Originally Posted by
tziovani
Το ΣΕΞ είναι το κυρίαρχο δομικό συστατικό σε μια σχέση / γάμο . Αν δεν υπάρχει καλό κ ποιοτικό ΣΕΞ τότε είσαστε φιλενάδες . Επειδή έχω κάνει αμέτρητες σχέσεις , όση επικοινωνία κ Ρυθμό να έχει το ζευγάρι αν δεν παίξει το απόλυτο σεξ , εδώ εσύ μας λες για ότι να ναι σεξ ,οποτε γίνει και αν το επιδιώξεις εσύ !!!!! Προφανεστατα λοιπόν δεν έχεις γάμο ,ούτε σχέση απλά ζείτε συμβιβαστικά , δουλειά, υποχρεώσεις ,μισθός ,παιδιά ...να φανταστώ ( όταν λέω για νετφλιξ , εννοώ ότι απορρεει από την παρακμή του κάθομαι σπίτι , μένουμε σπίτι ) . Άρα δεν αισθάνεται καμία έλξη για σένα , δεν τον ενδιαφέρει , κάθεται σε οθόνες για τον """παίζει""" . Τι ψυχολογία τώρα κ αηδιες . Ο τύπος είναι γενικά αλλου , μπορεί να ρίχνει κ κανέναν σε καμία άλλη . Δλδ συγνώμη έχω την γυναίκα / γκόμενα στο σπίτι και δεν την βγάζω έξω ??? Δλδ να μην κάνουμε σεξ σε 5στερα στο Μονακό , Λονδίνο , παρισια κ κάθομαι να περιμένω την μακαρονάδα που θα μου φτιάξεις για βραδυνό ? Αστειοτητες . Ο γάμος σου ήταν από την αρχή ένας συμβιβαστικός γάμος η' σου χτύπησαν οι ορμόνες κ λες ας πάω στο επόμενο βήμα , γάμος κ παιδιά που κάνει το 95τακατο . Κ μετά από καιρό έρχεται η αποκαθήλωση....κ φυσικά ότι έμπαινε κάτω από χαλάκι ,βγήκε στην επιφάνεια . Αφού θα βρεις που θα βρεις κάποιον να σου καλύψει το κενό , βρες τον γρήγορα γιατί αυτός κοιμάται όρθιος . Δεν χρειάζεται να χωρίσεις αρχικά ...απλά πρέπει κάπως να αισθάνθεις κ εσύ επιθυμητή ,αλλιώς τα ορμονικά σου που ήδη βαράνε κόκκινα .άρα χωρίς σεξ ,δεν σε θέλει .
Τα άλλα είναι για να αρπάζουν τα 50ρικα οι ψυχολόγες του Χάρβαρντ ...
Υγ. Δλδ είσαι στο κρεβάτι βράδυ κ αντί να σε ξεσκίζει σχεδόν κάθε βράδυ , αυτός βλέπει Σασμο κ εσύ συνταγές . Α καλά ....