Ναι, ποια είναι αυτά τα κοινά που θες να έχετε .... Αυτό σε ρωτάει ο Γιώργος
Printable View
Ναι, ποια είναι αυτά τα κοινά που θες να έχετε .... Αυτό σε ρωτάει ο Γιώργος
Το πίσω πρόσωπο να είναι καλό κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε
Εννοώ ότι όσοι έχουν χιούμορ είναι έξυπνοι. Το να είσαι έτοιμος να ρίξεις σε οποιαδήποτε στιγμή μια αστεία ατάκα είναι ένδειξη ευστροφιας. Δεν είπα κάτι για αυτούς που δεν έχουν χιούμορ. Κάποιοι είναι έξυπνοι, άλλοι δεν είναι. Που δεν είναι ούτε αυτό κακό. Απλα σε εμένα δεν θα ταίριαζε.
Αλλά είδες πάλι βρήκες κάτι για να "πληγωθεις". Σε στάση άμυνας-επιθεσης συνέχεια. Κι αυτό δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Εμένα πάντως αν ήμουν κοπέλα, αυτό θα με ξενέρωνε.
Απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις.
1. βλεπεις αγώνες μπάλα, ή μπασκετ?
2. Κολυμβητήριο είπες πήγαινες, τι στυλ ?
3. Βλέπεις σειρές? Ταινίες? Ελληνικές ή ξένες? Τι είδος?
4. Τι μουσική ακους, ελληνικά ξένα?
5. Έχεις κατοικίδια? Θα ήθελες να έχεις?
6. Σου αρέσει το φαγητό έξω? Ο καφές? Κάνεις διατροφή?
7. Διαβάζεις βιβλία? Ακούς podcast?
8. Έκανες ταξίδια? Θέλεις να κάνεις ταξίδια ? Αν τα χρήματα και ο χρόνος δεν ήταν θέμα , που θα ήθελες να πας.
9. Έχεις ασχοληθεί με το gaming σε υπολογιστή, κονσόλες?
10. Όταν θα βγεις από το σπίτι σου προτιμας να πας στη φύση ή στη πόλη?
Κανόνισε να μου πεις , δεν ξερω , δε με νοιαζει, δεν έχω άποψη. :p
απο οσα μας εχεις πει στα θεματα, θα σου πω που πιστευω οτι πασχεις και τι πιστευω οτι δεν πρεπει να κανεις.
αυτα ειναι τα καλα νεα.
τα κακα νεα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις μονος σου χωρις να χασεις κι αλλα χρονια. πιστευω οτι χρειαζεσαι βοηθεια .
και εξηγουμαι:
ΔΕΝ εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως. ουτε χαζος εισαι ουτε μικρος. εχεις ΤΡΑΥΜΑ. τραυμα που βαθαινει με τα χρονια. δεν εισαι τυχαια μονος σου. αυτο που συμβαινει ειναι αποτελεσμα της εφηβικης- μετεφηβικης σου συστολης και απειριας, αλλα και του περιβαλλοντος που ελς οτι μεχρι τωρα σου κανει μπουλινγκ... μπουλιγκ που δενε χεις κοπελα, 30 χρονων ανδρας;;; πως τους επιτρεπεις;
αρα, δεν ειναι μονο οτι δεν ξερεις πως να προσεγγισεις φιλε μου. δεν ξερεις και να βαζεις ΟΡΙΑ στους κακοπροαιρετους.
αντιδρας, δεν τους κανεις τα κεφια, αλλα σε πληγωνουν, σε βαζουνσ την γωνια και με καθε χτυπημα ειτε απο απορριψη, ειτε απο τους ωραιους φιλους/ γνωστους πουε χεις, πας ακομα πιο κατω....
νομιζω θελεις δουλεια ψυχουποστηριξης απο εναν ειδικο.
να σταθεις στα ποδια σου συναισθηματικα, να διεκδικεις σαν ισος και οχι σαν σκυλι που θα φαει κλωτσια.
να καταλαβεις οτι για καποια εισαι μεγαλο κελεπουρι κι οχι αυτος που ζηταει και μαλλον δεν τον θελουν..
περα απο αυτα (ψυχοθεραπεια ΧΘΕΣ), να σου πω μερικα πραγματα για αυτα που ρωτας.
red flag για μενα, απο θεμα προσωπικοτητας, ειναι αν δω αποψεις μισογυνικες, ομοφοβικες, κλπ.
απο αποψη συμπεριφορας, περα απο τα βασικα, καφριλα κλπ, ειναι προβλημα αν τον δω να ειναι needy. αυτο, εσυ δυσκολα θα το αποφυγεις με το ζορι που εχεις και την λαχταρα να τα καταφερεις να βρεις την σχεση που ονειρευεσαι. αυτο πρεπει να το δουλεψεις να το διαχειριζεσαι. συνοπτικα, ο τροπος ειναι αυτο που σου ειπαν κι αλλοι εδω. μην της πετας στα μουτρα ολη την χαρα σου και κυριως την λαχταρα σου να τα πατε καλα. να κανεις ενα βημα και να περιμενεις ανταποκριση. μην δινεσαι με το κιλο. μην κανεις ολα τα τηλεφωνηματα εσυ ενω δεν ανταποδιδει, μην αρχισεις να εξιστορεις πως φανταζεσαι να εισαι με την μελλοντικη κοπελα η να της λες για το προβλημα με τις σχεσεις.
να προσπαθεις να τα ελεγχεις αυτα, χωρις να εισαι ουτε φορτικος, αλλα ουτε και μουγγος και φοβισμενος για να μην κανεις κανενα λαθος..
δεν ειναι σπορ το φλερτ για να "εξασκηθεις". το φλερτ ειναι το να ταιριαξεις με καποια που να συναντησεις. δεν εκπαιδευεσαι , ουτε μαθαινεται.
και ναι, εχει μεγαλη σημασια το αν υπαρχει σωματικη ελξη, χημεια, οπως και να το λεμε αυτο, ακομα κι αν δεν γινεται τπτ σωματικο. αν δεν δουλεψει αυτο, δεν προχωραει τπτ...