νερο στο κουμπι για το καζανακι. Αμέσως, σκεφτηκα οτι ισως αυτο δεν ειναι αρκετο και να θελει και λιγο τριψιμο. οποτε το ετριψα μετα λιγο με το χερι. Το κανα για τυχον μικροβια που μπορει να κολλησουν καποιον αν εχω κατι μεταδοτικο ( ελαχιστες πιθανοτητες) Απλα, πιστευα οτι μονο λιγο νερο απο το τηλεφωνο του μπανιου δεν αρκει. Ετσι, ξαναπηγα και το τριψα ξανα με νερο και με το χερι. Ανησυχησα μηπως, ηταν πλεονασμος και οτι δεν χρειαζοταν και οτι ισως μετρησε σαν ψυχαναγκαστικο πλυσιμο. φοβαμαι μηπως εσπασα καποια υποσχεση σχετικα με το πλυσιμο.