Είναι η πρώτη φορά που προβήματίζομαι στο τι να σας απαντήσω φίλοι μου...
Ακόμα τα σκέφτομαι όλα αυτά που μου λέτε...Όλα αυτά μου έχουν περάσει αμέτρητες φορές από το μυαλό erwtokrite και froutο. Απλά επέλεγα να τα καταχωνιάσω βαθιά πριν αρχίσω να τα πιστεύω και μου κάνουν το μυαλό ομελέτα...
Ναι erwtokrite τον έχω υποτιμήσει γιατί αυτός μου έχει δώσει αυτό το δικαίωμα πιστεύω.
Όσο για το αν με εκμεταλλέύεται ναι, σίγουρα είναι μάλλον η πρώτη φορά που θα το παραδεχτώ, δυστυχώς. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι με εκμεταλλέυτηκε με την καλή έννοια, αν αυτό μπορεί να ευσταθήσει, δηλαδή όλοι σε δύσκολες στιγμές μας από κάπου
απαγκιστρωνόμαστε, κάποιον θα \"πρήξουμε\" με τα προβλήματά μας, κάποιον θα στενοχωρήσουμε και θα φέρουμε σε άβολη θέση κλάιγοντας στον ώμο του, από κάποιον θα ζητήσουμε δανεικά όταν θα τα χρειαστούμε... Αλλά έχετε δίκιο, αυτό δε θα πρέπει να
επαναλαμβάνεται, έπρεπε να είχα βάλει όρια νωρίτερα...και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο δε δραστηριοποιείται...
Δεν έβαλα όρια επειδή τον αγαπάω, πως μπορούσα να του πω κοίταξε στα δανείζω αλλά τέρμα, αν δε μου τα δώσεις πίσω δεν σου ξαναδίνω μία, τον λυπήθηκα πάρα πολύ, προτιμούσα να χρωστάει σε μένα παρά σε άλλους ή στις αιμοβόρες τράπεζες...
ʼξια της μοίρας μου είναι το συμπέρασμα. Πολύ δικαίως θα μου πείτε, τα \'θελες και τα τα \'παθες.
Δε θα του ξαναδανείσω, θα το κάνω χάρη σε σας, θα το κάνω πιστεύοντας ότι είναι το σωστό, θα το κάνω λέγοντας μέσα μου ότi είναι για το καλό του και κατ\' επέκταση για το καλό μας! Να δω αν θα δραστηριοποιηθεί μετά πιο πολύ.
Για να του ζητήσω τώρα πίσω αυτά που μου έδωσε ούτε λόγος. Δε γίνεται, ειδικά ένα τέτοιο ποσό. Θα του εφυστήσω όμως την προσοχή ότι είχα κάποιες ανάγκες που τελικά δε θα τις πραγματοποιήσω και θα ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον να τις ικανοποιήσω, αν με βοηθήσει. Να δούμε...
Erwtokrite και frouto, κι εγώ στη θέση σας θα σκεφτόμουν και δικαιολογημένα ότι με έχει φλομώσει στο ψέμα και όχι απλά στα ψεματάκια όπως ο φίλος erwtokritos πολύ ευγενικά το έθεσε:) Θέλω όμως να πιστεύω ότι 8 χρόνια που είμαστε μαζί μπορώ να θεωρώ ότι τουλάχιστον είναι ειλικρινής μαζί μου και δεν είναι μαζί μου για τα λεφτά, ότι τα δάκρυα που έχυνε όταν ήρθε κάποια στιγμή σε ένα καυγά μας σε πολύ δύσκολη θέση δεν ήταν κροκοδείλια...Αυτά το τελευταία θα τα πιστεύω μέχρι τέλους, όποιο κι αν είναι αυτό...
Αδαμαντία σ\' ευχαριστώ για το ταρακούνημά σου. Το χρειάζομαι. Μάλλον είμαι σαν τους ναρκομανείς που ενώ βλέπουν τα λάθη τους συνεχίζουν να αυτοκαταστρέφονται λόγω της εξάρτησής τους. Γι\' αυτό χρειάζονται ταρακούνημα και όχι χάδια.
Μαριάννα, πιστεύω ότι όντως τον αγαπώ και δεν είναι μόνο συνήθεια, όπως νομίζεις και συ. ʼλλωστε όπως είπες \"και η ερωτική ζωή είναι πολύ σημαντική στην ισορροπία της σχέσης\". Αν ήταν μόνο έρωτας θα είχα φύγει προ πολλού μιας και αυτή η ισορροπία αμφιβάλλω αν υπήρξε ποτέ! Και σε αυτό φταίω κι εγώ, το ξέρω.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχει ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα όπως είπε ο Αντώνης, δε μου δείχνει ρε παιδιά κάτι τέτοιο. Ίσως μια έλλειψη αυτοεκτίμησης, κάτι τέτοιο ναι αλλά όχι σε σημείο κατάθλιψης. Κάτι που φοβάμαι ότι ίσως πάθαινε αν τελειώναμε...:(