Χαχα, πέθανα με το ντρες κόουντ. Εμένα με βαραίνουν οι κοινωνικές πορείες εν τω μεταξύ. They suck. :d
Printable View
Χαχα, πέθανα με το ντρες κόουντ. Εμένα με βαραίνουν οι κοινωνικές πορείες εν τω μεταξύ. They suck. :d
Μην τρελαινεσαι χαρλευ.Οπως τα λεει η user ειναι.Δε μετραει τι φορας,το θεμα ειναι πως νιωθεις.Και γω δεν κατεβαινω σε πορειες και νιωθω τυψεις.Οι τελευταιες που ειχα παει ηταν τοτε παντως και δε θυμαμαι τι φορουσα.Αλλα μαλλον στα μαυρα ημουν γιατι ειναι το χρωμα μου.
Γεια σου Harley, καλά σου λένε τα παιδιά, τι σημασία έχει τα ρούχα που φορούσατε, που δεν βρίσκω και τίποτα εξτριμ δηλαδή, είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν έδωσε σημασία τι χρώμα ήταν κλπ και μου ήρθε τώρα και η γνωστή φράση τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, ένεκα του thread σου μάλλον, ΧΑ χα ;)
Καλησπέρα παιδιά! Ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά ήταν φοβερά ντροπιαστικό ό,τι και να λέτε. ΟΛΟΙ ήταν μαυροντυμένοι. Μα πώς δεν το σκεφτήκαμε???!!! Αχ αυτά είναι ιστορία πια.
Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο σεβασμός της οποιαδήποτε κηδείας/πένθους. Δεν θα πάω στα σαράντα της γιαγιάς μου με κόκκινα. Άρα δεν θα πάω και στη πορεία πένθους του Φύσσα με κολλητό ροζ και φιόγκους. Δεν με κατέκρινε κανείς αλλά είναι οι τύποι όπως είπα.
Μόνη μέσα σ' έναν άσχετο αχταρμά, να ελπίζω και να τρώω φάπες μετά (καλά να πάθω),
έχοντας μέσα μου φυτέψει τις παραμύθες τους. Καλύτερα μόνη. Αυτά τα φαρμάκια δηλαδή.
Γελάω με πάρτη μου, έχω τρέξει σε ένα κάρο μαλακίες, αν θα τα πω θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
Και οι παρδαλές αγελάδες. Τι συλλογικές κουζίνες εθελόντρια, τι αντιρατσιστικές πορείες, τι κατεβάσματα για το ένα και το άλλο,
τι στέκια, τι συναυλίες για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Παίρνεις μια ανάσα χάνεις δέκα. Απέχω.
Σε καταλαβαίνω WildHoney. Τα ίδια σκτ έκανα κι εγώ, έτρεχα παντού και δεν άλλαξε τίποτε ποτέ σε αυτή τη χώρα όσα δακρυγόνα κι αν φάγαμε. Οι πορείες πρέπει να γίνονται από σοβαρούς ανθρώπους και να κρατούν μέρες όχι μία μέρα πλακώσαμε τους μπάτσους κι αύριο καφεδάκι στο Μεταξουργείο.