Εξομολογήσεις - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Χαχα, πέθανα με το ντρες κόουντ. Εμένα με βαραίνουν οι κοινωνικές πορείες εν τω μεταξύ. They suck. :d

Senior Member
    Μην τρελαινεσαι χαρλευ.Οπως τα λεει η user ειναι.Δε μετραει τι φορας,το θεμα ειναι πως νιωθεις.Και γω δεν κατεβαινω σε πορειες και νιωθω τυψεις.Οι τελευταιες που ειχα παει ηταν τοτε παντως και δε θυμαμαι τι φορουσα.Αλλα μαλλον στα μαυρα ημουν γιατι ειναι το χρωμα μου.

Senior Member
    Γεια σου Harley, καλά σου λένε τα παιδιά, τι σημασία έχει τα ρούχα που φορούσατε, που δεν βρίσκω και τίποτα εξτριμ δηλαδή, είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν έδωσε σημασία τι χρώμα ήταν κλπ και μου ήρθε τώρα και η γνωστή φράση τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, ένεκα του thread σου μάλλον, ΧΑ χα
    Hit me with music...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Behappy View Post
    Γεια σου Harley, καλά σου λένε τα παιδιά, τι σημασία έχει τα ρούχα που φορούσατε, που δεν βρίσκω και τίποτα εξτριμ δηλαδή, είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν έδωσε σημασία τι χρώμα ήταν κλπ και μου ήρθε τώρα και η γνωστή φράση τα ράσα δεν κάνουν τον παπά, ένεκα του thread σου μάλλον, ΧΑ χα

Πετυχημένο αστείο Behappy!

Καλημέρα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Πετυχημένο αστείο Behappy!

Καλημέρα!
    Καλημέρα Κύκνε! ;D
    Hit me with music...

Senior Member
    Καλησπέρα παιδιά! Ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά ήταν φοβερά ντροπιαστικό ό,τι και να λέτε. ΟΛΟΙ ήταν μαυροντυμένοι. Μα πώς δεν το σκεφτήκαμε???!!! Αχ αυτά είναι ιστορία πια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Καλησπέρα παιδιά! Ευχαριστώ για την υποστήριξη αλλά ήταν φοβερά ντροπιαστικό ό,τι και να λέτε. ΟΛΟΙ ήταν μαυροντυμένοι. Μα πώς δεν το σκεφτήκαμε???!!! Αχ αυτά είναι ιστορία πια.
    μου φαινεται και αστειο και αντιφατικο, ανθρωποι με υποτιθεμενες αντισυμβατικες συμπεριφορες ή/ και προοδευτικες αποψεις, να κατακρινουν καποιον που πενθει η διαμαρτυρεται χωρις να φοραει μαυρα....
    ποιος ειναι ο σκοπος της ιδεολογιας τους, αν σκεφτονται ετσι;

Senior Member
    Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο σεβασμός της οποιαδήποτε κηδείας/πένθους. Δεν θα πάω στα σαράντα της γιαγιάς μου με κόκκινα. Άρα δεν θα πάω και στη πορεία πένθους του Φύσσα με κολλητό ροζ και φιόγκους. Δεν με κατέκρινε κανείς αλλά είναι οι τύποι όπως είπα.

Senior Member
    Δεν είναι τίποτε άλλο παρά ο σεβασμός της οποιαδήποτε κηδείας/πένθους. Δεν θα πάω στα σαράντα της γιαγιάς μου με κόκκινα. Άρα δεν θα πάω και στη πορεία πένθους του Φύσσα με κολλητό ροζ και φιόγκους. Δεν με κατέκρινε κανείς αλλά είναι οι τύποι όπως είπα.
    Χαρλευ εγω ημουν στα στεκια και δεν παρεξηγησα ποτε κανεναν,ηΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,εΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ξεκολα το μυαλο σου..Τοσες μαλακιες εχουμε κανει ,μη γαμιομαστε και για την αλλυλεγγυη που δειχνουμε

Senior Member
    ναι, αλλα ετσι πηγες! που σημαινει οτι εσυ αισθανοσουν οτι πενθεις. δεν αισθανοσουν οτι καποιον κοροιδευεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by sumac View Post
    Χαρλευ εγω ημουν στα στεκια και δεν παρεξηγησα ποτε κανεναν,ηΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ,εΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩς ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ξεκολα το μυαλο σου..Τοσες μαλακιες εχουμε κανει ,μη γαμιομαστε και για την αλλυλεγγυη που δειχνουμε
    Εντάξει sumac. Κάτι ξέρεις εσύ παραπάνω και σε σέβομαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, αλλα ετσι πηγες! που σημαινει οτι εσυ αισθανοσουν οτι πενθεις. δεν αισθανοσουν οτι καποιον κοροιδευεις...
    Ναι όντως αλλά ήταν χαζομάρα βρε Remedy πώς αλλιώς να το πούμε... Και φυσικά δεν αισθανόμουν ότι κάποιον κοροϊδεύουμε εφόσον δεν μου έκοψε ότι πρέπει να φορέσουμε μαύρα.
    Last edited by HarleyQuinn; 13-09-2023 at 14:02.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Χαχα, πέθανα με το ντρες κόουντ. Εμένα με βαραίνουν οι κοινωνικές πορείες εν τω μεταξύ. They suck. :d
    Ιδεολογικά ή εμπειρικά;

Senior Member
    Ιδεολογικά ή εμπειρικά;
    Μόνη μέσα σ' έναν άσχετο αχταρμά, να ελπίζω και να τρώω φάπες μετά (καλά να πάθω),
    έχοντας μέσα μου φυτέψει τις παραμύθες τους. Καλύτερα μόνη. Αυτά τα φαρμάκια δηλαδή.
    Γελάω με πάρτη μου, έχω τρέξει σε ένα κάρο μαλακίες, αν θα τα πω θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.
    Και οι παρδαλές αγελάδες. Τι συλλογικές κουζίνες εθελόντρια, τι αντιρατσιστικές πορείες, τι κατεβάσματα για το ένα και το άλλο,
    τι στέκια, τι συναυλίες για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Παίρνεις μια ανάσα χάνεις δέκα. Απέχω.

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω WildHoney. Τα ίδια σκτ έκανα κι εγώ, έτρεχα παντού και δεν άλλαξε τίποτε ποτέ σε αυτή τη χώρα όσα δακρυγόνα κι αν φάγαμε. Οι πορείες πρέπει να γίνονται από σοβαρούς ανθρώπους και να κρατούν μέρες όχι μία μέρα πλακώσαμε τους μπάτσους κι αύριο καφεδάκι στο Μεταξουργείο.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast