Αυτο ειναι το χειροτερο απο οσα ειχα! Προτιμω αποπραγματοποιηση δλδ :p
Printable View
Αυτο ειναι το χειροτερο απο οσα ειχα! Προτιμω αποπραγματοποιηση δλδ :p
ολο το πακετο εχω περασει....καθε λεπτομερεια που μου περιγραφεις.......τιποτα δεν ειναι.....απλα μια ψευδαισθηση ενος στρεσσαρισμενου μυαλου για να εχει να ασχολειται παλι με κατι......
οταν ειπα οκ ειμαι ετσι δεν πειραζει, κανενα θεμα και να τρελαθω δεν πειραζει σιγα ισα ισα οι τρελοι επιβιωνουν καλυτερα στη σημερινη κοινωνια, αν παω για καφε αν χαθω δεν πειραζει μπορει εκει που περναω να ειναι καλυτερα, οταν ειπα με λιγα λογια οκ το εχω ολο αυτο, το σκεφτομαι, αλλα δνε πειραζει, και αλλοι το σκεφτονται απλα εμενα με αγχωνει αυτη η σκεψη, τοτε ως δια μαγειας σιγα σιγα τα συμπτωματα εξασθενουσαν
ναι πηρα φαρμακα...αλλα το θεμα ειναι οτι αυτα μου το προκαλεσαν,...και ειδικα το ζαναξ.....με το που τα ξεκινησα με επιασε σαν παρενεργεια......στην αρχη ενιωθα απλα σαν χαμενη.μετα σταδιακα αρχισα να κανω σκεψεις ολο και πιο τρομακτικες ωσπου ειχα φτασει σε σημειο οταν μουν με κοσμο να νιωθω οτι σταματαει καποιες στιγμες ο χρονος και οτι δεν θυμαμαι που ειμαι....για δευτερολεπτα.....πολυυυ τρομακτικο.......οποτε σκεφτομουν και αν κολλησει κιαλλο το μυαλο και χαθω και βρεθω αλλου???? και αλλα πολλα σαν αυτα σκεφτομουνα......
τα φαρμακα δεν το λυνουν...εσυ θα το λυσεις.....οταν κατανοησεις οπως εγω οτι ειναι θεμα του στρεσσαρισμενου μυαλου.......διαβασε αρθρα καλυτερα για την αποπρ. και αποπραγμ. για να κατανοησεις τι ειναι.....
επισης με βοηθησε πολυ αυτο το αρθρο που ειχα βρει......ειναι ενος παιδιου που εχει περασει τα ιδια με εμας και τα ξεπερασε.......εχει γραψει και βιβλιο.......οταν το πηρα ηταν δωρο Θεου, ελυσα πολλα ακομη και αυτο που εχεις εσυ και ειχα εγω
http://feel-okay.blogspot.com/2014/0...opopoihsh.html
Ευχαριστώ πολυ για το χρόνο σου! Θα το παρω κι εγω αυτο το ηιβλιό
Ψυχολογία! Τρελο; :p