Ναι έτσι αισθάνομαι.Μου λέει από την μεριά του ότι προσπαθεί και ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω
Printable View
Όντως είναι τόσο πολύ ανοιχτός με όλο τον κόσμο σε βαθμό που να καταντάει κι αδιάκριτος?
Στοιχείο του γουστάρω κάποια, είναι και ο ενθουσιασμός τον οποίο εκδηλώνω με ενθουσιώδη επικοινωνία μαζί της. Το φλερτ, ως στοιχείο ή η ως η φυσιολογική συνέχεια του γουστάρω, υπάρχει όταν η ενθουσιώδης επικοινωνία έχει και στοιχεία συναισθήματος από την πλευρά του άντρα κάτι που προκύπτει από το ύφος του προσώπου και τον τόνο της φωνής στην όλη αυτή επικοινωνία. Σε κάποιες διαπροσωπικές σχέσεις είναι δυνατόν να υπάρχει το γουστάρω αλλά επειδή η κοπέλα είναι όντως δεμένη με κάποιον ή με κάποιον που σέβομαι δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δηλ σαν να υψώνεται ένας τοίχος μπροστά μου κι απλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ στη συμπεριφορά μου η οποία εξαντλείται σε τέτοια σαν κι αυτά που μας περιέγραψες. Αν αυτή τη συμπεριφορά την επιδεικνύει συχνά και όχι μόνο σε γυναίκες, ήτοι διαχυτικός χαρακτήρας, τότε δεν υπάρχει θέμα, αλλιώς υπάρχει ο ενθουσιασμός που υποκρύβει γουστάρω. Τα υπόλοιπα είναι σενάρια, πχ σε καμία περίπτωση δεν θα τα χε κάποιος με κάποια για 9 μήνες για να κάνει κάποια άλλη εν προκειμένω του φίλου του να ζηλέψει. Αν σε γουστάρει έντονα εκτός του ότι πρέπει να μην ενθουσιάζεται ή φλερτάρει ή είναι διαχυτικός με γυναίκες, εννιά μήνες μου φαίνεται πως θα σου ριχνε και λίγες σπόντες, λίγα έμμεσα, για μετεξέλιξη έστω όχι άμεσα της σχέσης σας σε σοβαρό και να το εννοεί.
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση.